Vind en Eames Replica gyngestol // Konkurrence på SeptemberBLOG


Eames vind en gyngestolSEPTEMBER, SEPTEMBER, SEPTEMBER

September måned er endelig kommet, og dét skal fejres! Og hvordan fejrer man det bedre, end at sætte gang i en super fed konkurrence?

Endnu engang har Lakeland Furniture været så søde at udlodde en Eames Replica gyngestol til en heldig vinder. Vinderen vælger selv hvilken farve han/hun helst vil have.

Sådan deltager du I konkurrencen:

1) Skriv hvilken farve du helst vil vinde
2) Skriv hvad du synes er aller dejligst ved september måned.

Derudover må I meget gerne like SeptemberBLOG på Facebook HER, samt dele dette opslag, så sender jeg masser af Septemberkys i jeres retning 🙂

Vinderen udtrækkes fredag d. 12. september 2014 (Som er min fødselsdag :-D)
Held og lykke alle sammen!

-Frk.September

OBS: Få -15% på ALT hos Lakeland Furniture ved brug af rabatkoden FALL14 (gælder fra d. 11/9 til d. 12/10 2014)

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

145 tanker om "Vind en Eames Replica gyngestol // Konkurrence på SeptemberBLOG"

 1. Det bedste ved september måned er at man så småt kan begynde at bruge de dejlige tykke sweatere som ligger bagerst inde i skabet, sidde sig i sofaen med et tæppe godt om ørene og kigge ud af ruden og se det smukke danske vejr fra sin bedste efterårs-side med regn, blæst og brune blade.
  Ej at forglemme stearinlystid 🙂

  Hvis jeg er så heldig at vinde denne smukke stol til min skønne mand som ønsker sig en gyngestol, ønsker vi os én i hvid.

  Nicolai og Mette

 2. Jeg tror en orange vil passe fint hos mig 😉
  Septembers sol er skøn, en tur i skoven efter svampe og bare nyde naturen og gøren haven vinterklar og begynde at gå lidt i hi !

 3. Tillykke med fødselsdagen. Jeg vil blive glad for den i lyse blå. 🙂
  Jeg er bare vild med september, fordi mit barnebarn er født i September. 🙂

 4. Tillykke med fødselsdagen . 🙂

  Jeg ønsker mig den i lyseblå. 🙂
  Jeg er vild med September, fordi min søn er født i September. Han har fødselsdag snart. 🙂

 5. Tillykke med fødselsdagen 🙂
  Det bedste er, at det ikke er mega koldt eller frygteligt varmt.
  Vil gerne vinde en hvid

 6. Gyngestolen skal gerne være i sort. Jeg synes bedst om september måned, fordi jeg nyder godt af alt min frugt i haven 🙂

 7. Åh, jeg håber at jeg kan være med.

  Jeg ville vælge en sort og lække et lækkert skind i den, for så kan jeg sidde der og slappe af når efteråret viser sig fra sin værste side.

  Det jeg elsker ved september (og efteråret generelt) er de klare skyfrie dage, hvor man virkelig kan nye efterårssolen og bruge en masse timer udenfor og se hvordan træernes blade skifter farve

 8. Jeg ville vælge en hvid stol. Det bedste ved september er farven på himlen når der ingen skyer er og duften af næsten-efterår.

 9. Jeg ville vælge stolen i hvid, fordi det er en farve der passer til alt, og det er min yndlings farve når det kommer til møbler.

  September er en super hyggelig måned. Det er måneden mellem sommer og efterår, og det er her temperaturerne er noget nær perfekte, hverken for koldt eller for varmt, der kan dog være nogle undtagelser med det danske vejr ;).

  Jeg håber meget på at vinde den alt for smukke stol! 🙂

 10. Fedt fedt fedt, jeg når lige at deltage i denne lækre giveaway! Det kunne bare være skønt at vinde den, da jeg står og skal til at flytte. Den ville passe helt perfekt ind i den nye lejlighed med de andre Eames stole, jeg netop har bestilt med din rabatkode 😀 Jeg ønsker den i hvid!

  September er en herlig og hyggeligt måned. Der begynder at blive mørkere og koldere, hvilket jo bare indbyder til indendørs hygge under tæppet med en kop varm te eller kakao 🙂 Desuden er naturen så flot med bladenes forskellige farver.

 11. Jeg ønsker mig stolen i Lime, det jeg godt kan lide ved September måned er, at der så småt er begyndt, at komme mange smukke farver på skoven. ;o)

 12. Jeg drømmer om den i hvid.

  September er den første efterårsmåned. Det er mørkt om aftenen og man kan hygge sig inde med stearinlys i vinduerne.

 13. Jeg vil gerne vinde en grøn !
  September er stadig lidt sommer – men haven skal snart gøres efterårsklar, det er hyggeligt – en tur i skoven en sensommer dag er heller ikke så tosset 😉

 14. Super fed konkurrence.

  Vil elske og vinde stolen i sort, så den kan stå på min datters værelse, og jeg kan bruge den som ammestol om natten 😉

  September måned er bare skøn. 5. September er min fødselsdag. Og det er altid omkring min fødselsdag, at æbletræer bliver tømt for æbler, og der bliver kogt en masse lækkert grød.
  September er også det hvor vi kan opleve den sidste sommer, men også det første efterår. Der hvor skoven mm begynder så småt at skifte farve.

 15. Jeg vil gerne have stolen i hvid

  Det bedste ved september er, at min mand fylder år, så kan jeg forkæle ham.
  Og i september er det også legalt at fyre i brændeovnen, det hygger

 16. Jeg ville vælge en hvid som ville passe godt ind på værelset hos mine dagplejebørn, sikke nogle hyggelige stunder vi kunne få i den. :

  September måned er rigtig god fordi, der bruger vi meget naturen både på arbejde og i fritiden. Det er en rigtig flot måned og en god tur i skoven er rigtig god der.

 17. Jeg er helt vild med den sorte, så det må blive den! 🙂

  Det bedste ved september er, at det for det meste betyder, at jeg kan begynde at putte i store striktrøjer, uldsokker og natbukser med en varm kop te igen – uden at føle mig helt forkert på den.

 18. Det bedste for mig ved september er at min dejlige kone og min skønne datter begge har fødselsdag i slutningen af måneden. Så holder vi en stor fødselsdag for dem begge. Men inden så har min mor og moster fødselsdag i starten af september så der står den på hjemmelavet lækkerier 🙂

  Hvis jeg er så heldig at vinde så skal det være den sorte som passer til min datters værelse – en fantastisk fødselsdagsgave

 19. Jeg synes at det er skønt at det igen er tid til at plukke hyldebær og lave saft.. Og der er brombær i store mængder ude i haven, det er dejligt 🙂

 20. Først og fremmest, tillykke med fødselsdagen i morgen 🙂
  Hvis jeg skulle Være heldig at vinde ville jeg vælge den klassiske sorte stol, da den vil passe perfekt ind i vores hjem.
  Det jeg elsker ved september er den ro, som september himlens blå og solens dybe glød giver. Det giver ekstra lyst til fordybelse, oprydning og indendørs hygge med stearinlys, gode bøger og familie hygge 🙂 uhhmmmm… en skøn tid 🙂

 21. Skulle det nu vise sig at jeg var den heldige vinder skulle det klart være den hvide 🙂

  Det bedste ved september for mig er vejret, ikke for koldt og ikke for varmt, hver en tid på døgnet har sit at byde på. Den store farveskala der udspiller sig og invitere til lange gåture i naturen, at se everpigerne så små begynde at danse på moserne og mosekonen er begyndt at brygge. Edderkoppernes detaljeret spindelvæv hvor duggen hænger som glisende diamanter…

  Elsker denne tid, for mig er den magisk

 22. Uhh, den hvide som du har, ville jeg også vælge hvis jeg blev den heldige vinder! Den er så fin og matcher mit hjem godt 🙂

  Det bedste ved september er når det bliver lidt mere køligt og man kan begynde at pakke sig ind i lækre tørklæder, frakker. Gå og småfryse og komme hjem til levende lys, lyden af blæst udenfor ruderne og tæppehygge i sofaen. Den første smag af rå-hygge!

 23. Jeg vil rigtig gerne vinde den sorte.

  Det bedste ved september.. eller nej. det bedste ved denne september er at vi finder ud af kønnet på den lille ny <3. Men ellers er det klart de smukke farver som bladende så småt er ved at få sig. Og tiden at få tændt op i brændeovnen nærmer sig. Indendørs hygge er altså noget af det bedste. I sær sammen med min lille familie.

 24. Hvis jeg bliver den heldige vinder, ønsker jeg mig stolen i hvid.

  Jeg synes, september er dejlig, fordi temperaturen er til at holde ud, blomsterne står stadig smukt, morgenerne er friske, edderkopperne laver de smukkeste spind, og der er den dejlige duft af kommende efterår i luften. Simpel hen skønt!
  Kh Lotte

 25. åhh den er sååå fin
  ville elske at have den i sort….. <3

  september er bare en skøn måned for det er der efteråret starter. Luften er ren – ikke for varm eller for kold <3

 26. Jeg elsker at man i September igen dyrker at tænde stearinlys, drikke varme drikke og se en god film under tæppet samtidig med man stadig har de fantastiske solskindsrige dage. Du kan klæde dig i en kort kjole med en en dejlig ulden trøje og du kan sove med din vinterdyne igen 🙂

  Jeg vil elske stolen i hvid 🙂

 27. Jeg synes stolen er pivfræk i gul , så den ville jge vælge hvis jeg var så heldig :o)
  Det bedste ved september er hyldebærsuppe med tvebakker og æbler . Min mormor lavede det altid til os som børn og det smagte fantastisk og vi synes det var hylende morsomt og løbe ud til det lille spejl i hendes gang og blotte vores tænder i et stort smil og se hvem der havde de mest blå tænder :o) Min mormor er desværre ikke hos os mere men mon ikke mormor ville smile med blå tænder hvis jeg vandt sådan en fin stol…… det tror jeg helt sikkert :o) Ha en dejlig september tirsdag.
  ar

 28. Hvis jeg bliver den heldige, kunne jeg virkelig godt tænke mig den i hvid! den er så flot 😀
  Jeg elsker september, fordi så er efteråret startet. Jeg kan virkelig godt lide efterår! dejlig temperatur og skovens gyldne farve som snart begynder!
  Mvh Caroline Amalie Clausen
  [email protected]

 29. Jeg vil blive rigtig glad for den i hvid, hvis jeg skulle være så heldig at vinde.
  Det jeg elsker ved september er dejlige lange gåture med min hund i den friske september luft. Jeg bor lige ved skov og sø og nyder at se naturen ændre sig, nu hvor efteråret er på vej 🙂

 30. Hej. Det jeg elsker ved september er duften af regn! og lyden af regnen når det drypper ned udenfor og man ligger i sengen. og så kom mit smukke kærlighedsbarn til verden i september sidste år, så det gør den ekstra god.Jeg ville elske sådan en gynge stol i gul, og tror især vores datter ville få stor glæde ud af den når der skal læses godnathistorie :0)

  De bedste hilsner fra os.

 31. Det skulle helt klart være den grønne, den vil være så fin i vores stue.

  Det bedste ved september er, at jeg har fødselsdag 🙂 Derudover er det en perfekt måned til en løbetur ude – overskyet og mildt. Ikke for varmt, som om sommeren, endnu ikke rigtig koldt og så med en masse skønne farver og dufte i naturen.

 32. Ville elske at vinde den flotte hvide! – Har været lun på den i liiidt lang tid nu.
  – Den ville simeplthen stå perfekt i min stue, med et lækkert lammeskind i 🙂

  Det jeg blandt andet elsker ved September er:
  – Farverne i naturen ændre sig.
  – Det er ikke så hedeslags-varmt som månederne inden
  – Moden og efterårets strik 🙂
  – Aftener i haven med tæppe og the
  – Min mors fødselsdag
  – Jeg får min skønne hvalp d. 27 september <3
  – At begynde at lave lækre supper og bagværk

  Der er meget mere jeg elsker ved September, men vil efterlade lidt plads til andre også 😉

  God weekend – Lea.

 33. Hej! 🙂

  Hvis jeg var så heldig at vinde, så ville jeg gerne havde den i hvid!

  Det jeg elsker ved september, er at det stadig er forholdsvis varmt, men at man samtidig begynder at kunne se, at bladene bliver gule og brune. DET er hyggeligt! <3

  Knus Katarina…
  [email protected]

 34. Helt klart den hvide!
  Uh september er en dejlig måned. Jeg elsker at tage i dyrehaven og høre kronhjortene brøle og se bladede blive orange og falde ned fra træerne…

 35. Lækker giveaway! Hvis jeg bliver så heldig at vinde, skal det nok være den fine hvide stol. Hm, det skønneste jeg kan komme i tanke om september er, at man så småt kan have sine efterårs trendcoats. Elsker dem personligt, så jeg har undskyldningen med at starte med at gå med dem! 🙂

 36. Jeg ville elske at vinde en hvid stol. Den ville pynte fint i min stue 🙂
  Det bedste ved september for mig er naturen. Hvordan alting skifter til de flotte efterårsfarver. Og så bugner naturen jo også af bær og frugter, et helt spisekammer i sig selv.
  Nu vil jeg krydse mine små fingre, lukke øjnene og ønske mig en ny stol.
  Også lige hertil sidst et tillykke med fødselsdagen den 12. september.

 37. Jeg kan allerbedst lide den sorte, da den passer perfekt ind til mit værelse.
  Det bedste ved september er, at man aldrig kan stole på vejret. Det ville folk normalt nok ikke bryde sig om, men jeg synes virkelig at det er så hyggeligt, at det kan gå fra at regne helt af helvedes til og to timer efter, står solen på sit højeste (((((:

 38. ønsker mig den smukke stol i sort.

  krydser fingre har fødselsdag d. 8 september hvilket også er med til at gøre september til min ynglingsmåned så ville være en dejlig fødselsdags overraskelse om jeg var så heldig:-)

 39. Jeg ville nok vælge sort, da den passer bedre til mit hjem end den lysebæå ville gøre, selv om den er pænere…
  min ynglings ting ved september er min fødselsdag ;P Men jeg kan også godt lide fuglenes flugt fra lille Danmark. Det er ikke så meget det at de rejser, men mere det at se store flokke af fugle.

 40. Septembers himmel er så flot og nyder de sidste varmesolstråler plus alle de danske æbler som modner nu 🙂
  Ønsker mig stolen i hvid

 41. For mig repræsenterer september måned i år en ny start i det jeg både er flyttet og startet på nyt arbejde. Det er lidt hårdt med begge dele på samme tid, men samtidig ser jeg frem til en ny begyndelse, hvilket jeg trænger til. For mig er september måned netop forandringernes tid(måned) hvor naturen udskifter sin sommerpagt med efterårspagten og viser os en af sin mest storslåede sider med al dens farvepagt. Naturens farvepagt er noget af det, jeg elsker allermest ved september.

  Skulle jeg være heldig at vinde, ønsker jeg mig stolen i lysblå :o)

 42. Jeg synes den sorte er super flot. Efteråret har altid været min yndlings tid, med den helt særlige duft og flotte farver i naturen. September er også helt special fordi mine tvillingepiger har fødselsdag i denne måned.

 43. Den blå eames gyngestol ville helt sikkert passe ind i min stue 😉 Jeg synes september er skøn, da det stadig er herligt vejr at cykle på job i.
  Og min yngste datter har fødselsdag 😉

 44. Sikke en lækker giveaway! Hvor ville det dog være helt fantastisk at vinde denne lækre stol – jeg krydser fingre!!! 😀 😀
  Semptember er en skøn måned, fordi bladende skifter farve og begynder at falde af træerne – det er så hyggeligt. Samtidig kan man hygge indenfor under et tæppe med en kop varm kakao, når det begynder at blive lidt koldere 🙂

  • Og jeg ville helst vinde den i hvid, så den matcher de andre Eames stole, jeg forhåbentlig en dag får råd til 😀

 45. Min yndlingsfarve er den lime grønne som ville passe så fedt til mine møbler. Det bedste ved september er jo at vi stadig kan være heldige at nyde nogle sommerdage og stadig kan sidde ude om aftenen. For nogle er september jo den bedste måned fordi de har fødselsdag ….. sååå…. TILLYKKE MED FØDSELSDAGEN D. 12. <3

 46. Synes den blå stol er SÅ pæn!
  Det bedste ved september er at det ikke giver mig dårlig samvittighed, når jeg hellere vil blive inde og læse, i stedet for at gå ud i vejret.

 47. Hvid 😀

  det bedste ved september er at det kan være rigtigt hyggeligt at være hjemme under tæppe, med en god tv-serie og en skål slik, efter en lang dag ;D

 48. Jeg ville elske en hvid stol 🙂 Til gengæld er jeg vild med alle de flotte farver bladene begynder at få i september.

 49. Den hvide Eames gyngestol er helt klart min favorit 😀
  Det bedste ved september måned er at det hverken er for koldt eller for varmt. solen skinner stadig men det også tid til at begynde at finde sine dejlige striktrøjer og strømper frem. Derudover er september måned en meget smuk måned da naturen skifter farve!

 50. Den skulle da helt klart være hvid!! 🙂
  Det aller bedste ved september er naturen som begynder at få de flotte farver, det begynder at blive lidt koldere og der skal skiftes ud hjemmet og ind med efterårsfarverne!! 🙂

 51. Uh.. En lækker eames i hvid ville pynte i mit lille hjem..

  September er for mig fantastisk, ikke fordi jeg har fødselsdag eller lignede, men fordi at det er den måned hvor man man stadig kan mærke sommervarmen uden at det på nogen måde bliver trykkende. Varmen er bare mere frisk i september. Det er den måned hvor man nyder de sidste lyse aftenener før man trækker indenfor og starter hyggen op med stearinlys.
  /Mette T

 52. Jeg vil gerne vinde den hvide stol til min kæreste – den ville klæde hende 🙂
  September måned er jo studiestartsmåneden, og studiestart er altid spændende, synes jeg!
  Daniel

 53. Hvis jeg bli’r den alt for heldige vinder, ønsker jeg mig den fede gyngestol i Gul, tak 🙂
  Jeg elsker de smukke efterårs farver på træerne

 54. Jeg er viiild med den orange – den ville passe perfekt hjemme hos mig 😀

  Det bedste ved september er at det begynder at blive lidt koldt igen – ikke sådan bidende koldt, men den der fornemmelse, hvor det prikker lidt i huden samtidig med at solen varmer en!

 55. Wow! vildeste giveaway jeg set indtil videre. 😮

  Jeg er så vild med eames stole, og denne gyngemodel er ingen undtagelse.
  Jeg er sikker på at den ville passe godt ind i stuen herhjemme i en fin hvid farve. 🙂

  -Christina Stoldt
  [email protected]

 56. Jeg vil elske den i hvid/grå. og det dejligste ved september er at man begynder at kunne tænde starinlys om aftenen, og stadig kan nyde en kop kaffe udendørs i efterårssolen om eftermiddagen.

 57. Jeg er helt vild med den hvide, som minder mig om, at min mor har lovet mig en bestemt gyngestol (som minder lidt om ovenstående), den dag jeg får et barn. Selv er jeg slet ikke sikker på, at jeg vil have børn, så tal om afpresning fra min mors side! Haha..

  September er fantastisk, fordi skovens blade er fyldt med de allersmukkeste farver – og fordi julen rykker tættere på 😉 Tillykke med fødselsdagen den 12. september!

 58. Vil helst have en i hvid 🙂 .

  Det bedste ved september er at jeg har fødelsdag d.11 😀 . Og i og med det bliver efterår får skoven de flotteste farver 🙂

 59. Kunne bedst tænke mig en hvid 🙂 🙂

  Det bedste ved semptember er jeg har fødselsdag d.11 😀 . Og i september får skoven de flotteste farver. 🙂

 60. WOW vil så gerne vinde 🙂

  Kunne godt tænke mig en i hvid!

  Elsker de mad-oplevelser der hører efteråret til:
  Æblekage, kastanjer, kanel og græskar.. hmmm

 61. årh de er fine – ville helst vinde i sort.

  Det bedste ved september er temperaturen er ikke så god til de varmeste sommerdage så tidlig efterår eller sen forår er det aller bedste.

 62. Lækker giveaway! 🙂
  Jeg vil meget gerne vinde stolen i hvid. Jeg elsker september fordi efteråret så småt er på vej, og så nærmer min fødselsdag sig 🙂

 63. Var henne i en butik for at kigge på den, da den er mit helt store ønske. Ville så gerne eje en i hvid! :’)

  Det bedste ved september måned er, at den følelse det skaber. Man kan sidde inden døre, drikke te og slappe af, fordi vejret udenfor er ved at blive mørkt og koldt – Men det er alligevel ikke så koldt, så der ligger sne over det hele og det er umuligt at være ude.
  – Og så selvfølgelig at de fleste starter op igen efter sommerferien omkring september, hvilket er super spændende!

  Venlig hilsen Emily

 64. Den grønne vil blive hilst velkommen i min stue!!
  September betyder, at der kun er en måned til min store rejse hvor familien endelig skal genses! Indtil da vil jeg ikke have noget imod blå himmel og 20 grader

 65. Uh den gule, er så fin. 🙂 den ville se dejlig ud i stuen.
  Det bedste ved September, er at vejret ikke længere er så varmt, man igen kan finde sine fine sweatre frem. Som gravid værdsætter man ekstra meget at vejret ikke er alt for varmt. 😉

 66. Jeg vil mægtig gerne have stolen i solgul 😀
  September er special for mig af to årsager, første og vigtigste min førstefødte er født d.29 september og anden grund er naturens farveskift i denne måned….det er så ubeskrivelig smukt!
  Liker på facebook og følger på bloglovin 😀

 67. En fantastisk flot konkurrence! Jeg vil rigtig gerne vinde den hvide til vores soveværelse, den ville være så flot derinde!
  Tillykke med din snarlige fødselsdag – september er en dejlig måned, fordi den har nogle nuancer af efteråret, som jeg elsker – faldende blade, tunge skyer – men samtidig også sommerens varme solskinsstråler 🙂
  Christine

 68. Sort ikke passe bedst i vores stue, og måske der burde lægges et lammeskind i.
  Det er i september at jeg suger den sidste sol ud af sommeren, og nyder hver en stråle 🙂
  Og himlen har den skønneste blå i september.

 69. Wow, sikke en fantastisk konkurrence. Krydser alt hvad jeg har for at jeg må være den heldige. Vi ville blive rigtig glade for den hvide. Den er supersmuk! Og tillykke til dig med fødselsdagen lige om lidt 🙂

 70. Hold.nu..op hvor er det en lækker præmie altså. Hvis jeg vandt skulle den være sort 🙂

  Det bedste ved september er at efteråret begynder med alle de smukke farver og tæpper og varm kakao 🙂

 71. Den er bare så fin 🙂
  Hvis jeg er den heldige, så vil jeg vælge den i den hvide farve.

  Det bedre ved efteråret synes jeg er når bladene på træerne skifter og ser så smukke ud, for derefter at falde af træerne. Og så elsker jeg også når kastanja træerne springer ud og man kan lave små tændstiks dyr – det minder mig så meget om den gang jeg var lille og det bliver man alligevel aldrig for gammel til 🙂

 72. Så lækker give away!
  Jeg vil super gerne vinde den stol i sort 🙂

  Det bedste ved september, er de sidste sommer dage <3

 73. Super fed stol – den grønne er min favorit. September er lig med hygge – både ude og inde. Vejret er meget omskifteligt, så der kan både grilles og hygges i sofaen med varm cacao

 74. Den lyseblå vil give lidt farve i en alt for hvid stue, så den vil jeg foretrække.

  Det bedste ved september er helt klart at æblesæsonen er på sit højeste, og man bare kan gå ud og plukke et dejligt æble.

 75. Jeg vil helst vinde den sorte 😉
  September måned er for mig lig med gode ting, jeg skal fejre min første bryllupsdag, med min skønne mand..
  Min yngste søn har fødselsdag og det begynder at være tid til indendørs hygge og gode lange traveture i knitrende skovbund. …elsker det
  Krydser fingre for at det er min tur til at være heldig
  God september 😉

 76. Jeg ville blive lykkelig for den sorte. Det bedste ved september måned, er at det var måneden hvor jeg fødte min ældste datter, som allerede bliver 9 år.
  September er en skøn måned at have fødselsdag i og vi glæder os til masser af fejring og skønne overraskelser.

  Tillykke med din fødselsdag, det er jo lige om lidt 🙂

 77. Jeg vil helst vinde en sort – den vil passe perfekt ind i min indretning!
  De jeg bedst kan lide ved september er, at man kan blive overrasket af vejret! Lige pludselig kommer en varmt sommerdag, som man slet ikke havde regnet med 🙂 og så er september bare sådan en dejlig og blød overgang til efteråret, hvilket er sådan en hyggelig årstid.

 78. Den stol er så smuk! Har ønsket mig den i så mange år 🙂 Hvis jeg vandt kunne jeg godt tænke mig en i hvid.

  Det allerdejligste ved september er selvfølgelig at det begynder at blive efterår uden at det er særligt koldt. Jeg elsker skiftet mellem sommer og efterår hvor bladene skifter, men solen stadig skinner en smule 🙂

 79. Uhh, for en lækker give away. Har aldrig ejet en gyngestol og har længe ønsket mig en.
  Grøn, som håbets farve
  September er bare den skønneste måned, hvor naturen udfolder sig gavmildt med frugter, bær, svampe, der samles dagligt i sankekurven.
  September betyder også brænde og ild i brændeovnen for første gang.
  Elsker september.

 80. 1. Hvid
  2. Tror det bedste ved september er naturens skiften 🙂 Selvom forår er min yndlingsårstid er der noget smukt og dejligt over skiftet til efterår også…

 81. September er smuk, jeg blev mor i september, og husker mange dejlige dage med fototagning under vores skønne frodige æbletræ. Eames Replica gyngestol har jeg ønsket mig i sort i lang tid, til at sidde og gynge og se ud ad vinduet og nyde årstidens skiften.

 82. Ej – det er efterårets fedeste giveaway! Ønsker mig brændende en i grøn 😀 jamen jeg glæder mig til at hækle nu hvor aftnerne bliver kølige og mørke. Samle kastanjer og bage æbletærter. Drikke en masse god tea og lege i de visne blade med min dreng 🙂

 83. Mine piger vil elske den i gul <3
  Jeg elsker blandingen af sensommeren og det begyndende efterår, man varmer ligesom op til vinterens komme

 84. Helt klart en hvid, klassisk, enkel og så ville den passe perfekt til vores nye hus, som vi flytter i om to måneder <3
  Det bedste ved september er helt klart ret kliché, men det var der jeg fik min dejlige kæreste, hvilket er snart 5 år siden. Han er det bedste der er sket for mig. Nu står vi så og skal flytte i hus sammen med vores lille hvalp Molly 🙂

 85. Jeg drømmer om den hvide gyngestol og har gjort det i meget lang tid! 🙂
  Jeg elsker personligt September måned, da det bare er sådan en hyggelig måned + at det var der jeg mødte min søde kæreste, og vi derfor altid fejre vores kærlighed der.

 86. En gul! Jeg elsker den gule; så fræk farve. Ville tá sig godt ud med naturbasisfarverne i hjemmet her; og så lige de farverige stænk all over. Åh, den gule er for fed.
  September? En lang måned med arbejdsopstart og mandens fødselsdag. Forhåbentlig en storm eller to. Og så er krukkevandingstiden ved at være ovre; yes!

 87. Jeg ville elske at eje denne smukke stol i hvid!!
  Det bedste ved september måned er, at jeg starter mine eksaminer hvilket betyder, at jeg er et skidt tættere på, at skulle igang med min bachelor 😀 . Det ville da heller ikke være helt dårligt at kunne sidde og læse og skrive til eksamen i sådan en flot stol !! Det ville i hvert fald gøre min september måned endnu bedre ;D

 88. Jeg kunne rigtig godt tænke mig den i hvid. Det bedste for mig ved september er uden tvivl alle de smukke farver alle bladene får i denne tid.

 89. Under 3 måneder til at mine trip trap nisser kan komme frem på hylderne herhjemme. Og så er vejret begyndt at være rare at arbejde ude i.

  Men den sorte stol må godt finde vej herhjem.
  Ville være god til de køligere aftner, med en god kop kaffe i hånden!

 90. EAMES REPLICA CHAIR RAR WHITE WITH GREY PADDED SEAT hvis det kunne lade sig gøre, men ellers SORT 😀

  September måned er en god måned, da efteråret er godt på vej – og det så snart er tid til indendørs hygge, en masse godt i fjernsynet og varm kakao 😛

 91. Sikke en fin stol. Vil gerne vinde den sorte.

  Det bedste ved september er at det er 36 år siden jeg fik mit ældste barn <3. Og endnu et år er ved at gå, som kræftfri.

 92. Hvis jeg skulle være den heldige, skulle det være den sorte der skulle bo herhjemme hos mig! 🙂
  Det aller-bedste ved september er min mormors fødselsdag d. 30. Hun inviterer hele familien til middag, og det er bare en af årets hyggedage vi alle sætter tid af til.
  Skøn give-away! Tillykke med fødselsdagen lige om lidt! 🙂

 93. Den hvide 🙂

  Jeg er mest til sommer, men september er nu også en helt okay måned 😉 Jeg kan godt lide efterårsmoden og de flotte farver der er. Derudover har min far også fødselsdag i slutningen af september, så jeg glæder mig selvfølgelig til at fejre ham.

 94. Hvis jeg var den heldige – hvilket jeg virkelig håber jeg er – så er det en sort stol som skal flytte ind herhjemme. Elsker simpelthen de stole <3!

  Det aller dejligste ved september måned? Jamen jeg kan faktisk godt lide at vejret skifter til det køligere og naturen begynder sin ændringer. Og så har min skønne storebror fødselsdag i denne måned – hvilket betyder at familien samles til en hyggelig dag <3.

 95. Er helt vild med den hvide! Den må gerne flytte ind her.

  Hvad jeg elsker ved september er at september er en blanding af alt det gode. Dage med dejlige vejr, dage med slud og cacao-hygge og udsigten til efterår med alle de lækkerier det medfølger.

 96. elsker september fordi solen stadig har magt men der er også tegn på koldere vejr og den omskiftelighed er skønt………….
  er jeg den heldige ønsker jeg en stol i rød
  [email protected]

 97. 1. Den hvide er rigtig fin.:)
  2. Det bedste ved september måned i år er at der nu kun er 2 måneder til at jeg flytter ind i mit lille rækkehus. 🙂

 98. Ahh hvis jeg vandt denne konkurrence, så kunne jeg godt tænke mig, at få denne stol i hvid. Den er flot og jeg har aldrig haft en gyngestol.

  September er en dejlig måned, blandt andet fordi der kommer sådan et sjovt skift i vejret: både varmt og med regnskyld. Derudover er personligt vil med september, fordi jeg altid tager på storbyrejser i denne måned. På torsdag skal jeg til Berlin! Juhuuu.

  God aften 🙂

 99. Den skal da være hvid, selv om den røde frister lidt.
  Det bedste ved september må være at det endnu ikke rigtig er efterår 🙂

 100. Jeg ville vælge den hvide stol, hvis jeg vandt!
  Det bedste ved september er at jeg har fødselsdag 🙂 Det bedste ved netop denne september er, at vi flytter i ny bolig, hvor denne stol ville passe perfekt i hjørnet i soveværelset! 🙂

 101. Jeg er helt klart med på denne konkurrence. Er vild med den hvide 🙂
  September er en skøn måned, da skoven og naturen får endnu skønnere farvere og vi rykker indenfor til varme og hygge.

  Jeg har selv gang i en lækker konkurrence lige nu, som jeg trækker i aften.
  Hvis du har lyst til at kigge fordi.

  Vh Trine
  smil-i-hverdagen.dk

 102. Det dejligste ved september måned er at det er efterår. Jeg har aldrig været et sommer eller vinter menneske, så jeg nyder at det er en midt i mellem ting lige nu. Bladene falder af træerne, det blæser en lille smule og det er generelt bare min yndlings årstid! 😀 At ligge på sofaen med dynen, varm kakao og et vindue på klem er bare guld 🙂
  Jeg bor meget stilrent, lidt nordisk ville jeg sige 🙂 så en hvid stol

 103. Sort er min farve.
  Jeg er ganske vild med september… Fordi farverne er fantastiske, vejret kan være så pragtfuld. Kan få kørt en masse ture på motorcykel med en masse gode venner…hvad mere kan man forlange?

 104. Det dejligste ved september er klart min datters fødselsdag d. 27. 🙂
  Jeg elsker, at hun tæller dage til hendes fødselsdag – i dag er der 26 dage tilbage, hvis I skulle være i tvivl 😉

  Vi ville elske at eje stolen i sort 🙂

  • Jeg elsker september, da der er rigtig mange i min familie der har fødselsdag. Så der har jeg en god mulighed for at se min store dejlige familie❤️

 105. Helt klart den hvide, som skulle gå til min altid vidunderlige kusine! Hun er der altid for mig og er et helt igennem smukt menneske, som med 3 børn ikke rigtig forkæler sig selv.. Er selv på en SU igen så pengene er små, men denne kvinde fortjener det virkelig..

  ELSKER september fordi jeg i år er begyndt på en kandidat, der skal gøre min læreruddannelse endnu bredere 😀 som lærer elsker jeg også september fordi eleverne endelig, er ovre sommer kulleren :p

 106. Ihh – ønsker mig brændende denne stol i hvid.

  September måneder er helt specielt fordi sommer går på held og efteråret begynder. Årstidens farvelombinationer er helt fantastiske

 107. Jeg er helt tosset med den orange Eames stol! Den vil matche mit farverige hjem! September skal nydes, da det ofte er det sidste sommervejr man får 🙂

 108. Jeg elsker alle årstider, men September er særlig ved, at man kan begynde at mærke efterårets klare luft og dufte.
  Jeg ønsker mig den orange stol, den matcher de flotte farver i naturen om efteråret.

 109. Jeg vil vælge den sorte – hvis jeg blir den heldige – og det er kun fordi den indretningsmæssige er nemmere at style, alt efter mine skiftende yndlingsfarver, pt er det rød 😀
  Det dejligste ved september, må være at efteråret faver kommer snigende, og de er nu så smukke, derudover er det også den måned hvor der begynder at bliver tændt op i brændeovnen, og DET er altså hyggeligt 😉

 110. Åhr… De ersimpelthen så smukke.
  Jeg ville vælge den lyseblå. Jeg elsker blå. Det er simpelthen min favoritfarve i alle henseende.
  Nu sidder jeg her, det er den 1 september, og jeg er syg. Jeg må sige at september ikke startede på den bedste måde for mig :/
  Når det så er skrevet, så er det kun en forkølelse, den går over, næsen bliver normal igen, feberen forsvinder og min naturlige kulør i ansigtet kommer frem igen…
  September betyder begyndelsen på efteråret. Jeg maler i min fritid. Ikke vægge (også vægge, vi er i evig husforandring her), men virkelige billeder. Farver betyder meget for mig, og småkalve som de kan stå om foråret, så stærke de er om sommeren og så gemte de er om vinteren, ligeså smukke er de om efteråret. Stærke, varme, krydrede og smukke….

  Det er hvad september står for hos mig 🙂

  /Kamille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *