Super billigt babyudstyr – Find ALT til dit barn til meget få penge.


Som nævnt i et tidligere indlæg gemmer der sig pt. en lille oktoberbaby, som vokser på livet løs, i min mave. Jeg er derfor gået i gang med at købe både stort og småt udi babyudstyr og tøj – for pokker, det er meget man skal anskaffe sig.

I den anledning har Hr. Kæreste introduceret mig til siden www.aliexpress.com “Mistake – BIG MISTAKE” 😉 😀 AliExpress er en kinesisk side, som sælger, og ja jeg underdriver ikke, ALT mellem himmel og jord. Der findes stort set ikke den ting, du ikke kan finde, og det bedste er, at det er så vanvittigt billigt, at man nærmest tror det er løgn. En showercap/badehat til babyer (som den blå I kan se på billedet nedenunder) kan man købe for 7 kr. (Syv danske kroner), og det er vel og mærke inklusiv fragt – det er jo helt tosset. Jeg har bestilt en til lillepigen, og så skal jeg selvfølgelig nok skrive en anmeldelse når den kommer. Løve badekåben finder du til 70 kr, incl fragt. Elsa kjolen fra Frost til 56 kr incl fragt, osv. osv.

Er det mon en sikker side? Ja! Hr. Kæreste, og mange af hans venner, har ofte købt alverdens elektronikudstyr på siden, og lover, at det er 100% sikkert!

Ellers er der vidst ikke andet at sige end, tjek det ud, I vil ikke blive skuffet. Find AliExpress HER.

super billigt babyudstyr aliexpress

 

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

En tanke om "Super billigt babyudstyr – Find ALT til dit barn til meget få penge."

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *