SeptemberBLOG: Mascaraguide – 4 lækre mascaraer, med 4 forskellige fordele


Mascaraguide: 4 fantastiske mascaraer, med 4 forskellige fordele. Find den mascara der passer dig bedst.

mascara

Der findes mange forskellige mascaraer på markedet, det kan derfor være svært at finde ud af hvilken mascara, man skal købe. Vi har derfor testet fire forskellige mascaraer fra mærkerne bareMinerals, Benefit, Elizabeth Arden og Aveda. Den ene giver lange vipper, den anden max volume, den tredje giver begge dele, og den sidste plejer og beskytter. Læs hvilken beskrivelse der passer til hvilken mascara – vi lover at der også er en mascara til dig.

Mascaraguide:

 

Fuldendte, lange vipper

bareMinerals Flawless Definition Mascara - Black

bareMinerals Flawless Definition Mascara
Hvad vi synes: bareMinerals kalder deres mascara for “Flawless”, hvilket passer godt til denne mascara. Mascaraen er nem at påføre og giver lange flotte vipper. Volume er der dog ikke så meget af, så hvis du kan undvære det – er det helt sikkert en mascara vi kan anbefale. Derudover er den 100% parabenefri hvilket virkelig er et stort plus.
Pris: 131 kr. for 10ml
Anmeldelse:  ♀♀♀♀♀ 4 ud af 5

 

Yep! They’re Real!

Benefit They'Re Real! Mascara - Black

Benefit They’Re Real! Mascara
Hvad vi synes: VI ELSKER DEN! Det her er den mest geniale mascara, hvilket nok også er grunden til at den har vundet et hav af priser. Børsten fordeler mascaraen godt, skiller vipperne ad, og giver super lange, super flotte vipper!

Pris: 178 kr.
Anmeldelse: ♀♀♀♀♀ 5 ud af 5

 

 

Store vipper – Max volume

Elizabeth Arden Double Density Maximum Volume Mascara Black-Brown

Elizabeth Arden Double Density Maximum Volume Mascara
Hvad vi synes: Volume, volume, volume. Du har vel godt gættet, at volume er kodeoret her! For det er præcis hvad denne mascara giver. Det kan være en smule svært at skille vipperne ad, men med lidt snilde kan det sagtens lade sig gøre. En lækker mascara fra et lækkert mærke.

Pris: 202,5 kr. for 10.25ml
Anmeldelse: ♀♀♀♀♀ 4 ud af 5

 

Mascara med plejende ingredienser

Aveda Mosscara Conditioning Formula - Earth

Aveda Mosscara Conditioning Formula
Hvad vi synes: Dette er en god hverdagsmascara. Den lægger sig flot på vipperne, giver flot farve, men giver hverken det store fylde eller længde. Tilgengæld indeholder den plejende ingredienser og er skånsom for vipperne – og dét er et stort plus.

Pris: 145 kr. for 8g
Anmeldelse: ♀♀♀♀♀ 3 ud af 5

 

 

Er du i tvivl om hvilken mascara du skal gå efter, så har TÆNK lavet en video der viser hvad du skal huske på, når du vælger ny mascara. Et af deres råd er, at du skal overveje hvilken effekt du gerne vil lave med dine vipper – skal det fx være naturligt, eller vil du opnå en wow-effekt? Tjek deres youtube video ud, og bliv inspireret:

 

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *