Billige kaffekapsler // SeptemberBLOG anbefaler Real Coffee


Jeg er, som så mange andre danskere, den glade ejer af en Nespresso kaffekapselmaskine. Jeg er rigtig glad for den, men priserne på kaffekapslerne er jeg ikke specielt glad for. Av min pengepung. Men, kaffe må der til, det giver sig selv 😀  Efter en søgen rundt på nettet faldt jeg over hjemmesiden Real Coffee, og med gratis fragt (kæmpe plus) og vildt fine priser (næsten halv pris), tog jeg chancen og bestilte nogle kaffekapsler. (Okay, jeg indrømmer det, der røg også et par pakker kakao og en opbevaringsboks med, men det var jo så billigt, så det gælder næsten ikke 😉 )

Jeg kan lige så godt fortælle med det samme, at jeg er meget begejstret! Det er virkeligt lækker kaffe, og specielt deres økologiske varianter Bologna og Sumatra synes jeg rigtig gode! Begge kaffer er derudover også FairTrade, hvilket kun er endnu et kæmpe plus.

FullSizeRender (3)

FullSizeRender (6)

Men Frk.September, så var kakaoen vel ikke noget at råbe hurra for? JO! Det skal jeg lige love for, at den var. (Indsæt selv en flov smiley med kakao overskæg). Generelt er jeg ikke så meget for vandkakao, men den her, den smager 100% som en lækker, blød mælkekakao med masser(!) af smag – jeg er imponeret. Det eneste minus er, at mængden er alt for lille. Men kvalitet frem for kvantitet, er det ikke sådan man siger?

FullSizeRender (1)

FullSizeRender

Alt i alt, en stor anbefaling til Real Coffee! Det er bestemt ikke sidste gang, jeg har besøgt deres hjemmeside. www.realcoffee.dk

/Frk.September

Bonusinfo:

  • Bestiller du inden kl. 15.00 sender de samme dag!
  • De sælger også billige Dolce Gusto kaffekapsler.

 

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *