Rabatkode til Lakeland Furniture / KUN på SeptemberBLOG


UPDATE: Lakeland Furniture er desværre stoppet med at sende Eames Replica møbler til Danmark! Jeg ved, at der er meget interesse for netop Eames, og har derfor kigget på andre sider der også sælger Eames, for at skaffe en ny rabatkode til jer. Jeg har lagt vægt på god kvalitet, gode anmeldelser og på sikkerhed. Jeg har snakket med firmaet www.Goodfurn.com som har topkarakter hos Trustpilot og som sælger virkelig fine Eames Replica. De er en smule dyrere end Lakeland, men for de sidste penge får du møbler der er endnu bedre. Fx bedre kvalitet og pænere mere korrekte detaljer (fx sorte skruer som på den originale)

Du kan læse om dem i indlægget HER.
Goodfurn har givet mit rabatkoden DENMARK2016 som giver 15% på alt på siden.

-Frk.September
lakelandtopDen sidste måned er det væltet ind med forespørgsler efter en rabatkode til Lakeland Furniture, og jeg kan nu glæde jer endnu engang med at fortælle, at NU er der en ny rabatkode. Rabatkoden giver 10% på alt på siden, og gælder indtil d. 28 februar 2015.

Rabatkoden til Lakeland Furniture er: FEB10

(Update: Lakeland er stoppet med at sende Eames Replica til Danmark, men du kan i stedet købe dem på Goodfurn.com, læs mere HER)

Lakeland sender fra Engeland, så du skal derfor ikke være bange for told. Det eneste du betaler for, er de varer du køber samt fragt. Lakeland sælger replica af de kendte Eames møbler, samt mange andre fine stole og borde. Hvis du søger på Eames her på SeptemberBLOG vil du finde flere reviews på stole fra siden :)

-Frk.September

Sådan indsætter du koden:

Skriv navn og adresse, vælg Danmark som land og fortsæt til betaling. Sæt kryds i “Do you have a Gift Card Token” og indtast rabatkoden. Rabatten vil nu blive fratrukket :)

sådan bruger du koden

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

4 tanker om "Rabatkode til Lakeland Furniture / KUN på SeptemberBLOG"

 1. Hej, Rigtigt øv at de ikke sælger stolene mere, men det vidste vi måske godt :-)Stolene på goodfurn ser fine ud. Er de så meget bedre end dem fra lakeland? Eller kan du måske skaffe en endnu bedre rabat-kode (et andet sted)?
  Dbh Ina

  • Hej Ina.
   Ja, de skulle efter anmeldelserne at dømme været endnu bedre, og jeg synes nu 15% er en rigtig(!) fin rabat :)

   Kh Frk.September

 2. Hej septemberblog. Jeg har i et par dage prøvet at bestille nogle stole hos lakeland furniture . Men på siden skriver i at der er noget galt med siden. Men det er nu det samme i 3 dage. Ved du evt hva der er galt? Mvh Anette

  • Hej Anette.

   Jeg har netop her til morgen fundet ud af, at Lakeland ikke længere sælger eller sender Eames Replica til Danmark pga. nye regler. Kæmpe ØV! Jeg er ved at finde et andet sted der sælger, og de vil vidst gerne være med til at give en rabatkode også, så hold øje med siden de næste par dage. Kh Frk.September

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>