Rabatkode til Goodfurn // Få 15% på alt


Lakeland desværre stoppet med at sende Eames Replica til Danmark, hvilket er en rigtig dårlig nyhed, da jeg ved, at mange af jer er vilde med stolene derfra. Jeg har derfor søgt efter et nyt sted, hvor I kan købe de populære Eames stole. Jeg har kigget efter kvalitet, pris og troværdighed. Her er jeg stødt på www.Goodfurn.com som indeholder alle tre dele. Stolene er en smule dyrere, men kvaliteten er helt i top, så du får meget for pengene. Derudover ligner de endnu mere de originale idet de fx har sorte skruer på benene m.m. Goodfurn scorer 9.0 på Trustpilot, og er derfor også en meget troværdig side. Jeg har stor tiltro til at de vil yde en super service, nu Lakeland desværre ikke længere er en mulighed.

Og nu til det rigtig gode: Jeg har skaffet en rabatkode til jer på ikke mindre end 15% (YAY :-D)

Rabatkoden til Goodfurn er: DENMARK2016

Jeg håber, I vil tage rigtig godt imod den nye side. Nedenunder ses blot et lille udpluk af nogle af de stole der findes på siden (Stolene findes naturligvis i et hav af fede farver) :)

-Frk.September

goodfurn rabatkode

Sådan indtaster du rabatkoden:

 1. Indtast rabatkoden: DENMARK2016
 2. Indtast den by du bor i
 3. Indtast postnummer
 4. Tryk på “Giv”

sådan indtastes koden

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

55 tanker om "Rabatkode til Goodfurn // Få 15% på alt"

 1. Hej :)
  er faldt total for Eames gyngestol inde fra goodfurn.com og kan se du har en rabatkode dertil på 15%. gælder den stadigvæk og hvis ja hvor længe gælder denne så? :)

  mvh Lone Jakobsen

 2. Hey..

  Bestilte i går 8 nye Eames Daw Black med Walnut base. Jeg fik 30 % rabat ved at indtaste koden. Varerne er alledere sendt afsted i dag, så glæder mig meget til at modtage vores nye stole i løbet af et par dage.

  Niels Tetzlaff

  • Hey

   Så har vi allerede modtaget vores varer og er meget tilfreds med vores levering, og ikke mindst den hurtige levering som lovet.. 3 af baserne har dog lidt mindre skrammer, har mailet til dem og venter på at høre deres svar herpå, om der ryger 3 nye afsted eller om de vil lave et afslag..

   Niels Tetzlaff

  • Hej Niels. Tusind tak for din feedback, håber I finder en løsning og at du bliver rigtig glad for dine stole. God sommer mvh September

 3. Hej

  Jeg købte i sidste uge 4 Eames DAR Chair stole, men har kun modtaget benene???
  Kan det være en fejl eller tror du sæderne kommer på et tidspunkt?

  Hilsen Dorte

 4. Hej Septemberblog. Har tænkt mig at bestille smukke, nye spisebordsstole med rabatkoden. Tak for en god blog, og nu til mit spørgsmål.
  Når jeg går ind på den danske udgave af siden (fuldstændig den samme som den engelske udgave, bare med dansk tekst) skal man alligevel skrive område på, når man når til at skulle indstaste leveringsoplysninger.
  Er det ens postnummer eller?
  Mvh Anja

 5. Angående betaling kan man også vælge først at betale inden 7 dage efter man har modtaget varen. Så bliver der medsendt en regning sammen med varen. Super fint, for så man sikker på at man modtager sine ting og de er i orden inden man betaler :-)

 6. Hej,

  Jeg har prøvet at bestille via Goodfurn men bliver lidt forvirret når de fortsat vil have at ,man overfører pengene via bankoverførsel. Jeg kan ikke se nogen steder at man kan betale via paypall?
  Hvor sikkert er det at overføre og hvordan kan jeg være sikker på at få den rigtige vare når jeg skal overføre via banken?

  Vh
  Sevilay

 7. Er der nogle der har købt eames DAW der gider måle hvor meget de fylder når der står to ved siden af hinanden?

  Jeg var egentlig på DSW men synes bare bedre om DAW. Jeg skal dog flytte i ny lejlighed, og det må desværre ikle fylde aå meget :-)

 8. Hej Thilde :)
  Har du fået tilbagemeldinger fra folk med gode oplevelser med bankoverførelsen?
  Det er nemlig også den eneste betalings mulighed jeg kan finde derinde..

  Hilsen Majbritt

  • Hej Majbritt.
   Ja, der er flere der har skrevet at de har betalt med bankoverførsel, og ingen har skrevet noget om, at det ikke gik godt :)

   Kh Frk.September

 9. Jeg overvejer at bestille 6 spisebordsstole på goodfurn, men på billederne ser ‘benene’ ud til at være lakerede – ved du om de er det eller om det er ubehandlet lyst træ ? :) Giver det mening ? 😉

  • Hej Anne.
   Det ved jeg desværre ikke, prøv og skriv til deres kundeservice (i det vindue der dukker op når du åbner siden) så kan de helt sikkert svare dig :)

   Kh Frk.September

  • Hej Pernille.

   Der er efterhånden mange der har handet der, og det lyder til at alle har været 100% tilfredse, så jeg tror roligt du kan bestille :)

   Kh Frk.September

 10. Det lyder næsten for godt til at være sandt – børne Eames stole og cafe bord fra Eames som passer til i str. :-) :-). Men er Goodfun pålidelige?? Er godt nok lidt nervøs ved at bestille 4 stole inkl. bord hvis det nu ik dukker op…
  Hvad når rabatkoden udløber slut. feb 15. kommer der noget nyt el. er det så det?
  Så har jeg ikke lang betænkningstid :-|.

  Super fin blog :-).
  Mvh. Pernille

  • Hej igen.
   Ja, jeg er ret sikker på at der kommer en ny igen, men muligvis ikke med helt så mange procenter. Det er dog ikke 100% sikkert endnu.

   Kh Frk.September

   • Krydser fingrer for en ny rabatkode, for venter på at det bliver muligt at betale med visa, turde ikke anvende bankoverførsel :(

 11. Hej.
  Hvordan betaler jeg med paypal på goodfurn.com? Når jeg skal til at betale er den eneste mulighed at overføre pengene til dem, hvilket jeg ikke er sikker på at jeg tør.

  • Hej Mette.
   Mon du har turde at bestille stolene? Jeg havde nemlig bestemt mig for at bruge paypal, men nu er det jo ikke en mulighed.
   Vh Lise

   • Hej Lise. .
    Jeg har liget haft skrevet til Goodfurn, da det undrede mig at Paypal-muligheden var blevet fjernet. De har netop svaret at de er ved at skifte fra Paypal til “normal” visa-betaling. Det skulle virke om 7-14 dage. Imellemtiden kan man betale med bankoverførsel :)

    Kh Frk.September

 12. Jeg har lige så lige bestilt en Eames RAR Rocking Chair i hvid igennem Goodfurn efter anbefalingen fra denne blog 😉 Det var nemt og overskueligt med PayPal.

  Som andre nævner fremgår det ikke hvordan det leveres, så det er jeg spændt på ? :-) Jeg læste kun at risikoen overgår til køber så snart stolen transporteres fra deres lager. Jeg håber at den fragtes nænsomt! :-)

  Jeg glæder mig MEGET til at modtage min nye gyngestol.
  Jeg startede også ud med at ville bestille fra Lakeland, men uden held med levering til Danmark. SKØNT, at jeg så faldt over denne lækre blog! TAK! :-)

  Jeg ser frem til at læse andres erfaringer omkring levering fra Goodfurn.

  • Hej :-)

   Jeg har skrevet til dem og spurgt til levering, da jeg heller ikke kunne finde ud af det på hjemmesiden. De skrev at de brugte Dpd. Jeg har søgt på det, og det er et pakkeservice med både nationale og internationale forbindelser :-)

  • Jeg fik min stol ind af døren i dag med post DK, jeg bestilte i fredags :) Helt vildt hurtig levering og rigtig god service!
   Nu glæder jeg mig til at få den samlet, men den ser så fin ud :)

  • Jeg har hentet min stol på posthuset idag :-) leveringen hos DPD overgår til PostDanmark når det kommer indenfor vores grænser

 13. Hejsa.
  Jeg har ville købe Eames stolene på Lakeland, men har jo desværre også fundet ud af at de ikke sælger til Danmark mere.
  Jeg har været inde og kigge på Goodfurn, og fundet stolene der, som jeg gerne vil have. Men jeg er i tvivl omkring betaling. Jeg har læst meget dårligt omkring Paypal på TrustPiolet, har du erfaring med det? Den anden mulighed jeg kunne vælge var at overføre penge til en kontonr. de havde skrevet, men jeg synes bare det er lidt spooky at sende penge til det, for hvordan ved de så at det er min ordre? Ved ikke om du kan svare på mine spørgsmål, men tænkte det var et forsøg værd :)
  Vh Lise

  • Hej Lise.

   På Paypal betaler du med visa-dankort, og er derfor 100% lige så sikker stillet som hvis det var enhver anden webshop :) Så jeg ville uden tvivl benytte Paypal hvis jeg var dig. Du kan rolig være sikker. Den anden betalingsmetode kender jeg desværre ikke detaljerne for.

   Kh Frk.September

 14. Hej septemberblog. Tusinde tak for din rabatkode til os fra goodfurn. Jeg har i dag modtaget mine stole 1 charles eames DAR stol og 6 charles eames DSR stole. De er super super fede. Virkelig god kvalitet gør ikke noget de koster lidt mere da de er pengene værd. De yder også en god service hos goodfurn kundeservice. Da jeg blev lidt bange i fredags.

  • Hej Anette.

   FEDT, det er jeg super glad for at høre. Tusind tak fordi du skrev en tilbagemelding.

   Kh Frk.September

 15. Så er stolene ankommet :)

  Er meget, meget tilfreds med både kundeservice hos goodfurn, kvalitet på stolene med videre. De er super fede og bestemt pengene værd. :).

  De 5 stole jeg bestilte kom i tre kasser. Alt forsvarligt pakket ned og lige til at samle.

  Fantastisk! Kan varmt anbefales!

  • Hej Thomas.

   Fedt, det er jeg rigtig glad for at høre! Tusind tak fordi du gav dig tid til at skrive en tilbagemelding. Ha’ en dejlig dag, og nyd dine nye fine stole 😀

   Kh Frk.September

 16. Har netop bestilt fire Eames DSW stole samt en DAW, med brug af rabatkoden. :). Betalingen foregik med kort via PayPal (ganske nemt og ligetil, da jeg først havde fået oprettet en PayPal konto). Shipping til Danmark blev holdt på ganske overskuelige €39 og tager i følge Goodfurn 4-6 hverdage.

  Alt i alt virker Goodfurn til at være ganske fin og ligetil. Det fremgår endnu ikke helt hvordan stolene leveres og via hvem. Men det finder jeg vel ud af :)

  Tak for rabatkode og ja. Kendskab til hjemmesiden. Jeg opdaterer lige når stolene ankommer. :)

  • Hej Thomas.
   Mange tak for din tilbagemelding, det er jeg rigtig glad for at høre! Vend endelig tilbage når du har modtaget dem. Jeg håber virkelig de lever op til forventningerne, men det er jeg næsten 100% på, at de gør :)

   Kh Frk.September

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>