Rabatkode til Goodfurn // Billige Eames Replica møbler


Endnu engang har jeg været heldig at skaffe en Goodfurn rabatkode til jer 🙂 (YAY) Og endnu engang lyder den på 15% på ALT på siden, så det er virkelig en kode, der vil noget. Goodfurn sælger replica møbler af kendte mærker så som Charles Eames, Arne Jacobsen, Hans Wegner, Verner Panton samt mange flere. Alle replica laves ud fra de originale tegninger og designs, og der anvendes kun gode materialer. Der er derfor virkelig penge at spare.

Jeg har ikke selv købt fra siden endnu, men efter jeg postede min sidste rabatkode til Goodfurn har mange læsere af bloggen været rigtig søde til at dele deres oplevelser, som alle har været positive. De er meget tilfredse med produkterne fra siden, roser den hurtige levering og den super kundeservice. Derudover kan det nævnes af Goodfurn har en score på 9 på Trust Pilot, og søger du på dem derinde, finder du flere danske positive anmeldelser. Så alt i alt må det siges, at Goodfurn er en god side at handle hos.

Når du kommer til siden står teksten på tysk, dette kan du dog ændre til engelsk under “Sprache” i øverste højre hjørne. Har du spørgsmål til produkterne kan du ligeledes skrive til dem på engelsk i det kundeservide vindue der dukker på på siden. Jeg har fået svar på spørgsmål både sen aften og tidlig morgen, hvilket jeg er meget imponeret over. Betaling på siden foregår med enten alm. kreditkort eller bankoverførsel.

Rabatkoden der giver 15% er: DENMARK2016

www.goodfurn.com

Sådan indtaster du rabatkoden:

 1. Indtast rabatkoden: DENMARK2016
 2. Indtast den by du bor i
 3. Indtast postnummer
 4. Tryk på “Giv”

sådan indtastes koden

Jeg håber I kan bruge indlægget og rabatkoden, god dag til jer alle sammen 🙂

-Frk.September

NB: Nedenunder ses blot et lille udpluk af nogle af de stole der findes på siden (Stolene findes naturligvis i et hav af fede farver)

goodfurn eamesgoodfurn rabatkode

godfurn goodfurn1

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

13 tanker om "Rabatkode til Goodfurn // Billige Eames Replica møbler"

  • Hej Kiki.
   Jeg har netop prøvet, og den virker fint hos mig??
   Husk at du først skal skrive; land, by og postnummer og derefter indsætte koden: DK2015GOODFURN. Håber du kan få det til at virke.

   Mvh Frk.September

 1. Hej!
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at købe en Charles Eames Replica, men jeg er i tvivl om hvorvidt det er lovligt i UK at eksportere kopivarer til andre lande?

  Venlig hilsen
  Julie

 2. Hej.
  Hvis jeg skal købe noget der inde, kommer der et forslag op med fragten. Der står bare “Best Way”, og så at det koster 112,50kr ekstra. Skal man vælge det, eller?
  Håber du kan svare inden d. 30:)

 3. Hej
  Jeg ville rigtig gerne købe nogle Eames dsw stole fra Goodfurn, men er der nogen steder jeg kan se en og ligge prøve at sidde i den.
  Det kunne være at nogen af jer der har købt befinder jer i Københavnsområdet?
  Så ville jeg være meget taknemmelig hvis jeg kunne komme forbi og kigge.

  Mvh. Cecilie
  tlf. 61654148

 4. Hej frk. September det er ikke sådan du kender til en hjemmeside hvor de har den polstret model af eames DAW stolen ? . Syntes jeg har ledt nettet rundt og kan kun finde sider hvor de sender til uk 🙁 . Så har du et link må du meget gerne sende det min vej 🙂 .

 5. Hej lang tid siden jeg har hørt tilbage fra dig. Hvornår fungerede deres visa betaling ?
  Mvh Louise

   • Okay for deres paypal virker heller ikke længere og synes det virker ret suspekt at man kun kan betale med bank transfer. Sagde min bank ihvertfald var en meget usikker måde at handle på.

    • Hej igen,
     Hvis du kigger i det ældre indlæg med Goodfurn rabatkoden her: http://septemberblog.dk/rabatkode-til-goodfurn-faa-15-paa-alt.html kan du se, at der er flere der har købt derfra, og som giver gode anbefalinger. Jeg er 110% sikker på, at du roligt kan handle hos dem. De virker meget troværdige og har gode anbefalinger hos trustpilot. Jeg kan ikke rigtig gøre andet, det eneste jeg kan hjælpe med er en rabatkode, andet tilknytning til dem har jeg ikke.

     Kh Frk.September

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *