Rabatkode til Mintroom // Få 10% på ALT


Er du på jagt efter fede, originale designermøbler til dit hjem eller virksomhed, så har du nu muligheden for at spare mange penge 🙂 Et nyt koncept har nemlig slået dørene op, et koncept der sælger originale designermøbler, men til en noget billigere pris, end hvad du finder dem til i Danmark. Og som om det ikke var nok, så kan du gennem SeptemberBLOG kan få yderligere 10% rabat på alt! Har det mon fanget din interesse? 😀

Siden jeg snakker om, er tyske Mintroom.de. Mintroom har netop valgt at satse på Danmark, hvilket betyder tusindvis af danske og udenlandske designerbrands til gode priser.

Hvad er Mintroom?

Mintroom er et forholdvis nyt tysk koncept, som udelukkende sælger designerbrands. Der er IKKE tale om replica produkter, men 100% originale og ægte produkter. Du finder mærker som Muuto, Carl Hansen & Søn, Norman Copenhagen, Louis Poulsen, OK Design og mange flere.

Faktisk har de så mange produkter fra kendte brands og designere, at det næsten er svært at overskue, hvis man bare shopper rundt. Er du på jagt efter noget specielt, så brug deres søgefelt, da det gør det noget mere overskueligt.

På Mintroom finder du alt inden for stole, lamper, borde, sofaer, boligtilbehør og opbevaring – ja praktisk talt alt hvad hjertet (og boligen) begærer.

mintroom rabatkode

Mintroom har pt. showroom i Tyskland (Berlin), samt et på vej i England. (Og det kunne tænkes, at de også åbner et i Danmark hvis vi tager godt imod dem). Du kan altid tjekke livestream fra deres Berlin showroom her:

(Bemærk, der foregår selvfølgelig ingenting, hvis du kigger uden for normal åbningstid)

Rabatkode til Mintroom:

For at få 10% på hele din ordre, skal du bruge rabatkoden: “WELCOMEDK2016”
Rabatkoden indtastes, når du er ved indkøbskurven hvorefter rabatten fratrækkes. Det er helt unikt, at du kan få 10% rabat på original designervarer, så vent ikke for længe med at gøre brug af koden 🙂 Klik HER for at gå til Mintroom.

-Frk.September

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *