Rabatkode til ferm LIVING Tapet – få 10% rabat


Skal du forny børneværelset, eller gøre et rum lidt mere livligt – så er et tapet fra ferm LIVING bestemt noget du bør overveje. Utrolig lækker Nordisk stil, med fine udtryk. Her kan du se udvalgte tapeter fra ferm LIVING, og også finde en rabatkode til ferm LIVING tapet som giver dig 10% rabat.

Du kan bruge rabatkoden “fermliving10” hos Malgodt.dk, så får du 10% rabat på alle tapeter de forhandler.

Alle tapeter er super nemme at sætte op, hvor du kun skal bruge vævlim til opsætning. Det gør det muligt for de fleste at kaste sig ud i er gør-det-selv projekt med disse tapeter.

Skal børneværelset eller et rum fornys, se inspiration herunder eller gå på opdagelse i mange flere af deres tapeter hos Malgodt.

Inspiration – udvalgte tapeter

Rabatkode til ferm LIVING tapet - dottyDotty som dette tapet hedder, har et rigtig fedt retro-udtryk. De mange små træer med orange farve skaber en hel unik stemning, som gør sig rigtig godt på et børneværelse.

Rabatkode til ferm LIVING tapet - vertigo

Et af de klassiske tapeter, kaldet Vertigo. Rigtig lækkert udtryk, som kan bruges i mange forskellige rum. Dansk design når det er bedst.

Rabatkode til ferm LIVING tapet - owl

Owls tapet fra ferm LIVING, billedet siger vist det hele.

Rabatkode til ferm LIVING tapet - cloudTapetet med skyer er rigtig sødt til børneværelset, uanset barnets køn. Dejligt roligt udtryk, som kan få enhver til at falde til ro – måske enda også en baby 🙂

Om ferm LIVING tapet

Kernen i ferm LIVING er skandinavisk design koblet med retrocharme. Deres tapeter er blandt de første produkter de blev kendt for, og noget som de har fornyet igen og igen siden virksomhedens opstart.

I dag byder ferm LIVING brandet på meget mere end bare tapeter, så hvis du godt kan lide udtrykket foreslår jeg at du gå på opdagelse på deres egen hjemmeside. Hos Malgodt.dk kan du bruge rabatkoden “fermliving10” til at få 10% rabat på deres ferm LIVING tapeter.

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *