Quint konkurrence: Vind en iPhone 5 eller modetøj for 2500 kr.


Du har nu muligheden for at blive en af de 6 heldige vindere. Det eneste du skal gøre, er at uploade et billede på Instagram.

Jeps, du læste rigtigt. Du har nu muligheden for at blive en af de 6 heldige vindere, ved blot  at uploade et billede et Instagram. Vind en iPhone 5, modetøj for 2500 kr. eller 1 års forbrug af Stimorol tyggegummi. Følg linket nedefor, og find ud af præcis hvordan du deltager. Konkurrencen slutter d. 30 marts 2013.

Klik her for at deltage in Quints konkurrence

quint konkurrence

Tjek samtidig alt det lækre tøj fra Quint ud:

Klik her for at gå til Quint.dk

qUINT er en landsdækkende kæde af multibrand tøjbutikker. Vi har Danmarks bedste udvalg af modetøj og streetwear til fyre, og vi støvsuger sæson efter sæson markedet for nye up-coming mærker – og udvælger selvfølgelig det lækreste modetøj og de fedeste mærker. Vores udvalg af modetøj spænder bredt, og du må ikke gå glip af vores store udvalg af t-shirts med print eller pocket. Sweatshirts i lækker kvalitet med unikke detaljer er musthaves, og lidt af en specialitet i qUINT, hvor du kan finde mange fede crewnecks og hoodies. Til at fuldende det sprøde look har vi caps, snapbacks og 5-panels i massevis.

Hos qUINT sætter vi en ære i at have de fedeste danske og internationale streetwear mærker til fyre. Amerikanske The Hundreds designer lækkert streetwear med grafiske prints, mens Obey bringer kunsten ind i hver enkelt style med prints, der er inspireret af gadekunst i USA’s største metropoler. Danske Rascalsligger heller ikke på den lade side, når de designer modetøj med inspiration fra den danske fixie bike kultur. Just Junkies’ kantede skandinaviske look passer perfekt ind i qUINTs streetede profil – det unge danske brand lægger ikke skjul på, at de ønsker at blive fyrenes garderobe-favorit. Svenske Fjäll Räven gør, hvad de er bedst til: at mikse den gode kvalitet med nutidens trends – noget vi vægter højt hos qUINT.

 

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *