OUTLET: Billigt Hummel Fashion børnetøj – Spar mellem 43 og 60 procent


Slå til nu. HUMMEL FASHION BØRNETØJS-OUTLET. Spar mellem 43 og 60 procent. Både sommer- og vinterkollektion. 

Serviceinformation, til de elsker børnetøj fra Hummel: Jeg har lige opdaget, at man lige nu kan spare mange penge på Hummel Fashion børnetøj. Smartkids har nemlig en masse Hummel børnetøj i deres outlet, og der er massevis af både sommer og vintertøj. Så hvis du gerne vil være lidt på forkant med den kommende årstid, eller hvis du bare gerne vil spare en masse penge, så er det nu du skal slå til. Du sparer imellem 43 og 60 PROCENT i forhold til normal butikspris! Så jeg kunne ikke lade være med at dele denne information med jer. Jeg skal dog desværre ikke selv ud og investere i børnetøj lige pt, men hvis jeg skulle, så har Hummel helt sikkert nogle helt fantastiske ting.

Jeg har prøvet at lave et overblik over, hvad du finder af Hummel børnetøj i outletten, så du med det samme kan se, om der skulle være noget du var på jagt efter.

I Hummel Fashion OUTLET finder du følgende børnetøj:

Vinterkollektion: Flyverdragter, elefanthuer, vanter, vinterjakker, huer, vinterstøvler og vinterstøvler

Normalkollektion: Bluser, bukser, heldragter, t-shirts, sneakers, regnjakker/regntøj, kjoler, strømpebukser, knickers, toppe og lynlåstrøjer.

Sommerkollektion: Badetøj, badedragter, badeshorts, UV badetøj, bikini, shorts,  sommerdragter, kjoler og toppe.

Hummel børnetøjsoutletten finder du  HER. Og som en ekstra information kan jeg fortælle, at der er gratis fragt på alt i outletten. Ud over Hummel kan du også finde en masse andre lækre børnetøjsmærker så som: Claire & Hust, D-xel, Name It, Maybee, Mini A Ture, Mee Too, Småfolk, Aya Naya, JEFF, Minymo samt 100 andre mærker (Jeg orker ikke lige at remse dem alle op).

 

Håber I kunne bruge dette indlæg til noget? 🙂 Skriv endelig hvis I fandt noget lækkert i outletten, måske andre mødre står og leder efter det samme produkt, og det er så fint når man kan hjælpe hinanden på den måde 🙂

Ha’ en skøn dag.

-Frk.September

 

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *