October must-haves // Beauty edition


Så er vi landet i oktober, og det er derfor blevet tid til “October beauty must-haves”. De to produkter jeg gerne vil slå et slag for i denne måned er Majorette cream-to-powder blush fra Benefit og Shampure serien fra Aveda. Begge kan købes på Lookfantastic der har gratis fragt til hele verden.

musthaves aveda benefitSom I sikkert allerede har set på bloggen, er jeg en ret stor fan af Benefit. Jeg bliver altid så glad, når jeg kigger på de lækre produkter i de lækre oldschool indpakninger, og Majorette cream-to-powder blushen er bestemt ingen undtagelse. Majorette giver en naturlig glød til dine kinder i en farveblanding mellem fersken og granatæble. Et must her i oktober hvor sommerens glød er på retur. Blushen har et lille spejl i toppen, så du altid kan give dine kinder noget farve, når du er på farten. Jeg synes den er SÅ lækker, og kan kun anbefale den 🙂 Find den på Lookfantastic lige HER.

Hvis du er på udkig efter en ny shampoo/balsam serie til dit hår, så tag et kig på Shampure serien fra Aveda. Shampure er en mild og organisk serie der der skabt ud fra mere end 25 forskellige plante og blomster ekstrater. Den beroliger din hovedbund, rengør i dybden og efterlader dit hår blødt og lækkert. I Shampure serien findes shampoo, balsam (1 to forskellige størrelser), olie og lotion. Du finder hele serie lige HER.

Frisk kinderne op med “Majorette glød” og/eller giv nyt liv til dit hår med disse fantastiske oktober must-haves.

-Frk.September

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *