NY rabatkode til Goodfurn 2016 – Få 15% på alle stole


Nåede du ikke at gøre brug af rabatkoden til Goodfurn inden raketterne skød det nye år ind, så fortvivl ikke 🙂 Jeg har nemlig været så heldig, at jeg har fået en spritny rabatkode til Goodfurn, yay! Rabatkoden gælder på alle stole og giver 15% på dit køb, så det må da siges at være en rabat, der vil noget 😀

På Goodfurn finder du replica af de kendte og elskede Charles Eames stole. Fx Eames DAW, Eames DSW, Eames DAR og gyngestolen Eames RAR. Som noget nyt fås nu også Hans Wegners Wishbone Chair i en flot replica.

Værd at vide:

 • Det er ikke ulovligt at købe replica møbler, men du må kun købe til eget forbrug, og ønsker du ikke længere at have dine stole, må du ikke sælge dem videre. Læs mere om det på dr.dk HER.
 • Goodfurn er en tysk side, så det eneste du betaler for, er de varer du køber samt porto. Der kommer ikke andre udgifter oveni.
 • Du kan betale med både kreditkort eller bankoverførsel (Pay in advance)
 • Porto koster (I skrivende stund) omkring 110 kr, for en enkelt stol. Køber du mange stiger portoen dog lidt.

Rabatkoden du skal bruge er: DENMARK2016

goodfurnrabatkode2016

Sådan indtastes rabatkoden:

 1. Indtast rabatkoden: DENMARK2016
 2. Indtast den by du bor i
 3. Indtast postnummer
 4. Tryk på “Giv”

sådan indtastes koden-Frk.September

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

12 tanker om "NY rabatkode til Goodfurn 2016 – Få 15% på alle stole"

 1. Jeg er ved at bestille et par lamper, men er da lidt interesseret i hvordan din handel går, adelisa, vil du ikke skrive om det?

 2. Hejsa, så har vi for første gang bestilt på Goodfurn! Vi håber, at være lige så heldige med levering og fin kvalitet. Jeg synes dog ikke, at jeg kan komme frem til med hvem de leverer? Får man en mail når varen er på vej? Leverer de den på posthuset, hvis man ikke er hjemme?
  Beklager de mange spørgsmål :o)

  Vh. Adelisa

 3. Hey – rabatten virker heller ikke på DAR All Black, det synes jeg ellers den har gjort tidligere. Ved du evt noget..??

 4. Hejsa.

  Hvor længe gælder rabatkoden? Kan ihvertfald ikke få det til at virke så måske jeg har været for sløv? 🙂 Mvh Michelle

  • Hej Michelle.
   Goodfurn har lige bestemt, at rabatten “kun” skal gælde stole, så hvis du er ved at bestille noget andet virker den desværre ikke. Dog kan du på 5% på alt andet med denne kode: DK2016GF

   Kh Frk.September

   • Jamen det er en replica af Charles eames børne gyngestolen så det burde vel ikke være et problem? :/

    • Hej igen.
     Jeg har lige selv prøvet, og nej, den virker rigtigt nok ikke 🙁 Det gør DK2016GF dog, så det må være stole fra “stole-kategorien” de mener, og ikke dem under “børnemøbler-kategorien”. Det beklager jeg, du kan dog stadig på 5% 🙂

     Kh Frk.September

 5. Hej Frk. September. Tak for en god blog. Jeg er faldet over hjemmesiden “furnwise”, der også sælger replica stole. Men priser, garanti, fri levering mv. ser næsten for godt ud til at være sandt. Har du nogen erfaring med siden? Jeg kan ikke selv finde noget på internettet overhovedet, hvilket jo også virker lidt mistænkeligt. Mvh Susi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *