Musthave #1 Læderjakker


Alle kvinder burde eje en læderjakke. Punktum! Om den skal være i ægte læder eller imiteret læder, skal jeg ikke gøre mig til herre over – det kommer helt an på økonomien. Men alle burde eje en. Den kan redde selv det mest kedelige outfit, og kan næsten bruges til enhver anledning. Jeg har derfor fundet 6 forskellige læderjakker, som jeg alle synes er vildt lækre, som måske kan bruges som inspiration til jer andre.

laederjakker1. Rut&Circle 529 kr. 2. Only 499 kr. 3. Rock’n Blue 1595 kr. 4. IRO 6495 kr. 5. MuuBaa 3395 kr. 6. Rock’n Blue 2449 kr.

Som I kan se, findes der læderjakker i enhver prisklasse. Så det burde være muligt for alle at være med. Jeg er selv mest til de sorte læderjakker, men er efterhånden også ved at blive varm på en jakke med ærmer i en anden farve, som det ses på nr. 4 fra IRO. Faktisk synes jeg, at præcis denne er vildt flot. Men puha, 6495 kr., der skal godt nok lige spares sammen først! Nr. 6 er også en farve jeg normalt ikke ville se efter, men lige her fungerer det enormt godt, og farven er jo bare skøn til brune sommerarme og ben.

Hvilken type læderjakke er du mest til? Og hvad synes du om de viste læderjakker?

-Frk.September

Follow on Bloglovin

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *