Lav dine egne bogstøtter // DIY


 

Et par forslag til, hvordan du nemt kan lave et par sjove, anderledes og billige bøgstøtter.

Jeg er altid klar på en sjov DIY (Do IYourself), og denne gang er jeg gået i krig med at lave bogstøtter :) De er begge super lette og billige at lave :)

Til den ene af bogstøtterne har jeg købt en lille Buddha i Søstrene Grene. Alt kan i grunden bruges, jeg synes bare, den lille Buddha passede godt til mine rejsebøger :) Herefter er den limet på en sten, jeg har fundet på stranden. Nemmere bliver det vidst ikke.

diy bogstøtter septemberblog

Bogstøtte nummer 2, kræver lidt mere tålmodighed. Her har jeg købt et pap-bogstav til 20 kr. i Tiger butikken (De er oprindeligt papbrune og findes i mange forskellige bogstavs-varianter). Herefter skar jeg et lille revne i en af samlingerne, og kom ris ned i bogstavet, for at give det noget vægt. Til sidst malende jeg det gult, men ganske almindeligt akrylmaling købt i Søstrene Grene.

boegstoette DIY septemberblog

Hvad synes I om dem? Har I andre gode forslag til, hvordan man laver en sjov, anderledes bogstøtte? :)

-Frk.September

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>