Julegaver til HENDE. Årets julegaver 2012


Julegaver til kvinden der har alt. Årets julegaver.

Så er det endnu engang tid til at ligge hjernen i blød, og komme op med en julegave. Mangler du ideer til, hvad du skal give din kæreste, din mor, din veninde? Så se med her. Jeg har fundet et par gaver jeg er sikker på vil vække ægte juleglæde.

På alle gaverne er der gratis fragt, så det eneste du betaler for er den (eller, lad os være ærlige, DE varer du køber)

Boligtilbehør

Kay Bojesen er en elsket dansk kunstner, og hans lille træabe vil med garanti blive året store julegavehit. Bordlampen fra Bourgie og lysestagen Gloria er også at finde i de fleste boligmagasiner, så overrask din nærmeste med en af nedenstående gaver, og bliv rost hele julen for din gode smag i boligtilbehør.

Tøj og sko

Kjoler, bukser, jumpsuits, bluser, t-shirts, undertøj, sko, støvler, stilletter… Der er ikke noget mere sexet end en mand der kan finde et ordentligt stykke tøj. Nedenunder finder du et par stykker tøj, du aldrig vil gå galt i byen med. Så køb din kæreste noget lækkert, og vis at du virkelig elsker hende.Fx Hollis jumpsuitet fra mbym, eller den lækre maxikjole fra St-martins.
Alle varerne fra siden kan byttes gratis, hvis størrelsen, mod forventing, ikke skulle passe.

(Klik på billedet for at gå til det viste stykke tøj. På siden finder du også en masse andre lækre modevarer til billige penge)

Skønhed og velvære

Alle kvinder, uanset alder, elsker at gøre, og føle, sig lækre. Så forær dem noget de ikke selv vil gå ud og købe til hverdag. Noget der er lidt mere eksklusivt og lækkert end normalt. Fx det berømte og prisvindende glattejern fra ghd, den ligeledes prisvindende og elskede Naked Eye pallette fra Urban Decay, eller måske parfumen Bright Crystal fra Versace?

Alle vil bringe lykke og blive modtaget med kyshånd.

Smykker

Et smykke er vejen til en kvindes hjerte. Nedenunder har jeg fundet tre ting, som er i en prisklasse hvor alle kan være med. Giv fx din udkårne det populære Soldier to solider armbånd fra Aagaard til kun 549 kr. Statmenthalskæden (den du ser i alle modemagasiger for tiden) fra Second Female til 299 kr., eller et lækkert moderigtigt Cacio ur til 649 kr.

(Klik på billedet for at gå til den viste vare. På siden finder du også en masse andre skønne smykker og ure)

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *