Hylder med læderstropper // DIY på SeptemberBLOG


For lang tid siden lavede jeg et indlæg om hylder med læderrem (Læs det HER) og nu har jeg ENDELIG fået lavet mine egne!

Som I måske har læst på bloggen, venter jeg en lille pige i slutningen af oktober – dvs. lige om lidt. Hr. Kæreste og jeg bor i en 2-værelses, så vi har derfor ikke plads til, at hun får sit eget værelse. (Men hvorfor i grunden også have sit egen børneværelse, når man kan have sit eget “børnehjørne” hehe)

Læderstropperne er købt i Læderiet (i Risskov, Århus) og jeg gav lidt over 40 kr. pr. strop. På midten af hylden er der boret en skrue ind, som ligeledes går ind i væggen, for at hylderne kan holde til noget vægt.

Når vi engang flytter i noget større, vil jeg gerne have disse hylder i stuen, men så vil jeg ud og købe nogle rå træplader – jeg synes bare det blev for rodet i denne sammenhæng.

Hvad synes I? Hit eller skidt?

/Frk.September

IMG_0376

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>