Hvordan man laver sildebensfletning


dipdye2sildeben sildeben1

Jeg er helt vild med sildebensfletninger, det ser simpelthen SÅ fint ud!! Jeg har derfor lavet en lille guide, der fortæller hvordan du bedst laver en sildebensfletning. Det kræver øvelse, så giv ikke op, hvis det ikke bliver som forventet første gang. Det er ofte nemmere at lave i andres hår, så øv dig på en veninde, eller flet hinanden hår 🙂 (Obs: billederne er fundet på nettet og er derfor ikke mine egne)

Sådan laver du en flot sildebensfletning:

dipdye1

Trin 1
Lav en midtskilning, og fordel en smule glansgivende stylingcreme (Jeg anbefaler denne) i håret. Stryg håret over til den ene side, og del det op i to lige store totter. Del dem op i to igen, så du ender med i alt fire totter. Flet skiftevis de yderste totter hen over hinanden.

Trin 2
Sørg for at holde fletningen stram, så du til sidst kan hive selve det flettede hår lidt fra hinanden for at give fylde. Fortsæt til spidserne, saml med en lille elastik til sidst, og vikl en hårtot rundt om elastikken. Spray håret med en god, holdbar hårlak (Jeg anbefaler denne). Vola – en smuk, skøn sildebensfletning er skabt!

-Frk.September

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *