Hvad skal du lave i dag? //SeptemberBLOG anbefaler


Du skal da til Julestue i Butik Duelund :) Jeg var forbi sidste weekend, og sikke en fin butik! Butikken bugner af lækkert julepynt: krankogler med glimmer, lysestager i kobber og nisser på ski, og sammen med adventskranse og smukke juledekorationer skaber det nærmest et lille udpluk fra et juleeventyr. Du finder også delikatesser, der får tænderne til at løbe i vand nærmest øjeblikkeligt, så hvad enten du er til lakridsmandler eller solbærsnaps, så finder du det i Butik Duelund.

Derudover gæster By THORVIG Butik Duelund i denne weekend. By THORVIG syer kvalitets kjoler og nederdele efter præcis dine mål, så hvad enten du er høj, stor eller lillebitte, så kan du få syet en kjole, der er som skabt til netop din krop. Kvinden bag By THORVIG står klar med målebåndet og klarer alt arbejdet (ud over betalingen, naturligvis 😉 )

Du finder Julestuen på Jeksen Dalvej 34 i Hørning. Der er åbent både i dag og søndag (d. 29/11 og 30/11) fra kl. 10-16. Så tag veninderne eller familien under armen, og kom og oplev årets fineste Julestue.

Ps: Der bliver serveret gratis glögg og småkager – så ingen undskyldning for ikke at tage afsted.

-Frk.September

julestuemodel åsejulestue-butik-duelund

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>