Glimt fra Beijing #1


Beijing – Kaotisk og smuk!

Skærmbillede 2013-04-12 kl. 10.00.21Skærmbillede 2013-04-12 kl. 10.01.11Skærmbillede 2013-04-12 kl. 10.02.00Skærmbillede 2013-04-12 kl. 10.02.34foto 3foto 3-2 flowerssmog1smog2sommerpalas

foto 4-1foto 4-2foto 5-2subway2

Kina er et vildt og voldsomt land! Og specielt Beijing, som er en storby på størrelse med fyn (!), kan være noget af en mundfuld. De første par måneder var jeg i en tilstand af chok – det var vanvittigt koldt, smoggen hang de fleste dage som et tungt, tungt tæppe, og kulturen var så anderledes, at jeg knap vidste hvilket ben jeg skulle stå på. Jeg er dog nu begyndt at forstå, acceptere, og værdsætte denne anderledes kultur. Lige så uudholdelig som vinteren var, lige så skøn er foråret. Det kom i løbet af en enkelt uge, og før jeg vidste af det, sprang kirsebærtræerne ud i fuld flor, et virkelig smukt syn.

Kina, som land, kan være svært at forstå, hvis man aldrig har mødt det. Jeg har derfor mixet 15 forskellige billeder sammen, som både viser det smukke og det kaotiske. Alle billederne er taget med min iPhone 4s, og må derfor ikke bruges af andre, uden min tilladelse først. Jeg synes, de fortæller deres egen historie, og et billede siger jo, som sagt, mere end tusind ord, så jeg vil ikke kommentere dem. Blot lade dem tale selv. Hvis skulle der alligevel være et billede I gerne vil høre noget om, så skriv endelig en kommentar og så svarer jeg meget gerne.

-Frk.September

Ps: Rejselysten? Så kom og besøg mig, jeg viser glædeligt rundt i Beijing. Find de billigste billetter her. Ses vi? 🙂

                                                Follow on Bloglovin

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

4 tanker om "Glimt fra Beijing #1"

  1. Utroligt smukt! Hvis jeg havde pengene, så tog jeg afsted med det samme 😀 Fascinerende land, må man sige.

    • Ja det er et virkelig fascinerende land – på både godt og ondt 😉 Jeg håber du kommer afsted på et tidspunkt 🙂

      Kh Frk.September

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *