Fra juletræ til fugletræ // DIY på SeptemberBLOG


Jeg elsker gør-det-selv projekter (DIYDo-It-Yourself), og jeg elsker endnu mere, når de samtidig er sjove og nemme. Men aller mest af alt, når de kommer andre til gode – i dette tilfælde de små fugle der, højst sandsynligt, er lidt sultne i øjeblikket.

Denne DIY er ikke min egen, men er venligst udlånt af Thomas Biehl, hvis svigerforældre, Gunhild og Knud Odgaard, har lavet dette helt fantastiske “fugletræ” fyldt med fuglemad.

Det eneste du skal bruge er 1) Et gammelt juletræ  (Ja, jeg ved det – du har sikkert allerede skaffet dig af med dit? Men måske har naboen et, du kan låne 😉 – Hvis ikke, så er der ikke andet for end at putte denne DIY i gemmebogen, og tage den frem til næste nytår) 2) en masse fuglemad. (Du kan nemt lave dit eget, men hvis du ikke er til den slags, så kan du købe fuglekugler, som Gundhild og Knud også bruger på billedet, i næsten alle supermarkeder). 3) En sav, gerne i samarbejde med punkt nr. 4) Gode “armmuller” – da du skal save grenene af, så fuglene kan komme til maden. Og voilá. Fra juletræ til fugletræ – jeg er kæmpe fan! 🙂

Hvad synes I, er det ikke en fin idé?

-Frk.September

Fra juletræ til fugletræ

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

En tanke om "Fra juletræ til fugletræ // DIY på SeptemberBLOG"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *