De små smil i hverdagen // SeptemberBLOG anbefaler


tegneserie

Overspringshandlinger kan være dårlige, specielt når man sidder og læser til eksamen, og tjekker Facebook hvert femte minut i håb om, at der skulle være sket noget sindsoprivende spændende (Fakta er jo at der: A) Ikke er sket noget, siden du sidst kiggede. B) Gammel bekendskab er tjekket ind i biografen for at se “Indsæt selv filmtitel du er total uinteresseret i”)

Overspringshandlinger kan dog også være gode. “Nej de kan ikke!”, “Jo de kan så!”. Overspringshandlinger kan give dig fornyet energi og et smil på læben (I nedenstående tilfælde også, ikke altid hensigtsmæssige, latterbrøl). Mine tre bedste overspringshandlinger er nemlig disse online tegneserier, tegnet at tre virkelig dygtige, kreative og ikke mindst sjove piger.

Den første jeg vil nævne, er www.livefralolland.dk. Her kan du læse om Lolland, chokoladeskildpadder, store numser, og forskellen på mænd og kvinder. Det virker måske lidt tosset, men tror mig, Livefralolland er virkelig, virkelig sjov! Hendes “streg” er genial, og jeg elsker de ansigtsudtryk, der bliver skabt med ganske få virkemidler.

livefralolland.dk

En anden tegneserie jeg gerne vil slå et slag for, er www.henkogthverdag.dk. Her kan du læse om hverdagen under en barsel, og om hvordan man bedst gemmer den store slikskål, så de andre familiemedlemmer ikke opdager den 😉 Hvis du har børn og familie, vil du hundrede procent kunne relatere til henkogthverdag, og hvis du som mig ikke har børn endnu, så vil du græmmes og glædes over, hvad der venter dig. En meget original tegneserie der uden tvivl vil skabe smil i din hverdag.

henkogthverdag

Som rosinen i pølseenden vil jeg slå et slag for www.stinestregen.dk. Her finder du også en meget original streg. Stine er smuk og blond, elsker bøger og planter, har en hulans masse overskud . Derudover danser hun grimt, sveder meget og har store fødder. Dét kan man da hun elske 😀

stinestregen

Tjek dem alle sammen ud, det fortjener de 100%. Og TAK til dem alle for gratis grin i spandevis.

Frk.September

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *