Billig DAY Birger et Mikkelsen Gweneth taske // New in


Som nævnt i et tidligere indlæg har jeg været på jagt efter en weekendtaske, og nu har jeg endelig besluttet mig. Valget faldt på en Gweneth taske fra DAY Birger et Mikkelsen.

Den er helt perfekt i størrelsen (40 x 60cm) og har et skønt elegant design. Gweneth findes i et væld af forskellige farver, men jeg valgte farven asphalt/koksgrå som er en lækker blanding mellem mørkegrå og lilla. Gweneth koster 299 kr., hvilket er virkelig billigt for så lækker kvalitet og design. Næste weekend skal jeg til København, og jeg glæder mig til at tage hende i brug 🙂

Her er hun:

mikkelsen gweneth taske

Som nævnt før findes Gweneth fra DAY Birger et Mikkelsen i virkelig mange forskellige farver. Taskerne nedenunder er blot en lille udpluk. Så hvis du er blevet lun på Gweneth, så findes hun sikkert også i din yndlingsfarve.

Prisen svinger lidt alt efter hvilken model du vælger. De ensfarvede (som min) koster 299 kr., de mønstrede koster 399 kr., og de to nederste i midterste række koster 499 kr. Derudover findes den også som pung, toilettaske, makeuppung m.fl. Her ligger priserne fra 129 kr. og opad.

day birger et mikkelsen

Jeg købte min på Zalando lige HER, men Gweneth er så populær, at du kan finde hende på næsten hver eneste webshop. Zalando og Boozt har klart det største udvalg, men du finder hende også på både Nelly og Stylepit.

Jeg elsker min nye taske, hvad synes du om den? 🙂

-Frk.September

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

3 tanker om "Billig DAY Birger et Mikkelsen Gweneth taske // New in"

  1. Har i lang tid søgt en enkel Day taske til min datter, men det er svært at finde den helt rigtige. DEN her er perfekt, men alle de sider jeg henvises til, har den ikke. Den er faktisk mere eller mindre umulig for mig at finde. håber du kan hjælpe lidt 🙂

    • Hej Tine.
      Nu har jeg søgt og søgt, men desværre uden held 🙁 Farven asphalt er desværre udgået og er blevet erstattet af nye farver. Måske du kan være heldig at finde en på Trendsales eller DBA?
      Kh Frk.September

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *