Billigt uld undertøj til børn. Uldbodystockings, uldundertrøjer m.m.


I denne kolde tid er det ikke kun overtøjet, der er vigtigt, undertøjet er mindst lige så vigtigt. Den type undertøj der holder barnet bedst varmt, er uld undertøj. Jeg har derfor fundet en masse lækkert uld undertøj, så du kan klæde dit barn ordentligt på.

Uld undertøjet koster fra 70 kr. per del, til 399 kr. for et sæt. Hvilket måske synes lidt dyrt, men uldundertøj er altså bare bedst (!), og holder samtidig i evigheder, og kan derfor bruge i mange år fremover.

Af uldundertøj finder du: Underbukser, undertrøjer – lange og korte modeller, Bodystockings – både korte- og langærmet modeller, langbenet undertbukser, tights m.m.
Undertøjet kommer fra følgende mærker: CeLaVi, Didriksons, Hust & Claire, Joha, Melton, Name it, Pippi. Der er derfor tale om kvalitets undertøj, alt sammen til billige penge.

Så køb et lækkert sæt uldundertøj allerede i dag. Der er gratis fragt på alt, hvilket bare gør det hele endnu bedre og billigere. Du finder det lækre uldundertøj på Stylepit HER(Obs: Vælg “bedst besparelse” under sortering i højre hjørne for at se uldundertøj på udsalg 🙂 )

Boozt.com sælger også lækkert uldundertøj, og har også en del på udsalg. Det finder du HER.

undundertøjbørn

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *