Billigt regntøj til kvinder // Regnbukser, regnjakker og regnslag


Den anden dag postede jeg et indlæg med regntøj til børn, men eftersom regnen virkelig har sit tag i Danmark for tiden, tænkte jeg, at det måske også var passende med et indlæg om regntøj til kvinder.

Jeg har selv et “normalt” sort sæt regntøj, idet jeg finder det mest praktisk i mit arbejde om lærer på en skole. Men skulle jeg blot have en regnjakke til små ture udenfor, så ville jeg helt sikkert gå efter noget mere farverigt. Måske en lang ensfarvet som den gule fra Marine, eller den orange fra Rain, de vil helt sikkert lyse op i regnen 🙂

Jeg har fundet to steder, hvor du finder nærmeste alt det regntøj, du kunne ønske dig. Det ene sted er Stylepit (det gamle smartgirl). De har pt. et kæmpe udsalg på regntøj. Fx er militær ponchoen på billedet nedenunder lige nu sat ned fra 299 kr til 79 kr., og den gule regnjakke fra Marine er sat ned fra 799 kr. til 499 kr. Køber du for over 499 kr. får du desuden gratis fragt. Du finder regntøjet lige HER.

Det andet sted er Zalando. Her finder du også vildt meget lækkert regntøj, og specielt gummistøvler har de mange af. På Zalando er der både gratis fragt og gratis bytte. Du finder regntøjet lige HER.

regntoejkvinder

Frk.September

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *