Billigt Benefit Cosmetics


Kender du det, når man har en specielt ting, som man bare altid bliver i godt humør af at kigge på? Sådan har jeg det hver eneste gang, jeg kigger på produkter fra mærket Benefit. De laver de mest sjove, kreative, fantastiske (fortsæt selv) indpakninger, der bare gør hele dagen lidt sjovere. Ud over det, er produkterne indeni også super gode! Det er, rent faktisk, det mærke hvor jeg har flest yndlingsting fra.

Blandet andet deres mascara; They’re Real, som giver de flotteste bambiøjne og øjenskyggesættet Big Beautiful Eyes, der inderholder både concealer og tre øjenskygger i ét. Den er fast inventar i min makeuppung. Min nyeste investering er deres kombinerede blush og “læbefarve”; Benetint. Det er en flydende væske du smørrer på kinderne eller læberne, og vupti så får du en skøn naturlig rød farve der holder hele dagen. Jeg elsker det! En hver kvinde burde prøve den!!

På Lookfantastic finder du hundredevis at Benefit produkter, og der er naturligvis gratis fragt, uanset som du køber for 50 eller 500 kr. Så er du ude efter noget nyt makeup, så bliver du simpelthen nødt til at tjekke Benefit ud. Vælg og vrag blandt deres fantastiske produkter. Jeg lover at du ikke bliver skuffet.

Klik her for at købe Benefit Cosmetics produkter

Klik her for at købe Benefit They’re Real Mascara

Klik her for at købe Benefit Big Beautiful Eyes

Klik her for at købe Benefit Benetint

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG