Billige vejrstationer fra Jacob Jensen, OBH Nordica og Georg Jensen


Køb en billig vejrstation her. Alle de kendte mærker. Priser fra 129 kr.

Det er vinter, det er koldt, men hvor koldt er det egentligt? Hvis du også er typen, der går meget op i vejr og vind, så skulle du måske anskaffe dig en vejrstation. Der fås mange forskellige vejrstationer, men jeg har samlet de tre, jeg synes, er klart de bedst og samtidig har et lækkert design.

Den første er fra Jacob Jensen, den koster 949 kr. og kommer i et sort og hvid design. Vejrstationen fra Jacob jensen måler dog ikke kun vejr og vind, den har hele tre forskellige funktioner, som også ses på billeden nedenunder. Første funktion er et alarm-ur i 24timers format med vække- og snoozefunktion. Anden funktion er et hygrometer der måler boligens indeklima, og også har det termometer indbygget, der måler temperaturen. Tredje og sidste måler temperatur og vinforhold udenfor.

Nummer to jeg vil slå et slag for, er vejrstationen fra Georg Jensen. Den er delt op i fire små vejrstationer som består af følgende: Hygrometer, termometer, barometer samt ur. Denne vejrstation kommer i hvid og stål og er designet af den populære designer Henning Kobbel. Vejrstationen fra Georg Jensen koster 2.396 kr.

Den sidste vejrstation er fra OBH Nordica, denne indeholder ligeledes termometer, barometer og ur. Alle de ting man har brug for på en vejrstation.

På siden finder du også mere end 10 andre superflotte vejrstationer, og endda helt ned til 199 kr., så det må siges at være billigt. Køb en vejrstation allerede i dag, og glæd dig til at kunne følge med i, hvad der sker ude og inde.

Du finder dem (og mange flere) HER.
vejrstationer
Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *