Billige træbogstaver KUN 15 kr.


Mærket Sebra er begyndt at lave træbogstaver. Træbogstaverne fås til kun 13.75kr pr. styk incl gratis fragt og kommer i farverne turkis, petrol, natur, pink og lilla. Disse kan købes HER

trae

Super fede træbogstaver i fem forskellige farver. KUN 15 kr. pr. styk.

Træbogstaver i alle verdens farver er en af de største bolighit i øjeblikket. Mix og match, stil dem på en hylde, hæg dem på væggen, på døren, på gulvet – kun fantasien sætter grænser. Hvis du vil være med på denne skønne trend, så kan du nu købe en masse sjove bogstaver til kun 15 kr. stykket. Alle bogstaverne er 14 cm høje. Bogstaverne findes i lime, lilla, lyseblå, lyserød og sort og der medfølger tape til opsætning til alle bogstaverne.

Du kan fx købe forbogstavet på dit barn og hænge det på døren til barnets værelse. Skrive et sjovt citat og stille bogstaverne på en hylde i stuen eller køkkenet. Købe forbogstaverne for dig og din kæreste/kone/mand/samlever og hænge dem på væggen. Du kan lave en masse sjove ting med disse skønne bogstaver. Klik på linket for at se alle de mange forskellige bogstaver, eller klik på billedet for at gå til det viste bogstav.

Nedenstående træbogstaver findes HER

Traebogstav, Blaa - Y Traebogstav, Lyseroed - TTraebogstav, Lilla - G Traebogstav, Lime - R  Traebogstav, Sort - X 

 

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *