Billige trådkurve/Wire kurv fra Ferm Living


Jeg er fuldstændig forelsket i disse trådkurve fra Ferm Living, så når min første lærerløn engang tikker ind, så skal der, uden tvivl, investeres i sådan en sag.

Det sjove ved disse kurve er, at de kan bruges til næsten hvad som helst. Papirskurv på kontoret, til puder og plaider i stuen eller måske til bamser på børneværelset (Okay, måske en lidt dyr bamseholder, men I forstår hvad jeg mener 😉 ) Og for at det ikke skal være løgn, så kan man endda købe en træplade med, og bruge det som et lille afsætningsbord – dét er ikke kun smart, det ser også virkelig fint ud, jeg er mega fan!

Trådkurvene eller “Wire kurv”, som de bliver kaldt hos Ferm Living, findes i farverne mint, grå og sort og laves i følgende tre størrelser: Small der er 35 cm høj og koster 399 kr., medium der er 40 cm høj og koster 499 kr. og large der måler 45 cm i højden og koster 599 kr. De ligger derfor lidt i den dyre ende, men de er virkelig også fine.

Jeg har fundet trådkurvene fra Ferm Living på Room21.dk lige HER (Jeg kan ikke få linket til at føre dig direkte til kurvene, meget mærkeligt, men søg på Wire Kurv, så kommer de alle sammen frem)

kurvfermfermkurvfermkurv1

Hvad synes du om dem? Hit eller skidt? Hvis du kender et billigere alternativ, så smid endelig en kommentar 🙂

-Frk.September

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *