Billige strømper til børn


Find billige strømper til børn lige her. Babystrømper, sokker, knæstrømper m.m. priser fra 14 kr.

Strømper er måske kedelige, men ikke desto mindre, så har alle brug for strømper, også børn. Og kedelige?! Det er de her strømper i hvert fald ikke. Jeg har fundet en masse super lækre strømper til børn, i alle regnbuens farver, størrelser og tykkelser. Så er du på udkig efter babystrømper, sokker, knæstrømper eller helt almindelige strømper så er du havnet det rigtige sted.

Du finder strømperne HER.

Se fx disse strømper fra Ej Sikke Lej og Danefæ. Det første par koster 55 kr. for en pakke med to par og fås i fem forskellige flotte farver. Danefæ strømperne er knæstrømper til babyer. De koster 50 kr., og er lavet i 80% bomuld – super søde.

Ej sikke lej 2-pack str mperDanef kn str mper

De næste strømper er begge fra Hummel. De første strømper kommer fra en 2-pack som koster 69 kr. De er lavet i et lækkert tykt materiale, som holder de små fødder dejligt varme. De næste par er et par søde knæstrømper til 49 kr., de fås i enten pink eller grå.

Hummel str mper 2-packHummel kn str mper

På nedenstående link finder du desuden en masse andre strømper til børn. Priserne ligger fra 14 kr. til 119 kr., og du finder strømper fra en lang række kendte mærker så som: Hummel, Ej Sikke Lej, Danefæ, Melton, Smallstuff, Name It, Småfolk, Joha, Mini A Ture, Noa Noa og mange flere.

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>