Billige striktrøjer – Mode Efteråret 2012


Efterårsmode 2012

Der er ikke noget bedre end at smyge sig ned i en lækker striktrøje, når kulden for alvor tager over. Få varmet kroppen igennem, og bare hygge. Elsker du også striktrøjer? – Så er efterårsmoden 2012 helt sikkert lige dig. Striktrøjer er nemlig dette efterårs helt store hit. Korte, lange, store, små, farvede eller grå. Fuldstændigt lige meget, så længe det er strik. Så vær med på moden, og køb dig en striktrøje allerede i dag.

På Nelly finder du alt fra lækre vamsede striktrøje, til små trøjer der kun lige varmer de mest nødvendige steder. Striktrøjerne koster fra 199 kr. til 2049 kr. og så er der naturligvis gratis fragt – bedre bliver det simpelthen ikke.

Du finder striktrøjer fra alle typer af mærker, fra de “dyre mærker” så som: Baum und Pferdgarten, Designers Remix, Custommade, Odd Molly, S’NOB DE NOBLESSE og Elvine til de mere “mainstream” mærker som: Sparkz, Only, Vero Moda og Ichi.

Og så er der selvfølgelig et hav af mærker i “mellemklassen” så som: Samsøe Samsøe, Margit Brandt, Replay og J Lindeberg. Så lige meget om du er på jagt efter Only eller Designers Remix, så er der en moderigtig striktrøje til dig. Hurra for mode hvor alle kan være med!

Undgå kolde arme og overkrop, forkølelse og alt andet dårligdom som kulden slæber med sig. Køb en striktrøje i dag og gå derefter et “varmt” efteråret i møde

Klik her for at købe billige striktrøjer – Efteråret 2012

Klik på billedet for at gå til den viste striktrøje

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *