Billige stofbleer fra Pippi


Køb billige stofbleer fra Pippi her. Mange forskellige skønne faver. Priser fra kun 24 kr. GRATIS FRAGT på alt fra Pippi. 

Stofbleer er uundværlige når man har et lille barn i huset. De har tusindvis af anvendelsesmuligheder, og er der rigtig gang i den, så bliver der, højst sandsynligt, brugt og udskiftet en del stofbleer på blot én dag. Skifteunderlag, gylpeklud, ammeunderlæg, putteklud er blot få ting man kan bruge en stofble til.

Det er derfor vigtigt at have nogle gode stofbleer. Stofbleer der kan tåle at blive vasket mange, mange gange og som stadigvæk er dejlige at røre ved. Vi vil derfor gerne slå et slag for de populære stofbleer fra Pippi. De fås i mange skønne farver og prints, de kan købes enkeltvis eller i pakker af 4 eller 8 stk. De er 70 x 70 cm og vævet i en god kvalitets bomuld. Vi anbefaler at vaske stofbleerne inden brug, da de  første gang godt kan virke en smule “stive” i det – dette er dog heldigvis væk efter en enkelt vask.

Prisen afhænger af hvilken pakke med stofbleer du køber, men lige nu kan de købes stykvis til kun 24.95 kr., i pakker med 4 stk til kun 119.95 kr. og en pakke med 8 stk til kun 179.95 kr. – billigere finder du simpelthen ikke stofbleer fra Pippi. Derudover er der naturligvis GRATIS FRAGT på alt fra Pippi, lige som der er gratis fragt på alt anden på siden også. Find de lækre stofbleer fra Pippi HER.

stofbleer pippi

Pippi stofble groen pippi stofble pink

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *