Billige Statement halskæder og kraver fra Pieces og Second Female


Statement halskæder, store halskæder, “grove” halskæder, chunky halskæder, kravehalskæder – kært barn har mange navne. Men ikke desto mindre er ovenstående halskæder vildt populære i øjeblikket – og ikke uden grund. Statement halskæderne, som de hedder i modebladende, kan nemlig pifte selv det mest kedelige sæt tøj op. Så kan du gode lide at klæde dig lidt afdæmpet, men vil du stadig gerne være med på moden, og pifte dit tøj lidt op, så er det en statement halskæde du skal have fingrene i.

Statement halskæderne kan deles op i to kategorier. “Kraverne” og de “tunge halskæder”. Under begge kategorier har jeg fundet nogle halskæder, som er, hvis jeg selv skal sige det, VILDT fede! De er alle fra enten Pieces eller Second Female. Halskæderne koster fra 29 kr. til 399 kr., så der burde være en halskæde der passer til en hver pengepung, eller nakke, om du vil. – Og så er de naturligvis ALLE med gratis fragt.

Så er du på udkig efter en ny halskæde, så burde du uden tvivl, tjekke disse halskæder ud. Er de ikke lige din stil? Så fortvivl ikke. På Smartgirl finder du et hav af andre, super skønne og super lækre halskæder. Klik på billedet for at gå til den viste halkæde, eller følg nedenstående link for at tjekke de andre halskæder ud. God halskædeshopping!

Klik her for at købe billige Statement halskæder fra Pieces og Second Female

 

Pieces halskaede:krave Pieces krave Second Female halskaede Second Female halskaede model stone

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *