Billige sneakers til mænd – spar op til 50%


Er du mand? Kan du lide gode tilbud? Mangler du et par nye sneakers? Mangler du 287 forskellige slags nye sneakers? Arh, mon dog 😉 Men kan du sige ja til de første tre spørgsmål, så er du havnet det helt rigtige sted – OG du hár rent faktisk 287 forskellige par at vælge imellem, så mon ikke der også er et par, eller to, der falder i din smag?

Zalando har lige nu et kæmpe udsalg på sneakers til mænd. Udsalget løber helt til søndag i næste uge (d. 8/11-15) eller så længe lager haves, så vent nu ikke for længe, hvis der er et par som bare hjem til dig og bo.

Af sneakers mærker finder du; Adidas, Nike, New Balance, Lacoste, Puma, Ralph Lauren, Hummel, Vans, Converse og Lyle & Scott – for blot at nævne et par få. Der er priser helt ned til 89 kr. Jeps, den er god nok, så skynd dig at tjekke udsalget ud.

Du finder det hos Zalando lige HER.

-Frk.September
billige sneakers til mænd

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>