Billige Reima flyverdragter til børn


Det er aldrig for tidligt at handle vinterudstyr til dit barn. Før du ved af det, er vinteren over os, og alt det gode vintertøj er udsolgt. Og a pro pos godt vintertøj, hvis du vil have kvalitets vinterudstyr til dit barn, så er det Reima, du skal have fat i. Reima har lavet udendørsbeklædning siden 1944, og blev grundlagt under anden verdenskring i den finske by Kankaanpää. Reima startede med at lave arbejdstøj til kvinder fra snedragter og overskudstelte fra den amerikanske hær. Hurtigt derefter blev børnetøj samt udendørsbeklædning og sportstøj fokuspunktet i virksomhedens produktsortiment. Det primære mål var at udvikle industrielt produceret, prisgunstigt og alligevel førsteklasses børnetøj med det formål at højne standarden for beklædning hos landbobefolkningen i det fattige land i efterkrigstiden. Lige siden har Reima arbejdet med at lave deres vintertøj/tøj bedre og bedre, og dét må sige at være lykkedes med bravour.

Når du køber en flyverdragt fra Reima, får du en flyverdragt der er varmt foret, vand- vind og åndbar. Alle flyverdragterne har bobbelt lynlåslukning, justerbar fodstropper, reflekseffekter og aftagelig hætte. Altså ALT hvad du kan ønske dig af en flyverdragt til børn. Desuden har alle Reima flyverdragterne følgende vandsøjletryk og åndbarhed:

Vandsøjletryk: 10000 mm.
Åndbarhed: 5000 g/m2/24 h.

Hvilket gør dem til nogle af de bedste flyverdragter på markedet. Køber du en Reima flyverdragt, er dit barn altså både varm og tør. Grundet den fantastiske kvalitet når dit barn uden tvivl ikke at slide flyverdragten op, og den kan derfor, uden problemer, gå i arv til en eventuel lillesøster/lillebror.

Reima flyverdragterne findes i et hav af lækre farver og størrelser, så det burde derfor ikke være noget problem at finde den helt rigtige Reima flyverdragt til din guldklump.

Er du blevet hooked på en Reima flyverdragt, så kan du på nedenstående link finde din helt  egen. Der er desuden både gratis fragt og gratis bytteservice.

Du finder flyverdragter fra Reima HER.

 

flyverdragtertilbørn

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *