Billige legekøkkener og legemad til børn – Viccedrea børneBLOG


Hvorfor alle børn bør have et legekøkken, og hvor du kan købe kvalitets legemad og legekøkkener.

Åh, jeg ELSKEDE at lege med mit legekøkken, da jeg var barn, men hvem gjorde ikke det? I et legekøkken er alt muligt, og med et barns vidunderlige fantasi bliver alt pludseligt levende. Man kan bruge flere timer på at “bage kager” eller mixe en fantasifuld ret sammen. Siden dengang, for ja, det er ved at være en del år siden, er der kommet SÅ meget lækkert og inspirerende legemad, og flotte kreative legekøkkener, til verden. Se blot de ting jeg har fundet nedenfor, hvilket barn ville ikke elske at have disse ting på deres værelse?

legemad

Meget af det legemad jeg havde dengang, var i plastik, og er forsvundet i en skraldespand for mange år siden. Noget af det jeg er vild med, ved meget af de nye legemad, er at det er lavet i træ. Det kan derfor holde til næsten alt, og kan gives videre til andre generationer. Både piger og drenge er vilde med at lege i et legekøkken, og er der ét sted hvor kreativiteten og fantasien kan få frit løb, så er det i et legekøkken. Efter min mening burde alle forældre anskaffe sig et legekøkken, eller som det mindste noget legemad, til deres børn. Det vil, uden tvivl, skabe mange timer underholdning de næste mange, mange år.

Jeg har selv købt legemad fra siden Legehimlen.dk, for der er ikke den ting de ikke har i form af legemad! Grillmad, is, grøntsager, kagemænd sågar sushi, cupcakes og bananer man selv kan skralde. Jeg er HELT forelsket! Tjek selv legemaden og legekøkkenerne ud HER.

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *