Billige lange kjoler – Sommerens musthave #6


På jagt efter en skøn lang sommerkjole? Så se med her. Jeg har fundet seks forskellige lange, tætsiddende kjoler som jeg alle synes er rigtig fine – og billige.

Lange kjoler kan bruges til et hav at forskellige ting. Sæt et par lækre stilletter og en lang halskæde til, og du er klar til sommerfest. Tag en sort top over og du har pludselig en lang nederdel. Tag en strik over, samt et par strømpebukser under, og kjolen kan bruges til efteråret – kun fantasien sætter grænser.

Den første stribet kjole er fra Saint Tropez, og den er lige nu sat ned til kun 299 kr. Den sort/hvide kjole med grafisk mønster er fra Ichi, og er sat ned til kun 179 kr. Den tredje lysegrå kjole er fra Nümph, og er sat ned til 349 kr. Kjolerne findes HER, og kommer desuden ALLE med gratis fragt – bliver det bedre?

lange kjoler

Ja det gør det 😀 For disse kjoler er endnu billigere, men bestemt ikke mindre lækre. Den mørkegrå kjole er fra Only og koster kun 159 kr. Den lidt finere, ferskenfarvet kjole er fra Object, og sat ned til kun 179 kr. Som rosinen i pølseenden har jeg sat den skønne vinrøde sag fra Only ind, den koster også kun 159 kr. Den skal jeg helt bestemt have fingrene i! Ligesom de ovenstående kjoler kommer alle disse også med gratis fragt. Kjolerne kan findes HER.

lange kjoler2

Er lange kjoler nogen for dig? Og ligger du måske inde med et godt stylingtip du vil dele med os andre?

-Frk.September

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *