Billige kjoler fra Creamie, Aya Naya og Noa Noa Miniature


Lækre kjoler til skønne pigebørn. Størrelse 0 til 12 år. Priser fra 79 kr.

Foråret er lige om hjørnet, og med forår kommer fornyelse. Det er derfor på tide, at du får købt et par nye kjoler til dit barns garderobe. Vi har samlet fire forskellige kjoler, som vi synes er super fine, og som ikke er alt for dyre. De koster fra 79 kr. til 499 kr., og størrelserne ligger fra 0 til 12 år.

Kjolerne er fra Creamie, Noa Noa Miniature og Aya Naya og kommer alle med gratis fragt.

Find dem HER

De første to kjoler er fra Aya Naya og Creamie. Den ene er en flot hverdagskjole i 100% bomuld til kun 239 kr. Den er brun og har de sødeste striber i forskellige lilla nuancer, super fin med et farvet strømpebukser under. Den anden er en superskøn “prinsesse”kjole til 399 kr., kan bruges som festkjole eller dresses ned med et par tykke strømpebukser og en langærmet bluse. Hvilken pige ville ikke elske at have disse to kjoler hængende i sit skab?

Aya Naya kjole Model Emily dressCreamie kjole Fantasia dress

De næste to er begge fra Noa Noa Miniature og koster henholdsvis 349 kr. og 279 kr. Vi på Gratis-fragt.dk er ellevilde. De er simpelthen SÅ skønne, at det næsten ikke er til at bære. De er så moderigtige, børnevenlige og søde på én og samme tid. De kan både dresses op og ned, og kan derfor både bruges til hverdag og til fest. Leveringstiden for alle kjolerne ligger fra 1 til 3 hverdage og så har du altid gratus ombytning hvis kjolen, mod forventning, ikke skulle passe eller leve op til forventningerne. Klik på billederne for at gå til de viste kjoler.

Noa Noa miniature kjole graaNoa Noa miniature kjole

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *