Billige Hummel vinterstøvler til børn


Om lidt er efteråret over os, og inden længe er vinteren på vej. Og hvis du gerne vil sørge for varme og tørre fødder til dit barn, så se med her. Hummel laver nemlig de lækreste vinterstøvler til børn. Ved første øjekast ligner de ikke en “almindelig” vinterstøvler, men mere et par sneakers. Men lad dig ikke narre. Hummel vinterstøvlen er nemlig lavet i et funktionelt udendørsmateriale, som kan klare næsten alt vejr, vand, vind, sne – you name it. En vandafvisende membran er syet ind i skoens foring, hvilket holder vandet ude, og fødderne tørre. Hummel vinterstøvlerne er altså SMARTE OG PRAKTISKE på sammen tid, og jeg er sikkert på at både dit barn og dig vil elske dem. Find vinterstøvlerne fra Hummel HER(Obs: Vælg “bedst besparelse” under sortering i højre hjørne 🙂 )

Boozt.com har også en del på tilbud, dem finder du HER.

Hummel støvlerne findes i et hav af lækre farver. Neutrale farver, og drenge – pige modeller. Der er gratis fragt på dem alle sammen OG gratis bytteservice. Bedre bliver det simpelthen ikke.

Sådan finder du den korrekte sko til dit barn:

Når man køber sko til et barn, er det vigtigt at man tillægger et såkaldt “voksetillæg”. Læg derfor gerne omkring 1,5 cm til dit barns fod. På meget små størrelser, eller i sko der skal sidde meget tæt (ballerinaer m.m), er 1,2 cm dog nok, idet der stadig skal være god støtte i skoen. Skulle du mod forventning få købt et par sko, der ikke passer dit barn, er der gratis bytteservice, så du derved, uden omkostninger, kan bytte til et andet par.

hummel

 

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

En tanke om "Billige Hummel vinterstøvler til børn"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *