Billige Charles Eames replica stol


UPDATE: Lakeland Furniture er desværre stoppet med at sende Eames Replica møbler til Danmark! Jeg ved, at der er meget interesse for netop Eames, og har derfor kigget på andre sider der også sælger Eames, for at skaffe en ny rabatkode til jer. Jeg har lagt vægt på god kvalitet, gode anmeldelser og på sikkerhed. Jeg har snakket med firmaet www.Goodfurn.com som har topkarakter hos Trustpilot og som sælger virkelig fine Eames Replica. De er en smule dyrere end Lakeland, men for de sidste penge får du møbler der er endnu bedre. Fx bedre kvalitet og pænere mere korrekte detaljer (fx sorte skruer som på den originale)

Du kan læse om dem i indlægget HER.
Goodfurn har givet mit rabatkoden DENMARK2016 som giver 15% på alt på siden.

BEMÆRK, I HELE JULI GIVER KODEN 30% RABAT PÅ ALLE STOLE!

-Frk.September

_____________________________________________________________________________________

Jeg har altid været helt forelsket i Eames stolen designet af Charles Eames. Jeg synes den er vildt skøn, og har et helt fantastisk gennemtænkt design. Den helt glatte og meget enkle skal, står i flot kontrast til benene i træ. De sorte stænger samler stolen og sætter prikken over i’et. Jeg har derfor altid drømt om at få denne stol i mit hjem, men desværre ligger prisen for sådan en stol på den høje side af 3500 kr. i Danmark, så det har ikke være en mulighed for min su-pengepung.

eames stol

For to uger siden var jeg så heldig at få lov til at teste en Charles Eames stol for den engelske møbelside www.lakeland-furniture.co.uk. (Update: Lakeland er stoppet med at sende Eames Replica til Danmark, men du kan i stedet købe dem på Goodfurn.com, læs mere HER) På Lakeland sælger de replicamøbler lavet ud fra de originale tegninger af stolen. Dette kan de gøre i England, da de ikke er underlagt loven om ophavsretten, lige som vi er i Danmark. Stolene er derfor fuldt lovlige, det eneste du skal være opmærksom på er, at hvis du køber en replica, så må du ikke sælge den videre til anden side.

På Lakeland finder du Eames stolen i et hav at flotte farver, her ser du et udvalg af farverne:

eames stol1

Jeg valgte den hvide farve, da denne farve ville passe bedst ind i mit hjem. Jeg valgte derudover at bestille en ekstra, som jeg selv betalte. Jeg var noget spændt på at se stolene i forhold til kvalitet, farve osv. Jeg kan dog hurtigt, og meget klart sige, at jeg er 100% tilfreds! Stolene blev bestilt en fredag, og allerede onsdag morgen, altså mindre end én uge efter, ankom Post Danmark med mine Eames stole. Stolene var pakket godt ind, og utrolig nemme at samle. Som vist på billedet kommer stellet og skallen hver for sig. De sorte beslag sættes på skallen, og herefter skrues stellet fast med vedlagte skruer. Det var derfor super nemt og enkelt at samle stolene.

IMG_4499

Og sådan ser skønhederne så ud, når de er samlet:

IMG_5007

Man kan naturligvis godt se på kvaliteten, at det ikke er en stol til flere tusinde kroner, men til £47 / 420 kr. er jeg meget tilfreds! Du får 2 års garanti på de møbler du køber hos Lakeland, hvilket er et stort plus. Jeg kan derfor kun anbefale Lakeland til alle. Så går du og overvejer at købe en Eames Replica, så så tag og tjek denne side ud. Professionel internetbutik med sikkerheden i top, hurtig levering, og god kvalitet.

-Frk.September

UPDATE: Se mit nyeste indlæg med den fedeste Eames gyngestol lige HER.

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

213 tanker om "Billige Charles Eames replica stol"

 1. Håber på lidt hjælp..
  Rabatkoden DENMARK2016 virker desværre ikke, selvom man indtaster by og postnr. også. Jeg skal kun bestille Eames DSW stole. Er det muligt der er kommet en ny kode?
  På forhånd tak.
  Dbh Henriette

  • Jeg har forsøgt flere gange at bestille stole, men har endnu ikke fået købet igennem systemet, så når så mange skriver, at de ikke kan få koden til at fungere, ville det være en god ide, at koden/rabatten fortsætter i august måned, naturligvis under forudsætning af at koden virker!

 2. Hej Frk. September

  Jeg faldt da lige over dit indlæg med at man kunne få 30% på alle stole inde på GoodFurn hvis man brugte rabatkoden. Men det virker ikke når jeg prøver. Den siger bare at rabatkoden ikke er gyldig. Er det noget du kan hjælpe med?

  Mvh. Tilde 🙂

 3. Hej 🙂
  Vil du mene det er så god en kopi, at folk ikke vil kunne se forskel- om det er en ægte eller ej? Eller syner det, at det er en kopi.

 4. Din rabat kode til goodfurn “DENMARK2016” virker ikke.

  Er der kommet en ny?

  Jeg er vild med Charles Eames DAW spisebordsstolen.

  Venlig hilsen,

  Danny

  • Hej Danny.
   Den virker på DAW stolen hos mig, prøv igen 🙂 (husk at skrive by og postnummer og tryk på “giv”)

   Mvh Frk.September

   • Hej igen Frk. September,

    Du har ret, det virker super. Tak fordi du tjekkede. Ved ikke hvad der gik galt hos mig, fulgte ellers din fine forklaring 🙂

    Ser frem til at modtage mine nye stole.

    Rigtig god weekend,

    Danny

 5. Hej Frk. September.
  Jeg skal købe nogle sorte, en enkelt grå så en mint/blågrøn stol.

  Goodfurn.com har desværre ikke stolen i den mint/blågrønne farve.
  Kender du til en god webshop i England hvor jeg kan få den farve? Og hvor man får en god kvalitet for pengene…….

  Mvh fra Karina.

  • Hej Karina.

   Undskyld det sene svar. Jeg må desværre beklage, det gør jeg ikke, men held og lykke i jagten 🙂 Skulle du få lyst til at købe en andne farve på Goodfurn, så er der netop kommet en ny rabatkode som hedder: DENMARK2016

   Kh September

  • Hej Sanne. Det aner jeg desværre ikke, men tag og skriv til dem på Goodfurn og spørg, de plejer at være søde til at hjælpe/svare på spørgsmål 🙂
   Kh Frk.September

  • Hej Didde. Hvis det er rabatkoden til Goodfurn du mener(?) så ja, den gælder stadig 🙂

   Kh Frk.September

   • Jeg var inde for at bestille nogle stole, men betalingsmodulet ser ikke ud til at virke pt. :(.
    Jeg fik samtidigt konstateret at hvis man anvender rabatkoden, men samtidig vælger at købe mere end 4 stole, så får man godt nok de 15% men man gå glip af “samlerabat”. Det er dog stdig bedre med de 15% 🙂

  • Hej Mark.
   Nej, de har på ingen måde noget med hinanden at gøre – heldigvis! 🙂
   Kan dog godt forstå dit spørgsmål, idet navnene ligger tæt op ad hinanden.

   Kh Frk.September

  • Hej Søren.

   Det var på Lakeland (som desværre ikke sender til DK mere) de kostede under 500 kr. Men ja, uden tvivl(!) Disse ligner de originale endnu mere 🙂

   Mvh Frk.September

 6. Er der fragt oveni, hvis man bestiller eksempelvis 4 stole? Og i så fald, ved du så hvor meget fragten ligger på? 🙂

  • Hejsa

   Kan se at Lakeland sælger Eames på deres hjemmeside, men kan ikke vælge Dk som en mulighed??
   Sender de ikke til DK?

   Mvh
   Gudrun

 7. Jeg har forelsket mig i EAMES DSW stolene i sort og tænker lidt at bestille 4 hjem. Jeg har indtastet koden med de 15 % og det bliver i alt 3.034,50, og nu kan det godt være jeg spørger dumt, men jeg har lidt svært ved at gennemskue om det er I ALT – med fragt og ja ALT, eller om der kommer fragt oveni, og hvor meget der så er tale om, hvis det er. Kan du hjælpe her? :-))

 8. Hej.
  Jeg har prøvet at komme ind på hjemmesiden, men det ser nærmest ud til at den ikke eksisterer – ved du om der er et problem?
  Vh
  Katrine

 9. Jeg bliver pludselig virkelig i tvivl. Jeg tænker, det er på tide at “samle” møbler ind, til når jeg regner med at flytte i min HELT egen lejlighed til januar – februar næste år. Hvor siger du man skal købe dem henne, hvis man gerne vil de ligner bedst muligt? Dine er rigtigt fine! Hvilken side var det lige du købte dem på? Lakeland eller Goodfurn? Forvirret, forvirret.

  • Hej Cecilie.
   Der er flere og flere sider der lukker for at danskere kan købe replica, så ja, du skal nok ikke vente et helt år, men hvor længe der går, det har jeg desværre ingen anelse om. Da Lakeland stoppede skete det meget pludseligt. Mine stole er fra da Lakeland solgte til DK, efterfølgende er de så stoppet og jeg fandt derfor Goodfurn til mine læsere. Deres replica skulle efter sigende være endnu bedre og ligne de originale endnu mere.

   Kh Frk.September

 10. Hej,

  Jeg har netop været inde på Goodfurn.com og bestilt en Eames stol. Jeg gennemførte købet og der stod på siden, at jeg snart ville modtage en ordrebekræftigelse (denne har jeg endnu ikke modtaget, men den kommer nok). Mit spørgsmål er så, hvorfor jeg ikke har skulle skrive nogle kontooplysninger ind? Det står godt nok, at man skal betale pengene med IBAN og BIC nr., og det har jeg også prøvet før, men jeg forstår bare ikke: hvis jeg går ind på min netbank og overføre de penge via IBAN og BIC, så aaaaaner de jo ikke, at pengene er fra netop min Eames stol? Og hvad hvis jeg ikke går ind og betaler?

  Jeg håber du kan hjælpe. 🙂

  • Hej Fie.
   Jeg skrev og spurgte Goodfurn, da det også undrede mig. De har netop svaret at de er ved at skifte fra Paypal til “normal” visa-betaling. Det skulle virke om 7-14 dage. Jeg kender ikke detaljerne omkring bankoverførsel, men eftersom de bruger det, må det være 100% sikkert. Jeg tænker, at de kan se at dit navn på din kontooplysninger er det samme som det navn du har bestilt stolene i? Evt. kan du jo sende en kommentar med, med dit ordrenummer? Hvis du er utryg ved det, så vent til deres visabetaling virker på siden. Men jeg er nu sikker på at du sagtens kan føle dig tryg 🙂

   Kh Frk.September

  • Hej hvor er det bare fedt at du kan skaffe 15 procent. Jeg er i gang med at bestille en eames rocking chair derinde fra, men hvordan fungere det med levering. Hvad nu hvis man ikke er hjemme når de kommer med stolen, eller bliver den sendt til posthuset, og hvad er det der table rate som koster 15euro. Håber du kan hjælpe mig.
   Mvh Louise

   • Hej Louise.

    Hvis du ikke er hjemme overdrages stolen til Post DK, så du kan hente den på det nærmeste posthus 🙂

    Kh Frk.September

    • du har tidligere skrevet i februar der ville gå 7-14 inden deres visa betaling virker, det virker stadig ikke, og synes deres anden betalingsmåde er ret forvirrende, og de vil ikke svare mig på hvornår det virker, så undre mig over den info du har fået fra dem 🙂

     • Hej Louise.

      Jeg skriver og spørger igen, jeg har ikke fået andet at vide siden sidst. Men deres paypal virker igen, og det er simpelt, nemt og sikkert at bruge, så det ville jeg gøre, hvis jeg var dig.

      Kh Frk.September

 11. Hej. Vil du måle hvad sædehøjden er på de stole du har ? det er de samme stole vi kan købe på den anden hjemmeside ikke ? for at være sikker på, de ikke er for lave. :-)Hilsen Louise

  • Hej Louise.
   Ja, det er de samme, dem fra Goodfurn er bare endnu bedre og ligner de originale endnu mere, så det er win-win 🙂
   Højden er 81cm.

   Kh Frk.September

 12. Hvordan er siddehøjden i forhold til nutidens borde – har hørt nogen sige at man sidder for lavt ? at man næsten skal løfte armene lidt 🙂 Jeg overvejer nemlig meget at købe dem. Og er siddehøjden den samme på både med og uden armlæn ?
  Mange hilsner Kamilla 🙂

  • Hej Kamilla,
   Ja, de er en smule lave, men om man skal løfte armene kommer jo helt an på ens spisebord. Jeg skal ikke løfte mine ved mit bord 🙂 Jeg ved desværre ikke om der er nogen forskel, da jeg ikke har prøvet dem med siden af hinanden.

   Kh Frk.September

 13. Hej.

  Tak for koden.
  Ved du hvorfor man ikke kan finde Eames møbler på Lakeland-furniture?
  Inde på siden findes kun deres egne produkter nu.
  Håber ikke man ikke kan købe dem mere.

  Vh Michel

  • Hej Michael.

   Jeg har netop her til morgen fundet ud af, at Lakeland ikke længere sælger eller sender Eames Replica til Danmark pga. nye regler. Kæmpe ØV! Jeg er ved at finde et andet sted der sælger, og de vil vidst gerne være med til at give en rabatkode også, så hold øje med siden de næste par dage. Kh Frk.September

 14. Hej
  Har længe haft udkig på 8 eames replica spisestole og været på hjemmesiden flere gange…. har nu bestemt mig for at købe 🙂 men nu har de så helt fjernet eames stolene!!! Ved du hvad der sker, laver de dem ikke mere eller har de bare seriøs bøvl med deres hjemmeside…..
  Mvh Tina

  • Hej Tina.

   Jeg har netop her til morgen fundet ud af, at Lakeland ikke længere sælger eller sender Eames Replica til Danmark pga. nye regler. Kæmpe ØV! Jeg er ved at finde et andet sted der sælger, og de vil vidst gerne være med til at give en rabatkode også, så hold øje med siden de næste par dage. Kh Frk.September

    • Hej Fatime.
     Jeg, det tror jeg desværre ikke, det kan i hvert fald ikke betale sig økonomisk.

     Kh Frk.September

     • Tak for svaret.

      Jeg vil nemlig gerne have eames rocking patchwork stolen, den kan man ikke få på den hjemmeside du henviser til .

     • Hej igen.

      Øv ja det kan jeg godt se. Altså du kan jo altid prøve at forhøre dig, men jeg tror desværre ikke det kan lade sig gøre.

      Kh Frk.September

  • Hej Anne.

   Jeg har netop her til morgen fundet ud af, at Lakeland ikke længere sælger eller sender Eames Replica til Danmark pga. nye regler. Kæmpe ØV! Jeg er ved at finde et andet sted der sælger, og de vil vidst gerne være med til at give en rabatkode også, så hold øje med siden de næste par dage. Kh Frk.September

 15. Jeg synes ikke at kunne bestille noget charles eames derinde, den melder bare en 404 fejlkode, kender du til dette problem?

  • Hej Jan.

   Jeg har netop her til morgen fundet ud af, at Lakeland ikke længere sælger eller sender Eames Replica til Danmark pga. nye regler. Kæmpe ØV! Jeg er ved at finde et andet sted der sælger, og de vil vidst gerne være med til at give en rabatkode også, så hold øje med siden de næste par dage. Kh Frk.September

 16. Hej
  Mine Eames stole er desværre for lave til mit nye Spisebord, ved du hvor i DK man kan købe lidt højere plastic “dutter” man sætter på benene ?
  Hilsen Flemming

  • Hej Flemming.
   Øv hvor trælst, nej, det ved jeg desværre ikke. Måske en isenkræmmer eller Silvan er et godt bud, eller evt. IKEA?

   Kh Frk.September

 17. Tak for en super god anbefaling af den engelske side – og tak for rabatkoden 🙂
  Jeg bestilte en stol d. 23/12 og modtog den allerede d. 29/12 – virkelig hurtigt 🙂

  Spørgsmålet er dog, kommer benene for sig selv?
  Jeg er lidt halv ærgerlig nu her, da der ikke er nogle træben at finde i kassen…
  Har lige skrevet en mail til dem.

  De bedste hilsner og godt nytår 🙂
  Karen

  • Hej Karen.
   Åh nej, det lyder som om der er sket en fejl. Godt du har skrevet til dem, jeg er sikker på at de sender benene så hurtigt de kan. Håber du bliver rigtig glad for dine stole. Rigtig godt nytår til dig også.

   Kh Frk.September

   • Fik allerede svar efter 1 time – helt klart en fejl fra deres side og de sender benene med det samme.
    De beklagede rigtig meget.

    Så igen, super hurtig service og venlighed 🙂

    • Hej igen Karen.
     Øv med fejlen, men super fedt at der er så god kundeservice, jeg er også kun gode oplevelser derfra 🙂
     Kh Frk.September

 18. Super fed side.. Jeg er selv på udkig efter denne stol. Men synes at det er meget svært at vurdere stolens finish ud fra hjemmesiden og dine billeder. Kan du svare mig på om stolens overfalde er helt blank som den originale, eller mere ru? Er det glasfibre eller alm. plast?

  Håber at du kan hjælpe mig 🙂

  /Stine

  • Hej Stine.
   Jeg synes stolens finish er super fin (!) i forhold til prisen, og alle der har set dem, har været meget enige. Stolen er i plast og har en smule ru overflade, men på den glatte måde, hvis det giver mening (hehe). Tøj m.m. hænger ikke fast, og den kan tørres af med en almindelig fugtig klud. Håber du fik besvaret dine spørgsmål, ellers så skriv endelig igen 🙂

   Kh Frk.September

 19. Hej
  Jeg vil gere bestille nogle sorte Eames daw stole på lakeland Furniture, men når jeg er inde på produktet, kan jeg ikke finde en bestille-knap.

  Jeg kan se at der er en indkøbskurv, jeg kan bare ikke få lov til at lægge noget i den. Har du en idé om, hvad jeg gør galt?

  Normalt plejer jeg altså ikke at have problemer med online-køb, men lige her kan jeg altså ikke få øje på skoven for bare træer 😉

 20. Jeg fik mine 4 stole – samme som dine – 3 hvide og 1 orange super flotte, nemme at samle og ikke en skramme på.. super duper – så tak for du skrev om dem, ellers havde jeg aldrig turde bestille dem.. 🙂
  Der gik over 1 uge, måske fordi jeg bestilte fredag… fik dem mandag ugen efter.. sikke mange tanker der kan ryge igennem.. ha ha ha.. men alle de tanker er gjort til skamme.!

  • Hej Ingelise,

   Tak for din kommentar! 🙂 Jeg er rigtig glad for at høre, at du er glad for stolene, og dejligt at du kunne bruge mit indlæg.
   Ha’ en god aften.

   Kh Frk.September

 21. nu har du købt hvide stole, tænkte på, om de nemt bliver beskidte og ser slidte ud? eller om de stadig er hvide og flotte?:)

  • Hej Nanna.
   Jeg har haft mine stole i ca 1,5år nu og de ser stadig ud som nye 🙂 jeg rengøre dem blot med en fugtig klud hvis der er kommet noget på.

   Kh Frk.September

 22. Hej.
  Jeg er også superforelsket i disse stole, men har ikke turdet bestille dem hjem, da jeg havde forstået, at det var blevet forbudt at importere kopimøbler fra England pr. sidste år? Kender du noget til det? Det ser jo ud til, at både du og mange andre ikke har haft problemer med at få disse hjem, så hvis det er mig, der har misforstået noget, så skal jeg da også have bestilt i en fart!! Mvh. Lise-Lotte

  • Hej Lise-Lotte
   England “truede” med at oprette en lov der forbød replicamøbler, men loven er aldrig blevet gennemført, (sikkert fordi de tjener en masse penge på det 😉 ), så det er stadig 100% lovligt 🙂 Skynd du dig at bestille, med GOD samvittighed 🙂

   Kh Frk.September

 23. Hej 🙂

  Kan være det er mig som er blind :I men kan umiddelbart ikke se hvad portoen koster. kan du huske det? 🙂

  Hilsen Sofie

  • Hej Sofie,
   Portoen er forskellig alt efter hvor meget i bestiller 🙂 du kan tjekke portoen, ved at lægge de varer du ønsker i kurven, og derefter gå til kassen hvor du vælger land og adresse, så vises portoen derefter 🙂

   Kh Frk.September

 24. Hej,

  Fed blog!
  Er den hvide sart og kan man bare tører dem af med en våd klud? Jeg elsker hvid, men min hund….

  Ved du om man kan få Kartell Ghost stolene billige et sted lige som disse?

  Vh Katrine

 25. Hejsa.
  Faldt lige over din side, da jeg overvejer at bestille eames stolene. Kan se, at der ofte kommer rabatkoder, så holder lige øje inden jeg bestiller:-)
  Ved du hvad stolene kan holde til mht. vægt? Tænker mere om de kan holde til en fuldvoksen mand på omkring 100 kg? :-))
  Er der garanti på stolene?
  Vh. Nina

  • Hej Nina,

   Der kommer måske en ny ved juletid, men jeg ved det ikke med sikkerhed endnu. Altså jeg ved ikke hvad de præcist kan holde til, men min kæreste på 90kg har i hvert fald ikke ødelagt vores endnu, hehe, så mon ikke de godt kan holde til din kæreste også 😉 🙂

   Kh Frk.September

   • Tak for hurtigt svar 🙂

    Hihi.. Så satser jeg også på, at de kan holde til min kæreste 😀

    Synes at jeg har læst, at der er garanti på stolene. Kan det passe?

    Vh Nina

    • Hej igen 🙂
     De skriver følgende på deres side:

     “Yes, we provide a 2 year warranty on all items, with a 1 Year warranty for commercial use. The warranty is provide by ourselves and we do not pass it onto a third party. No one comes close to us on after sales care.”
     Det står nederst her: http://www.lakeland-furniture.co.uk/faq

     Så ja, der er 2 års garanti ud fra hvad jeg kan læse 🙂

     Håber I bliver rigtig glade for stolene.

     Kh Frk.September

 26. Ååh nej, jeg er først faldet over din fantastiske blog nu og kan derfor ikk nå at få glæde af rabatkoden til lakeland.furnitures… Vrææææl…

 27. Hej igen… vi har jo lige modtaget en gyngestol i hvid, og tænker på at købe spisestolene også, men ved du om det er samme hvide farve som gyngestolen eller er spisestolene creme hvide for det lignet det lidt på nogen af billederne ???

  • Hej igen Jette.

   Mine stole og gyngestolen er præcis samme farve 🙂 Det må være billederne (eller måske jeres skærm) der snyder lidt i farven. Så længe der står “White” efter den stol du vælger burde det være samme farve 🙂

   Kh Frk.September

 28. Hej
  Overvejer at købe stole fra lakeland furniture.
  Jeg har på nogle kopier set at der ligesom er to runde fordybninger bagerst på sædet, altså at sædet ikke er helt plan overalt (håber du forstår) er der det på dine ?

  Mvh Rikke

  • Hej Rikke,

   Der er ikke nogen fordybninger i ryggen af mine stole, de har dog (som originalerne også har) en fordybning i bunden, hvor sædet har siddet fast da det er blevet støbt 🙂 Men det ser du kun hvis du vender stolen på hovedet.

   Kh Frk.September

 29. Hej.

  Jeg har forsøgt at bestille stolen “Eames Replica Chair Rar White”, men der hvor jeg skal taste mine personlige oplysninger, skriver den “sorry, no quotes are available for this order at this time”. Ved du hvad det betyder? Hilsen Line

  • Hej Trine.
   Koden skal indtastes når du er ved at købe dine valgte ting, så er der en rubrik hvor du kan indtaste den. DOG virker deres “apply button” ikke pt., de arbejder i højtryk på at få det ordnet.

   Kh Frk.september

 30. Hejsa har lige bestilt 6 stole og de er super fede.. desværre var det ene sæde pakket med benene og den er blevet meeeget ridset og det ses tydeligt da de er sorte.. er det et farligt bøvl jeg skal igennem nu ved at få en ny og sende retur og h orden og hvorledes? Tak for en super side☺

  • Hej Kirsten,

   Åh nej hvor trælst. Jeg har ikke selv skulle bytte noget, så jeg må være ærlig og sige, at jeg desværre ikke ved det. Men, de plejer at være virkelig søde, og specielt søde til at hjælpe når der opstår andre problemer. Så skriv endelig til dem, så er jeg sikker på at de vil sende dig en ny.

   Kh Frk.September

 31. Hej!

  Jeg overvejer stærkt at købe spisebordsstolen – ved du hvor “høj” den er i forhold til et normalt spisebord?? 🙂

  • Hej. Jeg har længe overvejet at købe eames stolene. Jeg synes ligesom her andre, at de koster kassen og har derfor ikke råd til de ægte endnu. Nu har jeg gjort op med mig selv, at jeg køber replica. Skal lige høre jer andre om I er tilfredse. Har en veninde, der også har købt dem… Hun siger st man ofte skal skrue skruerne fast, fordi de bliver løse og stolene knirker på et trægulv, når man sætter sig på dem… Har I oplevet det samme?

 32. Hej 🙂
  Jeg har prøvet at bestille nogle stole, men jeg kan ikke vælge Danmark i feltet til hvor de skal sendes hen. Ved du noget om det?

  Venlig hilsen
  Tine

 33. Hejsa – jeg har lige opdaget dit opslag og set at rabat koden gælder til den 18/8 :o(((
  jeg har ledt efter disse stole i såå lang tid og har endelig fundet dem, her.
  tror du der e nogen som helst mulighed for at man kan få de 15% rabat selvom det er 3 dage siden dt udløb :o(?

  mvh kristine dalsgard

  • Hej Kristine.

   Det tror jeg desværre ikke du kan. Det er ikke min side, så jeg har intet med rabatkoden at gøre.
   Mht DK, så burde det virke igen 🙂

   Kh Frk.September

 34. Hej 🙂
  Jeg har lige været inde at kigge, og vil rigtig gerne købe 6 af den samme stol som dine. Men når jeg skal vælge hvilket land de skal sælges til siger den kun den kan sende til UK. HJÆLP

  Hilsen

  Louise

 35. Hey, jeg må også bare skrive tusinde tak til dig!! Vi har netop lige bestilt 6 spisebordsstole grønne uden armlæn til summer14 koden. Jeg havde heller ik turde bestille hvis det ik var for dig. Og det bliver ikke det sidste. Hvordan ved man om der er tilbud med koder? Kender du i øvrigt målene på stolene ned træben og ryglæn? Det er vores næste køb nemlig? Tusinde mange tak for din hjælp! Hilsener Rasmus og Maria

  • Hej Rasmus og Maria.

   Det var så lidt 🙂 Jeg håber I bliver rigtig glade for jeres nye stole. Hvilke mål er i ude efter? De fleste mål burde I kunne finde på siden under beskrivelse, men ellers så skriv igen, så skal jeg nok måle mine 🙂

   Kh Frk.September

 36. Hejsa 🙂

  Stikker benene udover sædet? I så fald hvor meget ca.? Jeg kan se at Lakeland har angivet at sædet er 46 cm bredt, men der er ikke angivet noget om hvor bredt benene stikker – det ligner dog ikke de stikker udover sædets bredde? 🙂

  På forhånd tak for svar 🙂

  • Hej Line.

   UNDSKYLD det sene svar, jeg havde simpelthen overset din kommentar. Benene stikker ikke ud under stolen 🙂

   Kh Frk.September

 37. Hejsa.
  Hvilken farve er træbenene på de 6 spisestue stole ? Jeg vil gerne have dem med lyse Ege ben, men jeg synes det er svært at se på billedet hvor lyse de er. – og jeg kan ikke rigtig læse om det på Lakelands hjemmeside….
  Mvh Charlotte

  • Hej Charlotte.
   Benene findes kun i én farve, og jeg synes det nederste billede viser farven ok. Desværre er den måske lidt mere “gylden” i farven end du efterlyser.

   Kh Frk.September

 38. hej 🙂
  jeg har prøvet at bestil en sort gyngestol derinde og der står at de har 38 tilbage på lager men når jeg skal bestil står der at de ikke har stolen og har prøvet med 5 andre stole og der står det samme?? er der en bestemt måde man skal bestil på eller hvordan ? 🙂

  • Hej Line,
   Det lyder meget mærkeligt, måske der har været en fejl på siden? Prøv igen, hvis det ikke virker, så skriv lige, så skal jeg nok prøve at skrive til dem for dig 🙂

   Kh Frk.September

  • Hejsa,
   Jeg har også forsøgt at bestille i dag.Selvom der stod der var mange på lager af denne stol,stod der med rød skrift til sidst at det ikke var muligt at bestille denne vare.
   Kan du forklare dette.?
   Hilsen Tina.

   • Hej Tina,

    Jeg har lige skrevet og fortalt dem om problem, og de er klar over det, og i gang med at løse problemet. Det burde været løst inden længe 🙂

    Kh Frk.September

  • Hej igen,
   Der er andre der har oplevet sammen problem, og de er klar over fejlen nu, og er ved at løse problemet. Det burde fungere senere i dag.

   Kh Frk.September

 39. Hej.
  Har været inde på lakeland hjemmesiden og de har indtil imorgen 20% på eames stolene. Har forelsket mig i 6 hvide men nu er spørgsmålet så om du ved om de sendes fra England, for så jeg jo godt bestille dem, men kommer de fra østen så kommer der jo told på.
  Hilsen stine

  • Hej Stine,
   Jeps, de sendes fra England, så du kan roligt bestille. Er sikker på du bliver rigtig glad for dem, jeg er i hvert fald SUPER glad for mine 🙂

   Kh Frk.September

 40. Er de svære at tørre skidt af på og sådan når de er hvide? Hvad med misfarvninger og sådan? 🙂

  • Hej Malene. Overfladen er glat med en lille bitte smule ruhed. Jeg tører bare mine stole over med en fugtig klud 🙂 jeg har haft mine i snart et år, og de har ikke én eneste ridse eller misfarvning (og jeg har siddet med cowboybukser på dem mange gange 😉 )

   Skriv hvis du har flere spørgsmål 🙂

   Kh Frk.September

 41. 1000 tak for tippet, jeg har netop bestilt stolene, og glæder mig såååå meget til at modtage dem 😀

  det er skønt lige at få besvaret alle spørgsmål inden man bestiller noget hjem fra england 🙂

  endnu engang tak

  • Hej Line,

   Tak fordi du giver dig tid til at skrive en besked -jeg er rigtig glad for at kunne hjælpe 😀
   Håber du bliver rigtig glad for dem, ha’ en skøn sommer.

   Kh Frk.September

 42. Hejsa
  Tak for dit skønne indlæg – og jeg bliver da noget varm på ideen.
  Jeg har aldrig prøvet at sidde i stoen -jeg kan se at den er lidt rund der hvor numsen skubbes tilbage. Derfor er mit spørgsmål om man sidder godt i dem hvor ryg læn får en behagelig støtte?
  Smil fra Susanne

  • Hej Susanne 🙂
   Tak for din besked, er glad for at jeg kan hjælpe og inspirere andre.
   Jeg synes, man sidder super godt i stolene, og at de støtter som de skal. Hvis du døjer med rygproblemer, så synes jeg dog, du skal finde et sted, der sælger de originale, og så prøve dem, før du bestiller. Men som sagt, så synes jeg personligt, de støtter som de skal 🙂 Skriv endelig hvis der er mere, jeg kan hjælpe med. Ha’ en dejlig weekend.

   Kh Frk.September

  • Hej Elisabet,
   Jeg har ikke set dem stå ved siden af hinanden, men jeg synes de ligner de originale rigtig meget! Mine er i hvert fald ikke skinnende 🙂

   Kh Frk.September

    • Hej igen 🙂

     Ja, gør det! Jeg er sikker på, at du bliver rigtig glad for dem! 🙂 Er det, det nederste bord du mener? Det var i vores lejlighed da vi flyttede ind, så jeg ved desværre ikke hvor det er købt. Ha’ en skøn søndag 🙂

     Kh Frk.September

 43. Hejsa. Jeg overvejer at købe de skønne stole, men er ikke sikker på at de er høje nok til vores bord. Hvor højt er dit bord?

  Kh. Sarah

  • Hej Sarah,
   Undskyld det sene svar, din kommentar var, af uvisse årsager, endt i spam, men heldigvis fandt jeg den 🙂
   Mit bord er 73cm fra gulvet, men kunne sagtens være et par cm højere uden problemer 🙂

   Kh Frk.September

 44. Hejsa.
  Jeg har været inde på Lakeland – furniture op til flere gange, og har fuldstændig forelsket mig i et spisebord ( Len Eames style DSR table White). Ved du om det overhovedet er muligt, at få ovenstående bord sendt til DK.

  Kh

  Tina

 45. Hej Frk. September.
  Jeg overvejer at bestille nogle stole, men vil lige høre om du kan huske, hvordan det var med levering? Jeg kan læse, at de blev leveret med Post Danmark, men fik du af vide hvornår de kom? altså dag og evt. Tidspunkt så du kunne være hjemme til at modtage dem?

  • Hej Camilla,
   Nej, jeg fik faktisk ikke noget at vide, desværre. Jeg var ikke hjemme, da de blev forsøgt leveret, så jeg kørte ned på posthuset og hentede dem 🙂

   Kh Frk.September

 46. Hej!
  Jeg overvejer at bestille Charles Eames DAW. Men jeg er bange for at kvaliteten er dårlig, da de er meget billige. Har du prøvet orginalerne, hvis du har, kunne du så mærke/se stor forskel?

   • Hej igen Laura 🙂

    Benene på mine stole er sammen farve som på det nederste billede. De er altså ikke helt lyse, men heller ikke særlig mørke.

    Kh Frk.September

  • Hej Laura 🙂

   Jeg vil være ærlig og sige, at stolen naturligvis ikke er i samme kvalitet som en stol til 3.500 kr. Men, på den anden side vil jeg sige, at jeg er MEGET tilfreds med stolen, og specielt nu den er så billig, som den er.
   Jeg har to, som jeg købte i starten af september, de bliver brugt hver eneste dag, og har ikke én eneste skramme. Jeg er ovenud tilfreds med mine.
   Håber det var svar nok? Ellers må du endelig skrive igen.

   Kh Frk.September

    • Hej Laura,

     100% sikker. Har handlet ved dem tre gange nu, uden et eneste problem.
     Hvis du kigger de andre kommentarer igennem, kan du også se, at der er en del andre, der har handlet ved dem 🙂

     Kh Frk.September

     • Tusind tak for hjælpen! Jeg vil bestille stolen nu, glæder mig til at se den 😀

      Kh Laura

     • Jeg bliver simpelthen nødt til at spørge, kan det passe, at leveringen er gratis inden for Europa?

     • Hej igen 🙂
      Det tror jeg ikke. Jeg betalte 180kr sidst jeg købte en stol, men det kan selvfølgelig være blevet lavet om.

      Kh Frk. September

 47. Super flotte stole!

  Jeg synes bare at benene på dine stole er lyse, mens benene på stolene på hjemmesiden er meget mørke?

  Jeg vil gerne have stolene i sort, med med lyse ben, ligesom dine, men det virker som om, at benene er lyse på alle andre stole end de sorte, ved du evt. om det passer? 🙂

  Desuden synes jeg den sorte skinner sådan, mens dine hvide er så pæne matte?

  Håber du gider hjælpe 🙂

  • Hej Simone.
   Mine ben ser ud som på det nederste billede. Eftersom stolene leveres adskilte (ryglæn for sig og ben for sig) vil jeg tro, at de ben du får tilsendt, er sammen farve som mine, idet der blot lægges en anden farve ryglæn med i kassen. Håber det var svar nok? 🙂

   Kh Frk.September

   • Jeg har lige modtaget mine 4 sorte stole 😀 Takket være dig turde jeg købe derfra.

    Bestilte dem den 6. april (søndag) de ankom i dag den 9. april, så det er pretty nice ! 🙂

    Jeg vil vove at påstå at hvis man ikke lige vidste de var fake, ville man ikke kunne se det 🙂

    Så mange tak for denne blog/dette indlæg, kæmpe hjælp ! 🙂

    • Hej Simone,
     Tusind tak for din tilbagemelding, er glad for at vide, at jeg kan hjælpe andre. Og fedt at stolene kom så hurtigt! Jeg er ikke i tvivl om, at du nok skal blive rigtig glad for dem.
     Ha’ en dejlig dag 🙂

     Kh Frk.September

 48. De er jo FANTASTISKE.. Til den pris kan jeg godt leve med at de ikke er ægte Eames.. Super godt tip 🙂

  • Hej Line,
   Tak skal du have. Ja, til prisen er de nemlig vildt flotte.
   Ha’ en dejlig weekend.

   Kh Frk.September

 49. Hej 🙂
  Rigtig fine stole.. Min kæreste og jeg overvejer meget at købe 8 stk. Ved du evt noget mere om målene? Jeg kan ikke finde målene på hjemmesiden?
  Stolene skal helst passe ind til vores spisebord med tre på hver side, så bredden er ret vigtig for os 🙂
  Håber du evt ved mere.
  Hilsen Lea

  • Hej Lea,
   Jeg har lige målt mine og måler jeg “ryggen” på det bredeste sted er den 46cm, og sædet er på det bredeste sted 47 cm 🙂 Håber det var svar nok, eller så skriv hvilke mål du skal bruge, og så skal jeg nok måle mine.

   Ha’ en god aften.

   Kh Frk.September

 50. virker rabat koden fortsat? er rykken i dine stole “blødere” end originalen, når man læner sig tilbage ?
  Hilsen Ida

  • Hej Ida,
   Nej, rabatten virkede kun indtil nytår. Måske en lille smule blødere, men ellers virker de meget som de originale.

   Kh Frk.September

 51. Hej

  Hvorfor kan jeg ikke finde produkterne som de sælger?
  Jeg er vild med stolene. Men jeg kan simpelthen ikke finde ud af at finde produkterne. som om at jeg ikke er inde på webshoppen??
  vh Line

 52. Hej Frk. September:)

  Fed blog du har 🙂
  Jeg vil hører hvor høje stolene er?

  Håber du kan hjælpe:)
  Venlige hilsner Maiken:)

 53. jeg har også fået lyst til at bestille nogle stole. Følger der filt eller plastic dupper med til at sætte på træbenene? Vh Helle Nielsen

  • Hej Helle,
   Det kan jeg godt forstå, de er også super fine 🙂 Der var filtdupper med til mine stole.

   Kh. Frk.September

 54. Lige præcis, synes også træ benene gør noget ved stolene. Vi kører medet sort hvid stål her hjemme tilføjet ting med karry og petroleum.har ikke rigtig kunne finde nogle billeder så man måske kunne de det for sig:) on det vil se dumt ud eller.. Nogen ide:)?

  • Hej igen Kristina.
   Jeg tror på ingen måde, at det vil se dumt ud. Og træ er jo det helt store indenfor boligtilbehør lige for tiden, men tag efter hvad de mavefornemmelse siger dig 🙂 Ha’ en dejlig weekend.

   Kh Frk.September

 55. Hej.. Overvejer at bestille disse super fine stole, vil bare lige spørge til om træ benene er den lyse farve som på det helt øverste billede? Eller er de den mørke som er på de andre billeder?
  Vh kristina

  • Hej Kristina,
   Billedet hvor benene er taget ud af kassen, men ikke monteret endnu, viser nok farven aller bedst. Nederste billede også ret tæt på, dog er de en lille smule lysere i virkeligheden 🙂

   Kh. Frk.September

  • Tak for hurtig svar:) kan simpelthen ikke beslutte om det skal være træ eller stål.. Synes der er meget forskel på træ farven på billederne.. Hmm

   • Hej igen Kristina,

    Jeg ved ikke om farverne snyder på din skærm måske? Men de minder rigtig meget om farven på stolene på det nederste billede.
    Jeg synes selv at træbenene giver stolen mere liv – hvis du forstår? 🙂 Men du skal selvfølgelig vælge de stole der passer bedst til dit hjem.

    Kh Frk.September

 56. Hej!

  Jeg overvejer at købe stolene! De ser vildt fede ud, og komforten burde være i top! MEN disse stole, er det plastik eller imiteret læder??

  Håber du kan hjælpe!
  På forhånd tak,
  Sarah

  • Hej Sarah.
   Det kan jeg godt forstå, at du gør. Jeg er i hvert fald super glad for mine. Stolene er lavet i hårdt plast 🙂
   Skriv bare igen hvis du har flere spørgsmål.

   Kh Frk.September

 57. Hej, jeg har også bestilt stolende :)!
  Jeg gjorde det i onsdags og har endnu ikke hørt noget i nu andet
  En ordre bekræftelse :). Fik du mail om de havde sendt eller?:)

  • Hej Simon.
   Fedt, du bliver super glad for dem, det er jeg sikker på! 🙂
   Jeg må faktisk være dig et svar skyldig, jeg kan ikke huske det. Men prøv og send dem en mail, og spørg, de plejer at være hurtige til at svare 🙂
   Rigtig god weekend.

   Kh Frk.September

  • Hej. Jeg vil gerne vide hvordan overfladen er på dine eames stole. Er de helt glatte / lidt ru, eller hvordan er overfladen på de hvide stole. ? Er de nemme at holde? Tænker på om de er nemme at rengøre og om der let kan komme ridser/mærker? På forhånd tak.

   • Hej Camilla.
    Mine er ru, men på en glat måde, hvis det giver mening? Altså ikke helt glatte, idet de har en lidt “nubret” overflade – de kan dog nemt tørres over med en våd klud.
    Jeg har brugt mine hver dag i 6 måneder nu, og der er ikke en eneste ridse eller mærke 🙂 Håber det var svar nok? Ellers så skriv endelig igen.
    Rigtig god weekend.
    Kh Frk.September

 58. fede stole! kan du fortælle mig om benene på den originale og repiclaen er i samme “tone” ? det ser lidt ud som om replicaen er lidt mørkere, men det kan self også være lyset? 🙂

  • Hej Anne Katrine.

   Jeg har ikke prøvet at holde stolene op mod en original, så jeg tør ikke sige noget med 100% sikkerhed. Men billedet snyder lidt, de er noget lysere i virkeligheden, og jeg synes de ligner de originale meget 🙂

   Kh Frk.September

  • Hej Lillan.
   Stolene kommer indenfor for 2-7 hverdage, så det må siges at være hurtigt levering. Mine kom på under en uge 🙂

   Kh Frk.September

  • Det kommer an på hvor mange stole du køber, men køber du fx 4 Eames stole koster fragt 270 danske kroner. Du kan tjekke prisen ved at ligge de ting, du har kig på i indkøbskurven, herefter trykker du “proceed to checkout” og vælger Danmark som land under din adresse, og så kommer fragtprisen frem under fragt.

   Kh Frk.September

 59. Hejsa. De ser rigtig fine ud dine stole 🙂

  Er det meget tydeligt, at de ikke er ægte? Og på de ægte Eames stole er skruerne der ikke sorte? (man kan vel altid male skruerne så de ligner) 🙂

  • Hej Julie,

   Jeg synes, de ligner de ægte rigtig meget! Ingen af mine gæster har kunne se, at de ikke har været originale.
   Ang. skruerne, så må jeg desværre blive dig et svar skyldig, jeg ved ikke hvilken farve skruerne har på de originale stole.

   Ha’ en god dag.

   Mvh Frk.September

 60. hvor søren skriver man den discount code de siger man skal bruge ved køb? Jeg er nu nået til at give mine betalingsoplysninger – her finder jeg intet ? På forhånd tak 🙂

  • Rabatkoden skal skrives når du er ved checkout, her finder du en boks som hedder “Gift and vouchers codes” herefter trykker du “Apply coupon” og så burde rabatten blive trukket fra 🙂

   Kh Frk.September

  • Tilbudet er lige blevet forlænget indtil d. 31-12, så hvis man ikke nåede det før, så kan man nå det nu 🙂

   Til de der har problemer med rabatkoden: Rabatkoden skal skrives når du er ved checkout, her finder du en boks som hedder “Gift and vouchers codes” herefter trykker du “Apply coupon” og så burde rabatten blive trukket fra 🙂

   • Hvilken kode skal man skrive nu??
    Jeg var ved at bestille før d. 15 der virkede det med xmaseames, men nu kan jeg ikke få den til at slå rabatten ind.

     • Men jeg tror ikke koden er til de stole 🙂
      Jeg kan i hvert fald ikke få det til at virke.
      Kan du?

     • Prøv at indtaste denne kode: boxingsale – den skulle give 15% på alle varer fra d. 26/12 til 31/12 🙂

 61. Hej Mette.
  Jeg synes man sidder rigtig godt i stolene! Selvfølgelig er der en lille kvalitetsforskel, men det er ikke noget man mærker, når man sidder i den, den er stadig bøjelig osv. 🙂 Skriv endelig hvis du har flere spørgsmål.

  Mvh Frk.September

 62. super fine stole! Har selv overvejet at købe nogle, men har tænkt på om man mon sidder lige så godt som i de ægte? Er materialet lige så bøjeligt og er ryglænet lige så bredt? På forhånd tak for svar 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *