Billige cardigans til mænd – fra Samsøe Samsøe og Tiger of Sweden


Er du på jagt efter en ny cardigan, så se med her. Samesøe Samsøe og Tiger of Sweden laver de mest lækre cardigans. Cardigans i super kvalitet, og i de nyeste trends. Jeg har fundet en række fede cardigans fra begge mærker, og du kan spare helt op til 40%, end når du køber dem i en fysisk butik. De koster fra 179 kr. til 1549 kr, og går fra størrelse small til str. XXL, der er derfor cardigans til enhver størrelse.

Samsøe Samsøe er et skandinavisk mærke med et skandinavisk design. Mærket blev startet af brødrene Klaus og Preben Samsøe i 1991, i København, og siden er det vokset til et kendt og respekteret tøjmærke.

Tiger of Sweden er ligeledes et skandinavisk mærke, dog med hovedsæde i Stockholm. De er ligeledes kendt og elsket for deres kvalitet, og at de altid er på forkant med moden.

På alle cardigans er der gratis fragt, det eneste du betaler for, er derfor de varer du køber. Så lad dig friste af en lækker cardigan fra enten Samsøe Samsøe eller Tiger of Sweden, og gå et efterår i møde i det nyeste outfitt.

Du finder dem HER.

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>