Billig Eames Replica DAW stol // + rabatkode til Goodfurn


Så er der ankommet endnu en Eames Replica til samlingen :) Denne gang har jeg investeret i en Charles Eames Replica DAW stol i hvid (DAW adskiller sig fra den “originale” DSW idet den har armlæn). Lillepigen kan ankomme hvert sekund, og denne stol er tiltænkt som en ammestol, hvilket jeg tror, den vil være rigtig god til, idet den har et stort bredt armlæn.

Stolen er købt hos Goodfurn.com, og jeg er meget tilfreds! Den koster pt. 967,50 kr., men med rabatkoden (DENMARK2016) som giver 15%, kommer den ned på 822 kr., hvilket jo virkelig ikke er dyrt for sådan en fin stol! :) Fra jeg bestilte til den ankom med Post Danmark, gik der 5 hverdage. Desværre var jeg ikke hjemme, da de forsøgte at levere den, men så kunne jeg heldigvis hente den på det lokale posthus dagen efter – nemt og hurtigt.

Nedenunder har jeg lavet en lille billedserie, der viser, hvordan stolen ankom og hvordan den samles.

IMG_0720 IMG_0721 IMG_0722

Eames stol

Og her er den så i samlet udgave. Jeg synes virkelig den er fin, og også rigtig behagelig at sidde i, så nu krydser jeg hvad krydses kan for, at den bliver den perfekte ammestol til lillepigen og jeg :) (Stolen findes desuden i et hav af fede farver, blot til information).

IMG_0745 IMG_0746

Hvis I har brug for mere information/viden om Goodfurn.com, så har jeg skrevet om dem HER og HER

Rabatkoden der giver 15% er: DENMARK2016

Sådan indtaster du rabatkoden:

 1. Indtast rabatkoden: DENMARK2016
 2. Indtast den by du bor i
 3. Indtast postnummer
 4. Tryk på “Giv”

sådan indtastes koden

 

-Frk.September

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

2 tanker om "Billig Eames Replica DAW stol // + rabatkode til Goodfurn"

 1. Hej Frk. September
  Jeg har fulgt din vejledning ovenfor, men kan ikke få rabatkoden til at virke, der står at rabatkoden ikke er gyldig. Kan du hjælpe?

  Mvh. Helle O.

 2. Hej Frk September –
  Jeg har også netop købt en Eames DAR replica v. Goodfurn, og jeg er egentlig ikke helt tilfreds med kvaliteten ( men måske, det er mig, der forventer for meget.)
  Der er tydelige mærker/”nedsænkninger” i selve sædet, der hvor skruerne sidder nedenunder og en ujævn kant øverst v. ryggen med små spor af lim. Har du lignende erfaringer med stolene fra Goodfurn? Eller bør jeg måske overveje en reklamation?

  Mvh Kirsten Fredsted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>