Billig Eames EA replica kontorstol


UPDATE: Lakeland Furniture er desværre stoppet med at sende Eames Replica møbler til Danmark! Jeg ved, at der er meget interesse for netop Eames, og har derfor kigget på andre sider der også sælger Eames, for at skaffe en ny rabatkode til jer. Jeg har lagt vægt på god kvalitet, gode anmeldelser og på sikkerhed. Jeg har snakket med firmaet www.Goodfurn.com som har topkarakter hos Trustpilot og som sælger virkelig fine Eames Replica. De er en smule dyrere end Lakeland, men for de sidste penge får du møbler der er endnu bedre. Fx bedre kvalitet og pænere mere korrekte detaljer (fx sorte skruer som på den originale)

Du kan læse om dem i indlægget HER.
Goodfurn har givet mit rabatkoden DENMARK2016 som giver 15% på alt på siden.

-Frk.September

_____________________________________________________________________________________

Som du måske ved, hvis du følger med på bloggen, så er jeg Eames fan. Charles Eames, som desværre er afdød nu, lavede de mest skønne stole, og specielt hans Eames DSW er kendt og elsket over hele verden. I Danmark er det kun muligt at købe de originale Eames stole, idet vi er underlagt ophavsretten, som siger, at designet ikke må kopieres før 70 år efter designerens død.

I England gælder denne lov dog ikke, og det er derfor fuld lovligt at lave replica (Stole i præcis samme design) modeller. Det eneste du skal være opmærksom på, er at du IKKE må sælge stolen videre, hvis du på et tidspunkt skulle blive træt af den. Det er dog 100% lovligt at købe og eje den, så længe den er købt i England.

Jeg har før købt to af de kendte Eames DSW (Indlægget kan du læse HER) og en Eames gyngestol (Se indlægget HER), og har været mere end tilfreds begge gange. Stolene er købt hos www.Lakeland-furniture.co.uk (Update: Lakeland er stoppet med at sende Eames Replica til Danmark, men du kan i stedet købe dem på Goodfurn.com, læs mere HERbegge gange. Eames replica stolene er vanvittige billige i forhold til priserne i Danmark. ( Fx 420 kr. vs. 3500 kr.), selvfølgelig er kvaliteten ikke den samme,  men til prisen er den virkelig fin. Lakeland får topscore hos Trustpilot, så det er bestemt et firma, du kan stole trygt på. Derudover har de en leveringstid på 2-7 hverdage, men alle tre gange jeg har bestilt, er de kommet inden for 6 dage.

Denne gang har jeg investeret i en Eames EA replica kontorstol i sort med høj ryg – og igen er jeg meget imponeret. Jeg har sammensat en lille billedeserie nedenfor som viser hvordan stolen ankommer, sammensættes, hvordan den ser ud fra de forskellige vinkler m.m. Enjoy 🙂

foto 1Eames EA kontorstolEames replica EAEames EA

Når du modtager stolen, er det eneste, du skal gøre, at klikke hjulene fast på understellet og sætte stolen sammen. Lettere bliver det vidst ikke. Stolen kan sænkes op og ned, som vist på ovenstående billede. Derudover kan sædet vippes tilbage, så du let kan finde din personlige, optimale sidestilling.

Eames EA replica kontorstol SeptemberBLOG

Hvad synes du om den? Er den ikke fin? 🙂 Jeg er i hvert fald allerede meget glad for den! Eames EA replica kontorstolen finder du HER. (Update: Lakeland er stoppet med at sende Eames Replica til Danmark, men du kan i stedet købe dem på Goodfurn.com, læs mere HER) Smid endelig en kommentar nedenunder hvis du har spørgsmål.

-Frk.September

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

4 tanker om "Billig Eames EA replica kontorstol"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *