Billig Charles Eames Replica Gyngestol / RAR Rockingchair


UPDATE: Lakeland Furniture er desværre stoppet med at sende Eames Replica møbler til Danmark! Jeg ved, at der er meget interesse for netop Eames, og har derfor kigget på andre sider der også sælger Eames, for at skaffe en ny rabatkode til jer. Jeg har lagt vægt på god kvalitet, gode anmeldelser og på sikkerhed. Jeg har snakket med firmaet www.Goodfurn.com som har topkarakter hos Trustpilot og som sælger virkelig fine Eames Replica. De er en smule dyrere end Lakeland, men for de sidste penge får du møbler der er endnu bedre. Fx bedre kvalitet og pænere mere korrekte detaljer (fx sorte skruer som på den originale)

Du kan læse om dem i indlægget HER.
Goodfurn har givet mit rabatkoden DENMARK2016 som giver 15% på alt på siden.

-Frk.September

_____________________________________________________________________________________

For lidt over et halvt år siden testede jeg en Charles Eames Replica stol fra www.lakeland-furniture.co.uk (se indlægget HER) Jeg var, og er stadig, meget begejstret for disse stole, og sidder i dem hver eneste dag. De er, uden tvivl, mit aller bedste køb i 2013.

Nu har Lakeland så fået Eames gyngestolen i sortiment, så da jeg længe havde tænkt, at jeg gerne ville have en stol til min stue, var jeg ikke et sekund i tvivl om, at det skulle være denne. Jeg valget den hvide, da den vil passe bedst ind i mit hjem.

Og nu er den så kommet 😀 YAY! Jeg elsker den allerede, og forudser at min nye gyngestol og jeg får massevis at gode stunder sammen i 2014, hehe.

Jeg har taget et par billede af, hvordan den samles. Mærkeligt nok er der nemlig ikke nogen samlevejledning med, så jeg tænker, at det kunne være en hjælp for andre.

Charles Eames replica gyngestolRAR gyngestol fra EamesRAR Rockingschair Charles Eames gyngestol

Og her er den så 😀 Min nye lækre Eames Replica Gyngestol i hvid:

Eames Gyngestol Replica

Lakeland Furniture sælger Eames Replica Gyngestolen i i 8 forskellige farver; hvid, sort, grøn, orange, gul, creme, rød og blå. Den koster £47.99 = 435 danske kroner og bliver leveret inden for 2-7 hverdage. Stolen bliver sendt fra England, så der kommer ikke told på, hvilket jo bare er skønt!

Det er klart, at stolen ikke har den sidste “finish” som den ægte, til flere tusind kroner, har. Min har fx et par små skønheds”fejl”, der er en lille smule farveforskel på træbenene, men ikke noget man ser, når den er i brug. Til prisen synes jeg den er virkelig flot, og den føles fin robust. Så går du i tankerne om at købe en Eames Replica Gyngestol, så synes jeg bestemt at du skal tjekke www.lakeland-furniture.co.uk ud. (Update: Lakeland er stoppet med at sende Eames Replica til Danmark, men du kan i stedet købe dem på Goodfurn.com, læs mere HER)

Har du spørgsmål, så læg en kommentar nedenunder, så svarer jeg hurtigst muligt 🙂

-Frk.September

eamesgynge

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

165 tanker om "Billig Charles Eames Replica Gyngestol / RAR Rockingchair"

 1. Hej Frk. September,
  skøn hjemmeside du har! Jeg lægger mærke til ud fra dine billeder, at du har trægulve. Fungerer Eames Replica egentlig godt på trægulv, eller kommer der mærker i dit gulv? Er der en grænse for, hvor langt du kan læne dig tilbage i stolen, før den tipper over? Mange tak : )
  / Troels

 2. Hej
  Jeg forsøger at bestille en af de gyngestole. Jeg køber via. Dankort, men når jeg når til godkendelsen, siger den at: The billing state or province are incorrect.
  Jeg har forsøg at ændre bogstaver som æ, ø ig å – men det hjælper ikke. Nogen der ved, hvad jeg kan gøre?

  • hej Bettina.

   Ja, de sælger dem stadig, men sender ikke længere til Danmark, kun til England.
   Kh Frk.September

    • Hej Marian.
     Det kommer an på hvor mange stole du bestiller. Jeg har lige prøvet at lave en ordre, og for mig ligner det, at hvis du fx køber én gyngestol så koster det lige pt. 112,50kr i fragt. 🙂 Husk at anvende rabatkoden så du får 15%.

     Kh Frk.September

  • Hej. Nu er det lidt siden indlægget er skrevet,men jeg vil gerne købe stolen på goodfurns hjemmeside men der står at stolen koster 1.200kr? Kan det passe? Mener nemmigt at du skrev at du fik det til 435kr

   • Hej Nazan.

    Det var en anden hjemmeside, som nu ikke længere sender til DK, der solgte stolen til den pris. Hos Goodfurn kan jeg se, at den koster 1042 kr. Det er selvfølgelig en stigning i pris, men så ligner den til gengæld den originale endnu mere, og skulle være i bedre kvalitet 🙂

    Mvh Frk.September

    • Ja okay øvv bøv☺️ Men tusiind tak for hurtigt svar☺️ Ved du forresten hvad fragt koster sådan ca hvis man bestilte sårn en gyngestol? Hilsen Nazan

     • Hej igen 🙂
      Jeg glemte at skrive, at der jo er en rabatkode lige nu, som giver dig 15%, så stolen bliver lige det billigere 🙂 Fragt afhænger af hvor mange stole du køber. Jeg har lige prøvet at lave en testordre, og det ligner, at det pt koster 112,50 kr, hvis du køber en enkelt stol.

      Mvh Frk.September

 3. Hej

  Jeg faldt lige over dit indlæg om disse eames stole. Jeg er dog bekymret for betalingsmetoden på Goodfurn´s hjemmeside. Der står man skal overføre pengene til en bankkonto. Er det virkelig den eneste måde man kan betale på? Og er det sikkert?

  Hilsen Nikita

  • Hej Nikita.

   Ja, det er vidst eneste betalingsmetode lige pt. Men der er en del der har købt på den møde efterhånden, og jeg har ikke fået en eneste dårlig tilbagemelding på det 🙂

   Kh Frk.September

 4. Hej 🙂

  Jeg ville lige høre om det er sikkert at bestille stole på goodfurn.com og skal man betale told? 🙂

  Elsker din side ☺️

  – Katja Scheil

  • Hej Katja.

   Tak for de søde ord :-*
   Ja, jeg vil mene det er 100% sikkert, og nej, der kommer ikke told på. Det eneste du betaler for er det du køber + fragt 🙂

   Kh Frk.September

 5. Hej, jeg vil rigtig gerne købe stolen du viser på hjemmesiden. Dog er jeg lidt bange for at bruge siden, derfor har jeg lige nogle spørgsmål vedr. siden.
  Kommer der told, moms osv. når man køber dem, og hvor meget?
  Har du oplevet ikke at få dine ting?
  Hvor lang tid har det taget for dine ting at komme?
  vh Caroline

  • Hej Caroline.
   Jeg ved ikke om det er Lakeland eller Goodfurn du henviser til? Lakeland er stoppet med at sende til DK, så hvis du vil have stolen skal du købe fra Goodfurn. Der kommer ingen told eller moms på, det eneste du betaler for er selve stolen + fragt. Jeg har ikke selv købt fra den nye side endnu, men det ved jeg at mange andre har, og jeg kan kun anbefale den. Ang. levering, så tager det mellem 3-7 hverdage.

   Kh Frk.September

 6. Hej
  Jeg sidder og vil bestille fra Goodfurn, men når man skal betale så skriver den :
  Please transfer the money to the following bank account:
  Account holder: Betterlife
  Bank name: Barclays
  For international transfers please use the following data:
  IBAN: GB46 BARC 2032 0686 8281 00
  BIC: BARCGB22
  Hvordan skal man gribe det an, jeg synes det virker lidt skummelt 🙂
  Kh Natalie

  • Hej Natalie.
   Jeg skrev og spurgte Goodfurn, da det også undrede mig. De har netop svaret at de er ved at skifte fra Paypal til “normal” visa-betaling. Det skulle virke om 7-14 dage. Jeg kender ikke detaljerne omkring bankoverførsel, men eftersom de bruger det, må det være 100% sikkert. Hvis du er utryg ved det, så vent til deres visabetaling virker på siden. Men jeg er nu sikker på at du sagtens kan føle dig tryg 🙂

   Kh Frk.September

   • Hej.

    Har du hørt om nogen der har bestil fra goodfurn, imens man skal bruge bankoverførsel?

    Hilsen Sanne Faldov

   • Hej,
    jeg prøvede at bestille fra goodfurn i går, men da jeg ville overføre pengene skrev den noget med at IAN Nr. Ikke var understøttet af EU. Jeg prøvede først via PayPal men fik så besked om at de ikke bruger det. Det undrer mig lidt..Og nu ved jeg ikke hvordan jeg skal betale. De har ikke nævnt noget med visa-betaling eller andre muligheder end bankoverførsel. Ved du hvorfor det ikke virker?
    Hilsen Lærke

  • Hej

   Jeg fik ikke gemt oplysningerne omkring bankoverførsel, ved du om man får det på mail også.
   Og skal de betales inden de sender, eller kommer der en følgeseddel med varene, hvor man kan betale?
   Mvh Sanne

 7. Man kan ikke komme til, at trykke ind på gyngestolen eller andre charles eames stole. Der står, at siden ikke er blevet fundet.

  – Gjorde den også det ved dig?

  Vh. Stine

  • Hej Stine.
   Den gør det samme hos mig, og de har lige skrevet, at de har problemer med siden, men de arbejder på højtryk på at ordne det.

   Kh Frk.Septembr

    • Hej Stine.

     Jeg har netop her til morgen fundet ud af, at Lakeland ikke længere sælger eller sender Eames Replica til Danmark pga. nye regler. Kæmpe ØV! Jeg er ved at finde et andet sted der sælger, og de vil vidst gerne være med til at give en rabatkode også, så hold øje med siden de næste par dage. Kh Frk.September

  • Hej Sanne.
   Nej, det ved jeg desværre ikke, men jeg skal nok holde øje og skrive hvis jeg ser noget 🙂
   Kh Frk.September

  • Hej Annette.
   Der kommer ikke told eller andre afgifter på, da lakeland sender fra England. Det eneste fu betaler for er stolenes pris + fragt.

   Kh Frk.September

 8. Årh! Træls har først lige set rabatkoden, og nu er den udløbet 🙁
  Kan du skaffe en ny evt? 😀 Ville være utroligt lækkert ! 🙂

  • Hej Kristine. Nej, desværre. Den har kørt i en måned nu, men om et par måneder kommer der måske en ny. Heldigvis er det stadig rigtig billigt derinde.
   Kh Frk.September

 9. Er kommet til at bestille to børne gyngestolen den ene har jeg hentet og den anden ville jeg ikke modtage. Ved du hvorlangtid der går Før man får pengene retur ?

 10. Hej jeg er ved en fejl kommet til at bestille 2 stole men skulle kun har en. Har kum fået den ene og den anden ville jeg ikke modtage . Ved du hvor lang tid der går inden man får pengene retur ? Kunne nemlig godt bruge de penge . MVh Pernille

 11. arjj altså fantastisk at jeg lige fandt din side…har haft kigget på den originale i den blå avis, men det var stadigt for dyrt…så det er bare skønt at kunne købe kopien med rabat. god jul osv 😉

 12. Hejsa.

  Jeg købte en stol igår, og kom af med 681kr, og brugte koden som giver 15 procent. Men er det ikke for meget jeg kom af med alligevel? Jeg har regnet og regnet, og reger nu bare for at komme frem til 1000 forskellige tal. Kan du hjælpe? 🙂 det er gyngestolen.

  – Line

  • Hej Line.
   Det var lidt dumt, da jeg har en kode der giver 20% lige nu. Men jeg tror det lyder rigtigt nok. Tag og tjek den mail du har modtaget, eller log ind på siden, så kan du se om rabatten er fratrukket?

   Kh Frk.September

 13. Hej ☺️
  Nu har jeg længe kigget på denne fine stol og har besluttet at jeg vil købe mig en. Men ved du om det fortsat er lovligt? Har hørt at der er kommet nye regler, men kan ikke helt finde ud af hvad de regler er.
  Mvh Ditte.

 14. Hejsa.
  Skal lige høre, det er vel kopier af de ægte eames stole ikke? Lyder hvertfald rimelig billigt i forhold til priserne herhjemme 😉

  • Hej Anette.

   Jo, det er en replica, som der også står skrevet alle steder 😉 Replica betyder at stole er lavet præcis som den originale, efter de originale tegninger, det må man nemlig gerne i England 🙂

   Kh Frk.September

 15. Hej

  Når jeg indtaster koden FALL14 får jeg at vide, den er ugyldig, men burde den ikke gælde lidt endnu? 🙂 det håber jeg meget!

  Mvh Marie

   • hejsa, super med instruktion til samling. men har lige modtaget stolen, og der er vedlagt 4 ekstra sorte plastdupper, udover de 4 plast skiver, altså de ser lidt anderledes ud – ved du hvad de skal bruges til?
    mvh Maria

 16. Så fik vi gyngestolen og den er bare mega flot, og passer bare perfekt ind i vores hjem, så takker mange gange for denne blog, da vi tidligere har læst om stedet hvor vi nu har købt stolen, det er intet at klage over,,, og lev tiden var meget kort det tog jo ikke engang 14 dage fra vi bestilte den, til vi modtog den, tusind tak.

  • Hej Jette. Fedt, det er jeg glad for at høre, og dejligt at jeg kunne hjælpe 🙂 Jeg har også selv været meget tilfreds. Håber I bliver rigtig glade for den.

   Kh Frk.September

  • Hej Ambreen,

   Jeg ved ikke lige hvem Rikke er? 😉 men du indtaster den til aller sidst ved udtjekning når du har fundet de varer du vil købe 🙂

   Kh Frk.September

    • Hehe, helt i orden. Indtast adresse og gå videre til betaling, så kan du indtaste koden i øverste felt under “giftcard token” 🙂

     Kh Frk.September

 17. Hej. Ved du, hvor store børne-gyngestolene er? Jeg har 2 børn på henholdsvis 5 og 8 og ville egentlig bestille de små, men er i tvivl, om de bliver for små til dem?

  • Hej Lene.
   Jeg har desværre ikke set børne-gyngestolen “live”,så jeg kan ikke udtale mig om den. Jeg kan dog fortælle, at voksenstolen ikke er specielt stor, så den vil et barn også sagtens kunne bruge.

   Kh Frk.September

 18. Hej.
  Jeg skal til at købe eames gyngestolen, men kom så til at tænke på om pakken bliver leveret til posthuset hvis ikke jeg er hjemme?:-) var du hjemme da den kom?
  Kh Rikke:)

 19. Vildt lækker stol! 😀

  Jeg synes ikke jeg kan få rabat koden til at virke inden på hjemmesiden?
  Mon jeg kan gøre noget forkert?

 20. Hejsa, kunne virkelig godt tænke mig denne lækre stol! Gælder rabat koden endnu eller kan du fikse en ny hehe? 😉
  Og så er jeg lidt bange for at stolen er for lav, hvad har du af erfaring med dette?? 🙂
  Hilsen simone 🙂

  • Hej Simone,

   Har du mon set den konkurrence der kører i øjeblikket? 😉
   Stolen er en smule lav ja, måske du kan prøve den i en butik inden du køber en?

   Kh Frk.September

 21. Hej,

  Nu kan man tilføje 6 lande, men Danmark er stadig ikke et af dem – ved du om man kommer til at kunne købe derfra igen? 🙂

  Mvh. Anne-Sofie

 22. Hej igen 🙂

  Det virker stadig ikke – kan ikke tilføje DK som land. Gør jeg noget forkert eller har du hørt fra dem??

  • Hej Lene,
   Det er forskelligt alt efter hvor mange stole du køber. Jeg gav vidst omkring 180kr for gyngestolen. Du kan tjekke fragten ved at vælge de varer du gerne vil købe, for derefter at skrive din adresse og vælge Danmark. Så kan du se i venstre side hvad fragten bliver 🙂

   Kh Frk.September

    • Hej Lene,
     Jo det tror jeg helt bestemt at de gør. Jeg har lige været inde og prøve, og det virker heller ikke ved mig. Meget mystisk. Jeg har skrevet til dem og gjort dem opmærksom på fejlen, jeg er sikker på at den bliver rettet som de første i morgen.

     Kh Frk.September

     • Det virker forsat ikke – er det fordi jeg skal checkout via Paypal og ikke alm checkout?

      Eller har du hørt fra dem vedr forsendelse til DK?

      Mvh Lene

     • Hen igen Lene,

      De er klar over fejlen og arbejder på højtryk for at løse den. Prøv evt igen i morgen 🙂

      Kh Frk.September

  • Hej Christina,
   Nej 🙂 der kommer ikke noget oveni. Stolene sendes fra England, så det eneste du betaler for er fragt og stolenes pris 🙂

   Kh Frk.September

 23. Hej
  Vi overvejer at købe gyngestolen til vores hjem, og nu til det pinlige spørgsmål…kan en lidt bredrøvet trunte (mig) sidde i den? Vil du måle hvor bred den er?
  Vh Ditte

  • Hej Ditte 🙂

   Du får lige de helt præcise mål fra hjemmesiden (Hvis du nu har brug for andre mål også).

   Dimensions:
   Height 70cm
   Height To Seat 39cm
   Seat Width 40cm
   Seat Depth 44cm
   Backrest Height Internal 41cm
   Width 62cm
   Depth 70cm
   Arm Rest Height 24cm

   Håber du kan få din propo 😉 presset derned, for det er virkelig en lækker stol 🙂 Ha’ en skøn søndag.

   Kh Frk.September

   • Tusind tak 😉

    Jeg havde brugt koden Summer14 men de har ikke fratrukket rabatten, så det har jeg selvfølgelig spurgt ind til. Nu spørger de, hvor jeg har koden fra. Kan jeg henvise til dig, eller hvad skal jeg svare dem?
    Vh Ditte

    • Hej Ditte. Meget mystisk. De har selv givet mig koden, så de burde vide at koden kommer fra mig. Men ja, henvis endelig til Septemberblog 🙂

     Kh Frk.September

     PS: skriv gerne hvordan det går, ellers skal jeg nok tage fat i dem 🙂

     • Hej
      De har skrevet, at de refunderer de 15% 🙂
      Jeg bestilte i øvrigt stolen sidste søndag, og vi fik stolen i torsdags – og min popo kan sagtens være i den :o)

      Vh. Ditte

     • Hej Ditte.

      FEDT 😀 Det er jeg glad for at høre. Tillykke med din nye stol, håber du bliver glad for den 🙂

      Kh Frk.September

 24. Hej septemberblog

  Jeg har problemer med at få rabatkoden til at virke, den skriver at den ikke virker, men burde den ikke virke 2 dage endnu? 🙂

  Hilsen Catrine

  • Hej Catrine,

   Jo, det lyder virkelig mærkeligt! Kan jeg få dig til at prøve igen, og så lige skrive tilbage hvis det stadig ikke virker. For så vil jeg skrive til dem med det samme (de svarer nok først mandag). Tak fordi du skriver 🙂

   Kh Frk.September

   • Hej igen 🙂

    Jeg kan altså ikke få det til at virke, der står dette:
    Please enter the correct redemption code. Codes are not case sensitive. 🙂

    Hilsen Catrine

    • Hej Igen,

     Det lyder godt nok mærkeligt. Jeg har skrevet dem en mail, og vender tilbage til dig i morgen 🙂

     Kh Frk.September

    • Hej igen.
     Hun skriver at den virker endnu! Så prøv at tjekke at du har skrevet den rigtige kode. Summer14 (summer med u og ikke o) 🙂

     Kh Frk.September

     • Hej igen 🙂

      Tak for hjælpen. Jeg fandt ud af, hvad der var galt, jeg gik ind i det felt der gik direkte til paypal, og der virker koden ikke, men da jeg valgte den anden indtjekningsmetode og paypal der igennem virkede det. Så det var dejligt.

      Hilsen Catrine

 25. Jeg kan ikke finder der hvor man skal skrive rabat koden, det står ikke når jeg kommer til alle mine personlige oplysninger… Er det fordi jeg er logget ind som gæst? Håber du kan hjælpe.
  Mvh Therese

 26. Hej,
  ved godt du har fået lign. spørgsmål,
  man var inde for at bestille en Eames gyngestol, men kan simpelhen ikke finde den, kun til børn. Så ville jeg skrive til dem for at høre om hvornår de får dem hjem, men kunne heller ikke finde en mail adresse…… Kunne du evt høre dem 🙂
  Hilsen Majken

  • Hej Maiken. Jeg tror de er blevet revet væk pga rabatkoden 🙂 jeg skriver lige til Lakeland med det samme, og vender tilbage i morgen med svar om hvornår de forventes tilbage 🙂

   Kh Frk.September

  • Hej Lone
   Når du har lagt de varer i din kurv, som du ønsker at købe, skal du gå til betaling. Her vil du finde et felt, hvor du kan indtaste koden 🙂 Håber det var svar nok, ellers skriver du bare igen.

   Kh Frk.September

 27. hug, lækkert. Ville købe på netop denne side, da jeg så fandt din rabat kode. Men kan de passe man ikke få børnestolen i hvid mere? :(. (Gyngestolen)
  Mvh Stine

  • Hej Stine 🙂
   Jeg tror stadig de har den, men måske den er udsolgt? Der plejer max at gå 14dage, før tingene igen er på lager, når de har været udsolgt. Så tag og hold øje 🙂 ellers vil jeg gerne skrive og spørge dem for dig, hvis du gerne vil have en præcis dato? Og skønt at du er glad for rabatkoden! 😀

   Ha en dejlig dag.
   Kh Frk.September

  • Hej igen 🙂 den kommer på lager igen mellem d. 29 juli og 5 august. Der burde være en “pree order” knap så du er sikret at få en 🙂

   Kh Frk.September

 28. Hej Frk. September
  Ved du om Eames gyngestolen (hvid til voksen samt hvid til barn) er udsolgt igen? Jeg er gået ind på dit link direkte og når jeg vil købe, så står der: Sale was closed for this product. Jeg håber meget, at du vil svare mig 🙂 MVH S

  • Hej Sara,
   Mærkeligt, når jeg tjekker den hvide til voksne står der at der er 49 på lager, men tag og prøv igen. Hvis der stadig er fejl, så skriv lige igen, så skal jeg nok kontakte dem. Forresten HUSK at bruge koden Summer14, så får du 15% rabat 🙂

   Kh Frk.September

 29. Hej,

  Ville lige høre om du ved, hvornår gyngestolen i hvid kommer på lager igen ?

  Vh. Jeanette

  • Hej Jeanette,

   Ja, det står da i grunden ikke nævnt på siden, mærkeligt. Jeg har lige skrevet og spurgte for dig 🙂 Og vender tilbage med svar.

   Kh Frk.September

  • Hej Jeanette,
   De har lige skrevet at den er tilbage igen d. 15 juli 🙂 Så om en uges tid 🙂

   Kh Frk.September

 30. Hej

  Nu har jeg læst sin indlæg om stolene og de ser super fine ud. 🙂 Men da jeg ville bestille 4 stole og skulle til at skrive min adresse. Stod der : Your credit card will be charged for £199.96 kan det virkelig være rigtig? når der står ovenover : Grand Total : 1860,86.
  Er blevet det lidt forvirret over det :S

  • Hej Caroline. Ja, den er god nok 🙂 1860kr svarer til 199£ (prøv og gå på Google og skriv 1860dkk til gbp, så omregner den valutaen for dig 🙂 )

   Håber du bliver glad for dem!
   Kh Frk.September

 31. Hej,

  Farven du har, hedder den bare hvid eller er den de kalder “cream”? 🙂
  Ved du hvad fragten ligger på?

  Hilsen Mariah

  • Hej Mariah 🙂
   Jeg har den farve der hedder hvid. Fragten kan du se, hvis du lægger de antale stole du vil have i indkøbskurven, og går til kassen. Her vælger du Danmark som land, og så vises prisen i højre kolonne 🙂

   Kh Frk.September

  • Hej Mia,

   Ja 🙂 Gyngestolen laves også i børnestørrelser. Desværre er de alle sammen udsolgte lige nu (Sammen med voksenstørrelserne). Der er været udsalg på siden, så jeg tænker at de er blevet revet væk. De skriver at de er tilbage omkring d. 20 🙂

   Kh Frk.September

 32. Hej.
  Jeg var igang med at bestille sådan her en stol af de ægte da jeg fandt din side. Nu hvir du har den, ligner det så en ægte? ca samme højde mm.
  Der er jo en del billiger 🙂
  På for hånd tak
  Sofie

  • Hej Sofie,
   Altså, selvfølgelig er kvaliteten ikke den samme, som en stol der koster ti gange mere, men til prisen er den virkelig flot! Og alle der har set den, har været imponeret af den 🙂

   Kh Frk.September

 33. Hej frk. September.

  Jeg har bestilt en stol i fredags d. 25.4, og firmaet har trukket pengene fra min konto, men jeg har aldrig fået nogle bekræftelse på mail, at de har modtaget min odrer. Bliver der først sendt en mail, når de sender stolen? Og mange mange dage plejer der at gå?

  Mvh Cecilie.

  • Hej Cecilie,
   Uh, det er lidt pinligt, men jeg kan faktisk ikke husket det, og har ikke længere mine mails liggende. Men du har ikke noget at være bange for, det er jeg 100% sikker på. Der plejer at gå omkring 6 hverdage, så alt efter hvor sendt du bestilte fredag, så kommer den nok sidst i denne uge 🙂 Håber du bliver glad for den.

   Kh Frk.September

   • Tak for dit svar. 🙂 Jeg venter og se. Glæder mig til at få den. Ved du om den bliver sendt med Post Danmark, så man kan hente den på posthusetm hvis man ikke er hjemme?

    • Hej igen 🙂
     Jeps, det gør den. Jeg var ikke hjemme da min blev forsøgt leveret, så jeg hentede den på posthuset dagen efter 🙂
     Ha’ en dejlig dag.

     Kh Frk.September

 34. Tusind tak for linket. Igår fik jeg bestilt en sort gyngestol og jeg glæder mig som et lille barn til at få den

 35. Hej 🙂

  Kan det virkelig passe at en gyngestol til børn i hvis kun koster 239 danske kroner? Forstår du det også som at den er på lager d. 16 april i hvid? Hvad var portoen til Danmark?

  Tusind tak for tippet

  • Hej Nanna,

   Børne-gyngestolen koster 31.99£ = 279 danske kroner. Du skal dog være opmærksom på, at det er en replica der er tale om, dvs. det ikke er en ægte Eames, men en efterligning.
   Prøv at lægge den i indkøbkurven og gå til betaling. Her vælger du DK under adresse, og så vises portoen i spalten ved siden af. Jeg gav omkring 180 kr. for porto 🙂

   Og ja, der står på hjemmesiden, at den er tilbage d. 16 april, og at du kan bestille den allerede nu 🙂

   Kh Frk.September

 36. Den er så fin, har selv lige modtaget en børnestr og fortrød med det samme at jeg ikke havde bestilt en stor også , så nu har jeg bestilt! 🙂 hvor er det søde lille lammeskind fra du har? 🙂

  • Hej Cecilie,

   Ja det kan jeg godt forstå, de er simpelthen også så fine! Håber du bliver glad for dem begge 😀

   Det er faktisk bare et, jeg selv har klippet ud fra et stort et jeg købte i IKEA. Resten ligger på en anden stol 🙂

   Ha’ en dejlig søndag.

   Kh Frk.September

 37. Hej,
  har været inde og kigge på de fantastiske Eames stole, på Lakeland, men kan ikke se hvordan man bestiller til Danmark? ved du det?

  Mvh Megan

  • Hej Megan 🙂

   Vælg de stole du vil købe og gå til betaling.
   Når du skriver din adresse ind kan du også vælge land 🙂

   Kh Frk.September

 38. hej september-blog

  er helt vilde med de fine stole men vil høre dig når det ikke er danske kroner hvad man så gør når de trækker beløbet 🙂 må eje sådan en

  • Hej Ane,

   Det skal du slet ikke tænke på, det kører automatisk gennem banken, når du betaler med visa-dankort. Banken konverterer/veksler beløber så det passer til danske kroner 🙂

   Kh Frk.September

 39. Hejsa.

  Altså hvor er de stole fine! Jeg var klar til at købe en hvid gyngestol med det samme – desværre er den ikke i hvid på deres hjemmeside. Mon du har kendskab til, om den kommer igen?

  De bedste hilsner
  Heidi

  • Hej Heidi,

   Det lyder godt nok mærkeligt, den fandtes i et hav af farver da jeg købte min.
   Jeg har lige været inde og kigge, og det ligner at de er udsolgte lige nu 🙁 Hvis du holder musen over den orange stol http://www.lakeland-furniture.co.uk/product-182/eames-chairs/eames-rar-rocking-chairs.html så kan du se at den sorte er tilbage d. 10 april.
   Jeg skriver lige og spørger hvornår de andre farver er tilbage, får nok svar i morgen 🙂

   Kh Frk.September

  • Hej Heidi,
   Jeg har lige fået svar om, at alle farverne er tilbage igen d. 10 april 🙂

   Kh Frk.September

   • Hej.
    Ville høre om du ved hvornår de for flere gyngestole hjem i hvid? Og super fedt indlæg, stolen er jo herre lækker! 🙂

    • Hej Jacqueline,

     På siden står der, at de forventes tilbage d. 28 april, men du kan forudbestille en allerede nu, så du er sikker på at få en 🙂
     Og ja, det er en virkelig fin stol!

     Kh Frk.September

 40. Hej
  Kan du fortælle mig hvilken plast skallen er lavet af, samt hvilken farve skruerne på benene har. På forhånd mange tak :o)

  • Hej Thomas,
   Jeg ved desværre ikke hvilken slags materiale skallen er lavet af.
   Skruerne er almindelig sølvfarvet.

   Mvh Frk.September

 41. Hej! Skøn stol… Men skal lige høre om det er “lovligt” at bestille når det er en tro kopi? 🙂 jeg ved det nemlig ikke. Mvh Denise

  • Hej Denise.

   Ja, det er 100 % fuldt lovligt fordi stolen fremstilles og sendes fra England 🙂
   Det eneste du skal være opmærksom på, er at du ikke må sælge den videre, når du engang ikke vil have den længere.

   Kh Frk.September

 42. Hej Frk. September,
  Har i flere måneder gået og været grøn af misundelse over den Eames gyngestol en veninde har, men på en su er den jo desværre ret uopnåelig..
  Så fandt jeg helt tilfældigt din blog og dette indlæg og TAK!
  Det er ikke mindre end et fantastisk indlæg og stolen er bestilt! Nu glæder jeg mig bare til, at den er på lager igen så den kan komme hjem i stuen og stå..

  Der skal også bestilles spisebords stole i en nær fremtid og indtil man har råd til den ægte vare, kan jeg godt nøjes 🙂

  Igen mange mange tak 🙂

  • Hej Nini,

   TUSIND tak for din søde kommentar – den varmede rigtig meget! Jeg håber, du bliver rigtig glad for din gyngestol, jeg er i hvert fald super glad for både mine stole samt gyngestolen. Tak fordi du tog dig tid til at skrive 🙂

   Ha’ en skøn aften.

   Kh Frk.September

   • Jeg har hørt at de hvide stole bliver gule inden for kort tid og de sorte bliver grålige. Hvad er din erfaring med det?

    • Hej Eva.
     Det har jeg aldrig hørt noget om?! Og jeg tror helt bestemt heller ikke, at det passer, for mon ikke det ville stå nævnt på trustpilot så.. Nu har jeg ikke haft gyngestolen så længe, men har haft to spisestue stole i et år, og de er begge stadig lige så flotte som da jeg pakkede dem ud, trods dagligt brug.

     Kh Frk.September

     • Hej. Tak for svar. Det er spisebordstolene dsw replica jeg har hørt det om. Mvh Eva

     • Hej igen,
      De er præcis dem jeg har, så jeg kan stå indefor, at det ikke er sandt 🙂

      Kh Frk.September

 43. Hej
  Super fin stol, til ingen penge.
  Jeg skal lige høre hvor høj er den cirka? Da den ligner at den er meget lille 🙂

  • Hej Sada,

   Nemlig! Skøn stol til billige penge – det kan vi li’ 😉
   Den er 70 cm, så ja, den er ikke særlig høj, men godt at sidde i 🙂

   Kh Frk.September

  • Hej Sara,
   Jeg gav 20£ = 181 kr for at få sendt min 🙂
   Når du ligger dine varer i indkøbskurven og går til betaling, kan du, når du vælger Danmark under din adresse, se hvad fragt kommer til at koste.

   Kh Frk.September

   • Super. Tak 😀 er det sikkert nok at købe det på den her måde? Og vil du anbefale den sorte eller hvide til en stue med kraftigt farvede malerier og sorte eames spisebordstole? Min sofa er mørk, reoler hvide og har et råt egetræsspisebord. Kan du evt ligge et billede op af din i dine omgivelser?

    • Hej igen Sara 🙂

     Lakeland er uden tvivl en sikker netshop. De har over 2000 gode feedbacks på trustpilot, og jeg har selv handlet hos dem flere gange uden et eneste problem.
     Alle billederne er mine egne, så stolen står hvor den er vist på billedet.
     Jeg vil anbefale den hvide stol, da jeg synes den er mest elegant. Og hvis du har de andre Eames stole i sort, synes jeg du skal vælge den hvide 🙂

     Kh. Frk.September

 44. Hej jeg vil rigtig gerne have sådan en gyngestol… Men har aldrig handlet udlands før… Mener du at det er sikkert??

  • Hej Nete.
   Denne side er 100% sikker, jeg har handlet flere gange og har aldrig oplevet problemer. Så køb du trygt hos dem 🙂

   Kh Frk.September

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *