Billig Charles Eames Organic Chair // New in


UPDATE: Lakeland Furniture er desværre stoppet med at sende Eames Replica møbler til Danmark! Jeg ved, at der er meget interesse for netop Eames, og har derfor kigget på andre sider der også sælger Eames, for at skaffe en ny rabatkode til jer. Jeg har lagt vægt på god kvalitet, gode anmeldelser og på sikkerhed. Jeg har snakket med firmaet www.Goodfurn.com som har topkarakter hos Trustpilot og som sælger virkelig fine Eames Replica. De er en smule dyrere end Lakeland, men for de sidste penge får du møbler der er endnu bedre. Fx bedre kvalitet og pænere mere korrekte detaljer (fx sorte skruer som på den originale)

Du kan læse om dem i indlægget HER.
Goodfurn har givet mit rabatkoden DENMARK2016 som giver 15% på alt på siden.

-Frk.September

_____________________________________________________________________________________

Så er der endnu engang blevet tilføjet en ny Eames Replica til samlingen 😀 Denne gang har jeg købt en Organic Chair i grøn i julegave til mig selv, og ih hvor er den altså skøn. Helt perfekt!

Sædet buer en smule på midten, hvilket gør den rigtig lækker at sidde i. Derudover har armlænet en rigtig god højde, hvilket gør, at man sidder afslappet i den. Jeg har, som de andre gange, vedlagt en lille samlevejledning i billeder.

Stolen er købt på Lakeland Furniture (Update: Lakeland er stoppet med at sende Eames Replica til Danmark, men du kan i stedet købe dem på Goodfurn.com, læs mere HER(hvor jeg brugte koden Winter14 som giver 20% rabat indtil d. 25/12-14). Fragten kostede 20£ (190 kr.) og stolen ankom efter 5 arbejdsdage. Så hvis du er på jagt efter en ny stol, så kan jeg varmt anbefale denne. Den er så fin og behagelig!. Stolen findes også i farverne brun, mørkegrå og creme.

-Frk.September

foto 1 (9)foto 2 (9)foto 3

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

8 tanker om "Billig Charles Eames Organic Chair // New in"

 1. Hej septemberblog. Jeg har nu i en 3 dage prøvet at ville bestille nogle Charles eames stole . Men det er helt umuligt. Hjemmesiden siger at siden ikke findes. Ved du om der er noget galt hos dem? Mvh Anette

  • Hej Anette.

   Jeg har netop her til morgen fundet ud af, at Lakeland ikke længere sælger eller sender Eames Replica til Danmark pga. nye regler. Kæmpe ØV! Jeg er ved at finde et andet sted der sælger, og de vil vidst gerne være med til at give en rabatkode også, så hold øje med siden de næste par dage. Kh Frk.September

 2. Hej.

  Hvor ægte ser den her type stol ud? For jeg kan ikke helt vurdere ud fra billeder. Tænker mere om den metal ramme også er på den ægte version.

  Ved du om der kommer en ny kode snart?

  Har du erfaring med følgende:
  Eames DSR Style Black Dining Table
  Eames DSV Dining Table.
  Jeg overvejer stærkt at købe dem.

  • Hej Emma.
   Jeg har ikke set denne stol ved siden af en original, så jeg ved ikke om der er stor forskel, men det tror jeg ikke der er. De andre stole jeg har ligner i hvert fald super godt.

   Jeg har ikke nyt om en ny kode endnu, desværre. Men like siden på Facebook, så får du besked så snart der er en ny kode.

   Jeg har desværre heller ikke kendskab til de to borde du henviser til. Det var ikke meget hjælp jeg kunne give dig, det beklager jeg.

   Kh Frk.September

 3. Hej. Jeg prøvede at bruge koden inden d 25 men det gad ikke fungere ved betalingen. Du ved vel ikke om der kommer en ny kode snarest? Mvh Zenia

  • Hej Zenia.
   Øv hvor trælst. Jeg ved det ikke med sikkerhed, men jeg tror ikke der kommer en den næste månedes tid, desværre.
   Kh Frk.September

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *