Billig Benefit Big Beautiful Eyes kit // SeptembeBLOG anbefaler


For lidt tid siden anbefalede jeg min yndlings eyeliner, engraved fra MAC, og nu er turen kommet til endnu en af mine favoritter nemlig øjenskygge kittet ‘Big Beautiful Eyes’ fra mærket Benefit. Sættet er altid at finde i min makeup skuffe, og jeg bruger det stort set hver dag.

Som du kan se på billedet indeholder sættet fem forskellige ting. 1) En concealer til under øjet som fjerner sorte rander eller rødme. 2) En pigmentrig, alabasterfarvet øjenskygge med meget lys pink undertone og shimmer. 3) En pigmentrig, lys cacao øjenskygge med shimmer 4) En mat, pigmentrig, mørk chokoladebrun øjenskygge. 5) Derudover følger der to små børster, et spejl og en vejledning med.

benefit big beautiful eyes

Oftes bruger jeg den lysbrune øjenskygge på øjenlåget, samt lidt lyst i øjenkrogen for at åbne øjet op. Skal jeg ud om aftenen, blender jeg lidt af den helt mørke i globelinjen og yderst ved øjet. Den mørke er desuden super god til mine bryn, og den lille flade pensel (Den der er mest mørk på billedet) er genial til påføringen. Jeg dupper kun ganske let for ikke at få for meget farve på.

Så hvis du er på udkig efter et enkelt kit med masser af muligheder, så vil jeg helt sikkert anbefale Big Beautiful Eyes fra Benefit. Generelt er jeg ret vild med Benefit, idet de laver en masse skønne produkter.

Jeg køber mit sæt på Lookfantastic (som btw sender gratis til hele verden) du kan finde sættet lige HER.

-Frk.September

Serviceinfo 😀 : Få 10% på din ordre ved at bruge koden LFNEW

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

En tanke om "Billig Benefit Big Beautiful Eyes kit // SeptembeBLOG anbefaler"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *