Billig BB-cream fra Dr. Brandt


BB-cream er cremen der har taget alle med storm. Den er blevet verdensberømt på no-time, og er blevet kåret til verdens bedste creme/foundation i alverdens medier og blade. De har blandt andet snakket om den i Go’ Morgen Danmark, og du kan læse om den på de førende blogs her i Danmark.

Nu kan du selv få fat i en af de bedste BB-creme der er, nemlig BB-cream fra Dr. Brandt. På Lookfantastic kan du købe den til kun 302 kr, og så er der naturligvis gratis fragt. Der skal kun påføres en meget tyndt lag, og cremen holder derfor i lang tid.

Klik her for at købe Dr. Brandts BB-Cream

Hvad er BB creme:
BB står for Blemish Balm. Cremen har en evne til at berolige og lindre huden. Cremens beroligende og dækkende evner blev først opdaget i Korea og kom senere til resten af Asien. Her blev den hurtigt en kæmpe succes som hudpleje med dækkende farvepigmenter. BB cremen giver en fantastisk glød til huden, og skjuler skønhedsfejl igennem en dækkende effekt der samtidig giver et meget naturligt look. BB-cremen er fyldt med antioxidanter (C-vitamin), mineralpigmenter og UV-filter (solfaktor 30)

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>