Billig Armani Code by Giorgio Armani


Jeg nævnte for et par dage siden, at man kunne købe, min yndlingsparfume, Bright Crystal fra Versace vildt billigt på Amazon. Jeg har nu fundet min kærestes yndlingsparfume, Armani Code, som også er super billig. Den koster kun 293dkk for 50 ml EDT. Så nu glæder jeg mig til at kunne overraske ham med en lille gave en af dagene. Der er fri fragt på parfumen (dog kun den med 50 ml), hvilket er en af de ting jeg elsker aller mest ved Amazon.

Klik her for at købe Armani Code by Giorgio Armani

Har du også fået lyst til at forkæle dig selv, eller din kæreste? Så tag et kig Amazon, der findes et hav af lækre og billige parfumer derinde.

Beskrivelse af Armani Code

Armani Code fra Giorgio Armani blev lanceret i 2004. Det er en orientalsk krydret duft til mænd og også Armanis første orientalsk duft. Flasken har et lækkert design og er inspireret af en sort smoking. Armani Code var vinder af Fifi Fragrance Award i 2006.

Hvis du vil holdes opdateret med dagens tilbud, så husk, at ‘like’ os på Facebook.

 

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>