18 smukke LBD “Little black dress” kjoler


For et par dage siden sad jeg og søgte efter kjoler på nettet, den slags hænder jo i ny og næ 😉 Min veninde skal til bryllup i starten af juni, så jeg hjælp hende med at lede efter den perfekte kjole. Ved nogen af en tilfældighed endte jeg på Esprits hjemmeside. Det er egentlig ikke et mærke, jeg før har lagt specielt meget mærke til, men det skal jeg måske til nu.

Jeg blev nemlig noget forbavset over deres stor udvalg i fine cocktailkjoler. Selv har jeg været på jagt efter en ny LBD (Little black dress) i et stykke tid, og hold nu op hvor var der mange skønne kjoler! Kjolerne koster i mellem 600 kr. og 1000 kr., hvilket ikke er specielt dyrt, da en LBD jo kan bruges igen og igen. Nu er spørgsmålet så bare, hvilken en jeg skal vælge? (Det ér altså bare ikke nemt at være kvinde 😉 )

Hvis andre skulle være på jagt efter en LBD, så har jeg her lavet et inspirations-billede af de flotteste kjoler jeg fandt, hele 18 stk. blev det til.

esprit sort kjole lbd

Mine favoritter af de 18 ovenstående kjoler er de fem nedenstående kjoler og jeg er ret sikker på, at en af dem kommer hjem og hænge i skabet inden længe.

Som en lille bonusinfo kan jeg lige nævne, at der er gratis fragt OG gratis retur hos Esprit. Hvilket jeg virkelig værdsætter ved en internetbutik, idet man altid kan fortryde og sende tilbage, hvis kjolen mod forventning skulle ligne en sæk kartofler. Du finder alle de fine LBD cocktail kjoler på www.esprit.dk

lbd

Hvilken en af de ovenstående er din favorit LBD?

-Frk.September

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>