Vind en Eames Replica ‘Hang It All’ // Giveaway på SeptemberBLOG


YAY! Giveaway på SeptemberBLOG. Endnu engang har jeg været så heldig at måtte udlodde et Eames Replica item. Denne gang er det den populære Eames Replica ‘Hang It All’ knagerække i farven multicolour, du kan vinde.

Præmien er udloddet af www.lakeland-furniture.co.uk som sælger alle de populære Eames Replica stole, fx Eames gyngestolen og den populære Charles Eames DSW til vanvittige lave priser :) Det er også dem der sender præmien direkte til den heldige vinder.

giveaway1

For at deltage skal du gøre følgende  to ting:

1) Like SeptemberBLOG på facebook lige HER (du må også meget gerne like på Bloglovin HER, men det er ikke et krav)
2) Skrive hvilke ting fra Lakeland du ellers godt kunne tænke dig :)

Derudover vil jeg blive rigtig glad, hvis I vil dele dette opslag med jeres venner på Facebook, men det er heller ikke et krav for at deltage.

Vinderen udtrækkes torsdag d. 3 juli, hvorefter vinderen vil få besked. Rigtig mange gange held og lykke til jer alle sammen 😀

-Frk.September

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

37 tanker om "Vind en Eames Replica ‘Hang It All’ // Giveaway på SeptemberBLOG"

 1. For Søren nu fik den slet ikke hele min kilometer lange besked med.

  Kort fortalt ønsker jeg mig 8 af disse stole til vores spisebord:
  http://www.lakeland-furniture.co.uk/white-eames-eiffel-dsw-side-dining-chair.html

  Derudover ønsker jeg mig 2 stk af denne kontostol i sort eller grå så vi kan sidde ved siden af hinanden og arbejde og derved få lidt mere tid sammen:
  http://www.lakeland-furniture.co.uk/eames-ea119-office-chair-grey.html

  Denne gyngestol til det perfekte hjørne i stuen:
  http://www.lakeland-furniture.co.uk/eames-rar-rocking-lounge-retro-rocker-chair.html
  Gerne også i børnestørrelsen til baby.

  Og 2 stk af disse stole
  http://www.lakeland-furniture.co.uk/v-black-ghost-chair.html
  som skal fungere som sengebord i vores meget lille soveværelse da de har de rigtige mål efter vi har skiftet seng og derved ikke har plads til de sengeborde vi har kigget på så vores ting pt ligger og roder rundt på gulvet så man falder over dem og da jeg altid har et glas med noget i i nærheden står der tit et halvt glas vand eller cola inde i min kærestes skab på hans buksehylde hvilket har ført til en diskussion eller to og et par Uheld – og det er bare ikke sjovt mandag morgen når der i forvejen er stresset og min kærestes bukser er fyld med cola og vi hurtigt skal finde en nødløsning (bukser tørret med føntørrer eller tørretumbler med resten af hvad der nu var eller hvis vi ikke lige har vasket så gårsdagens bukser i genbrug)

  Sidst men ikke mindst ved jeg at min kæreste er forelsket i denne lænestol:
  http://www.lakeland-furniture.co.uk/hans-wegner-ch07-walnut-white.html
  Dog tror jeg helst han vil have den med sort sæde som også er afbilledet derinde men som jeg ikke lige kan finde…

  Krydser hvad krydses kan for at jeg vinder og dermed kan se frem til at modtage en skøn for tidlig fødselsdagsgave (fylder år 7/7)
  Tak for dejlig blog, liker og deler det jeg kan!

 2. Vi kunne godt have brugt at kende til denne hjemmeside inden vi brugte en Middelsvær formue på en eames gyngestol der enda var forkert i farven. Ud over gyngestolen i den rigtige farve (hvid) samt selvfølgelig den fede knagerække kunne vi godt bruge nogle nye spisebordsstole da de andre er ved at være for slidte.
  Derfor kunne jeg godt tænke mig 6 eller evt 8 så der også er stole til bordenden eller når vi forlænger bordet af eiffelstolen i hvid:
  http://www.lakeland-furniture.co.uk/white-eames-eiffel-dsw-side-dining-chair.html

  Jeg kan også se at de sælger græs?!? Derinde men eftersom vi er i gang med at omlægge haven og skal have lagt en del græs kunne det da også være dejligt
  Mvh

 3. Vi kunne godt have brugt at kende til denne hjemmeside inden vi brugte en Middelsvær formue på en eames gyngestol der enda var forkert i farven. Ud over gyngestolen i den rigtige farve (hvid) samt selvfølgelig den fede knagerække kunne vi godt bruge nogle nye spisebordsstole da de andre er ved at være for slidte.
  Derfor kunne jeg godt tænke mig 6 eller evt 8 så der også er stole til bordenden eller når vi forlænger bordet af eiffelstolen i hvid:
  http://www.lakeland-furniture.co.uk/white-eames-eiffel-dsw-side-dining-chair.html

  Jeg kan også se at de sælger græs?!? Derinde men eftersom vi er i gang med at omlægge haven og skal have lagt en del græs kunne det da også være rart at få.
  Mvh

 4. Ihh altså nu er det 3. Gang jeg forsøger at skrive her men hver gang jeg skifter til siden hvor lakeland er forsvinder hele min tekst…

  Men det er jo ikke din fejl og det er en fantastisk lækker giveaway som jeg håber på at vinde. Entreen i vores nye hus er mere eller mindre Tom da vores gamle entre møbler var for store og de er derfor givet væk til et godt formål. Derudover mangler der liv i vores entre som bare fremstår trist og kønsløs og denne knagerække med de farvede kugler ville nemt kunne sprede lidt liv og gøre det rart at komme hjem til.

  Der er mange ting fra Lakeland jeg drømmer om bl.a. 8 stk af disse spisebordsstole. Da min kæreste og jeg flyttede sammen for år tilbage havde jeg kun nogle billige midlertidige stole og da vi beholdt mange af mine møbler dengang (mere eller mindre alt mit er efterhånden blevet skiftet ud – mon det har været hans plan fra start

 5. Har både købt gyngestolen, spisestolene og 2 barstole fra hjemmesiden. Helt fantastisk kvalitet (trods prisen) og super god service og levering. Da jeg bestilte første gang, så jeg en akryl formet taske til blade, den var super fin! Det er den ting jeg bedst kunne tænke mig derfra

 6. Åh, det var da lige et supertip, kendte ikke Lakeland
  Tror da nok lige, jeg skal ha lagt lidt sparepenge der, når mit studie er færdigt ! Elsker Earmes, og især hang on, som jeg har en meget sølle kopi af.
  Hvad vi gerne ville have uhauha der er jo meget lækkert
  Men fx
  http://www.lakeland-furniture.co.uk/eames-soft-pad-office-chair-vintage-brown.html
  http://www.lakeland-furniture.co.uk/tolix-side-chair-silver.html
  http://www.lakeland-furniture.co.uk/hans-wegner-ch07-walnut-brown.html#product_tabs_review_tabbed
  Og jeg kunne blive ved, men Earmes superlækre og ikoniske stol skulle da også lige med i forskellige farver
  http://www.lakeland-furniture.co.uk/eames-eiffel-dsw-coffee-side-dining-chair.html
  gerne 6 stks i forskellige farver juhue !
  Flot giveaway Lakeland :-)

 7. Sikke en lækker konkurrence. Udover denne fine knagerække, så drømmer jeg om deres stol til børn og de lækre spisestuestole:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>